- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.381
iyi dersler mervecim benım de kpss tekrarı yapmam lazım ama bu aralar saldım ıyıce
bende utuye gecıoyroum oğlumu uyuttmusken kızlar gelmeden toplayım odayı :)
lilghtlife hosgeldın aramıza cnm ama yenılerımız bı gelıyolar bı daha ugramıyorlar ya gunluk gorunuyorşlar
58 olursun kesınde gerısıne ancak vıyyyyyyy dıyebılıryoum
hoşbuldum nazlıbahar :) benim sürekli olucağımdan emin olabilirsiniz sırnaşık şey 1 senedir diyet yapıyorum ama bi alıyo bi veriyorum 87 den düştüm bu kiloya ama çok az değilmşi mi? gecen yaz 78 dim. okadar diyet yap yap bu kebaları ye ve hoop tekrar başa dön çok cansıkıcı bir durum. :bbo:
surekli paylasimda bulunursan daya iyi motive olursun diyetine ve daha azimli olursun boylece istedigin kiloya dusmande uzun zaman almaz emin ola.s
paylaşımım çok çok fazla ve bende paylaşımı çok olan bi topic arıyorum gerçekten. Yediklerimi günlük olarak yazıp yazılan menülere anladığım kadarı ile yorum yapıyorum. Menülerimi yazmak benim sorumluluğumu artırıyor diyebilirim yoksa amann 1 taneden bişey olmaz deyip yiyorum ama menü yazınca yüzüm kızarıyor o sebeple yemiyorum :) bu arada ben monticnag diyeti yapıyorum :smiley-cool:
sempatım aynen ole cnm :) kalın kalında olsa yemıstımohhh afıyetlee
neyyy 60 ı goremem mi gorursun bak sen
ayy kızlar gamze yumurcak ızlıckamıs ıstıyor pc yı ssusmuyor gorusuruz arada
hosgeldin askuummmmŞenizŞenizmerhaba kizlar bugun gec geldim ve hemen gidecegim sabah erkenden kalktim azcik seramla ilgilendim.sonra kahvaltimi yaptim
klasik diyet kahvaltisi iste
sonra evimi mis gibi yaptim simdide hazirlanip okula gidecegim.
diyet iyi gidiyor simdilik bakalim sonuc ne olacak bol su iciyorum bu arada
ama acaip sisim malum gunumdeyim ya off bomba gibiyim yani
kiz o beytileri neyn koydunuz buraya bende sebitimi ekleyeyimde gorun gecen yapip yedim zaten bu hafta mahvederse beni o mahvedecek zatiiiii
nazli acip yapmisti galiba sebitten gecen yil...
bu arada mehay sen bana hiç yabancı gelmedin canım yaa? boshayallersmile aynı topictemiydik acaba seninle?
nazlim benim kiz benim princess boshayallersmile
mehayim bu arada gecmis olsun canim anlayabiliyorum seni canim
ama inan burada benim arkadaslarimin cocuklarida dustu allahim kotu birsey ama bazen engelleyemiyoruz iste,
uzme kendini canim opuyorumnanaktan
hosgeldin askuummmmŞenizŞeniz
bilmemki canim 2007 den beri burdayim gecen yil hamile kalinca ara verdim belki oncesinden tanisiyoruzdur..yada yazilarimi takip etmissindir ben seni cikaramadim amaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?