Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya walla sallıyıp duruyorum bende ama haftaya ank. gıdıcez cocukalrın kontrolu ve allerjı testlerı var o zmn bıseyelr almak ıstıyorum kendıme bakalım (cocukalra da tabii)hıc bıseyım kalmamıs sıskoluklar olmuyor bol zayıflıklara gırılmıyor 40bedenler var ıste tek tük onlarada bırne uyuyor bırııne uymuyor kapalı olunca da zor oluyor acık olsak bı kot bı thıssort ok ama olmuyor ıste bızde:)

lightlife hoş geldin aramıza
nazlı mehay prenses ben gelince niye çıktınız hepiniz
yoksa siz beni sevmiyormusunuz çabuk söyleyin :çok üzgünüm:
öğle-küçük bir tabak tavuklu pilav yedim
az öncede yoğurtlu elma
akşamada yine salata yiyecem

bende arada :3cıleklı yoğurt bır erık ve bır galeta yeıdm :)
aksama da sadecwee salata ve sutlu bır tatlı dusunuyorum

ablacım nıye kacalım kız senın geleceğını bılseydık sıraya gırerdık ihihihi

kızlar ben geldiimmmm.ders çalıştım biraz mola verdim size geldim.3 tane limon lifli kepekli büüsküviyedim (80 kl)bi bardak şekersiz kahver içtim.şimdi tekrar derse döncem.görüşürüzzz olumunekankayizsmile

ben bugünkü menümü yazim..sabah kalkar kalkmaz maydonoz kürümü yaptım ve içtim:bbo:yarım saat sonra da 1 dilim light kepekli ekmek,20 tane kadar incecik patates kızartması,1 domates,1 salatalık ve yarım kibrit kutusu light beyaz peynir..bi de 1 tane kurabiyesempatiksalakcinni...ama sonrasında 20 dk. pilates yaptım ve tam 2.5 saat yürüdüm..eve geldiğimde canım çıkmıştımafoldumben..daha sonra da zeytinyağlı fasulye,salata ve 1 dilim light kepekli ekmek yedim...birazdan ara öğün olarak bir yeşil elma yicem..akşama da eğer çok acıkırsam,mantar yerim...bu kadar benden...fena sayılmaz

bence patates kızartması 20 tane çok fazla eğer dayanamadıysan 5 tane yeterdi diye düşünüyorum.. doymadıysan 2 dilim ekmek yeydin ama kızartma yemeseydin.
pilates ve yürüyüş :lepi: süper ben o kadar yürüyemiyorum yarım saatte sırılsıklam terliyorum ve bırakıyorum fisfisfis
kurabiye de cıssss..
öğle yemeğinde :lepi: süper
akşam menüsüde güzel ama bu menülerin ve ara öğünlerin saatleride önemli. erken kalkmak ve saati saatine yemekte kalori yaktırıyo.

patates kızartması evet biraz fazla kaçtı ama dayanamadım napim,en sevdiğim şey patates..herkes kebap der,benim patates kızartması,kahvaltıya eşime ve kızıma yapmıştım,ben de biraz ucundan aldım..sositososito

ucundan :roflol: afiyet olsun
ben menümü akşam vericem kızlar

şaka bi yana yaz geldi bilgecim istediğimiz kıyafetleri giyip rahatça hareket etmek için çok çok az zamanımız kaldı artık neyazıkki yağlarımızı hırkalarla kapatamıcaz ve göbeğimiz bi yerlerden fırlayıp sinirimizi bozacak.. millet şık şık giyinirken pişmanlık duymamak için şimdiden biraz dişimizi sıkmalıyız. bi de sana tavsiyem yemek yemek için karnının çok acıkmasını bekleme saati geldiğinde yemeğini ye ve bunun dışına çıkmamaya çalış. mesela akşam 7 de mi yiyorsun ama karnın acıkmadı ozaman hafif geçir ama yememezlik yapma öğün atlama.

Ben uzerinde diyet yazan butun sayfalari geziyorum..Diyet yapmiyorum sadece abur cuburu kestim..arkadaslarimla evde bulusmuyorum..yoksa kek'ti borek'ti tatlisiydi durmak mumkun degil..bu sayede inanilmaz fark ettim..Hatta bugun kizima hamile kalmadan once giydigim pantalonumu giydim..onceden giydigimde dugemlerini zor kapatiyordum kenarlardan yaglar portluyordu..bugun ellerime cebime soktum..bundan mutlu olacagimi hic dusunmezdim..Ama spor yapiyorum..kucuk bir kac tavsiye..tatli'ya asla hayir diyemem hatta gunde uc cikolata,dondurma yedigim oluyordu eczaneden 'chrom tablet' aldim tatli krizimi hemen hemen yok etti..Spor yapmadan once l.carnitin iciyorum vucutta ki yaglari yakmanizi kolaylastiriyor..Bugun bikini mi giyip aynaya baktim..yemin ederim zorla yemek yiyorum midem o kadann kuculdu ..Yaglar gittikce daha bir keyifleniyorsunuz..aklinizda olsun..istedikten sonra hersey bizim elimizde..Tartida kilom cok fark etmiyor cunku vucudumda ki yaglar kas'a donustugu icin inceliyorum..insallah hepiniz 34 beden olasiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…