- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.421
oyyy yerım onun cicilerını bız daha yazlık hıcbısı almadık bır ıkı hedıye gelnelr var sımdılık onları kullanıyoruz ama haftay abaslarız bızde
kural yok canim yarismalar oluyor istersen katilirsin arada hergun paylasimda bulun yeter
simdi takimda degilmisin peki:uhm:
saol cnm sen nasılsın
ben bugünkü menümü yazim..sabah kalkar kalkmaz maydonoz kürümü yaptım ve içtim:bbo:yarım saat sonra da 1 dilim light kepekli ekmek,20 tane kadar incecik patates kızartması,1 domates,1 salatalık ve yarım kibrit kutusu light beyaz peynir..bi de 1 tane kurabiyesempatiksalakcinni...ama sonrasında 20 dk. pilates yaptım ve tam 2.5 saat yürüdüm..eve geldiğimde canım çıkmıştımafoldumben..daha sonra da zeytinyağlı fasulye,salata ve 1 dilim light kepekli ekmek yedim...birazdan ara öğün olarak bir yeşil elma yicem..akşama da eğer çok acıkırsam,mantar yerim...bu kadar benden...fena sayılmaz
bence patates kızartması 20 tane çok fazla eğer dayanamadıysan 5 tane yeterdi diye düşünüyorum.. doymadıysan 2 dilim ekmek yeydin ama kızartma yemeseydin.
pilates ve yürüyüş :lepi: süper ben o kadar yürüyemiyorum yarım saatte sırılsıklam terliyorum ve bırakıyorum fisfisfis
kurabiye de cıssss..
öğle yemeğinde :lepi: süper
akşam menüsüde güzel ama bu menülerin ve ara öğünlerin saatleride önemli. erken kalkmak ve saati saatine yemekte kalori yaktırıyo.
patates kızartması evet biraz fazla kaçtı ama dayanamadım napim,en sevdiğim şey patates..herkes kebap der,benim patates kızartması,kahvaltıya eşime ve kızıma yapmıştım,ben de biraz ucundan aldım..sositososito
cumartesi günü en geç öğleye kadar bildirim yapılıyor
kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?