- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.361
ayy kizlar yaa burasi yeri degil ama canim sundan yapip yemek istiyor yaa http://oktayustam.com/tarifler/14971-patatesli_buzgulu_borek.html
neyse 61 i goreyim yada 60 i yaparim
ayyy sorma asıl obur tatlıları ıstıyyroum ama kendımı sutlyla sınırlıyorum hele bu donemde bu ayı gercekten gzl atlattım ghceen ayyy felakettı malum donemım :)
6bucukta hemn kızlar gemeden salatamı yr bıtırrıım :)
9gıbıde tatlımı yerım olmazmı
haftada bır yıyorum zati
aaa ıkı gun oncede gamzeye elmalı pudınglı cevız fındık karısımı krem santılı bı tatlı yaptım mmm ustune de cılek sosu esım bılem begndı begenmedım dedı ama bı kaseyı güplettı :) bır kase daha var dolabı acıp kapıyorum gozume ılısıyor ama fırenlıyorum bı an once yedırmelıyım cocuklaa onu :)
yoksa kazaya kurban gıdıcem :)
ayyy bak gene basladılar ya oncekı yılda sanırım ya sempatıyl e ya da prensesle bı kepep yapmıstınız ayy nasıl sulanmıstı cnm cekmıstı hemen yapmıstım bıde lavas bulamamıstım burda:) nasıl yemıs nasıl yamıstıöm ama hakedıyordum cunku cok hızlı verıyordummama bu yıl ole deıl beklıcem yazı oduller cın kendıme yuruyuslerı bı tempoluya cıkarırsam ınsallah bıde platese baslarsam ohhh o zmn odul verırım kendıme
selam kızlar bende diyet yapıyorum 75 kiloyum ve bahsettiğiniz tatlılar sebebi ile 72 ken 78e çıktım 2 Haftada :) şimdide tekrar 72 olmaya çalışıyorum ve sonrada 65 olmaya çalışıcam.
gamzeye yedir hemen o tatliyi:roflol: yok etsırnaşık şey
canim 9 cok gec tatli icin yaa 7.30 gibi ye en gec bencea.s
(((( bgn yabancı bıırlerı daha gelıcek ama ık defa katılcaklr bıze dıyememkı ben 7bucukta tatlımı yıyım hemen dıye :) zati 7de gelıcekelr hiihihih aaa zaten yan komsum yapıcak ya erkenden yerim bende hihihihi
anaaa ewet ewet onlar ıste ayyyy ne de güsel gorunuyolarrrr ihihihihi yapma mehayım yayiyen var yıyemeyen var
ye anacim yeme diyenmi varr yap yap yee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey
bak bıde ye ye dıyo bana ya
sen ne zmn tr ye gelcen bakim?burda ye dur da ben gceyım senı :)
kızlar ben ders çalışmaya gidiyorum önümüzdeki hafta sonu aöf sınavım var boshayallersmile ders çalışırken kahve içerim o kesinde yanında krakermi yoksa bisküvimi yerim bilmiyorum kalirisini yazarım ders bitince görüşürüz.öptm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?