Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayy kizlar yaa burasi yeri degil ama canim sundan yapip yemek istiyor yaa http://oktayustam.com/tarifler/14971-patatesli_buzgulu_borek.html
neyse 61 i goreyim yada 60 i yaparim

ayyy bak gene basladılar ya oncekı yılda sanırım ya sempatıyl e ya da prensesle bı kepep yapmıstınız ayy nasıl sulanmıstı cnm cekmıstı hemen yapmıstım bıde lavas bulamamıstım burda:) nasıl yemıs nasıl yamıstıöm ama hakedıyordum cunku cok hızlı verıyordummama bu yıl ole deıl beklıcem yazı oduller cın kendıme yuruyuslerı bı tempoluya cıkarırsam ınsallah bıde platese baslarsam ohhh o zmn odul verırım kendıme

gamzeye yedir hemen o tatliyi:roflol: yok etsırnaşık şey
canim 9 cok gec tatli icin yaa 7.30 gibi ye en gec bencea.s

ayy sorma:roflol: semposlaydi harikaydi gercekten....
bu semposunkiydi

buda benimki

:lepi::lepi:cokacimcoookcokacimcoook

selam kızlar bende diyet yapıyorum 75 kiloyum ve bahsettiğiniz tatlılar sebebi ile 72 ken 78e çıktım 2 Haftada :) şimdide tekrar 72 olmaya çalışıyorum ve sonrada 65 olmaya çalışıcam.

(((( bgn yabancı bıırlerı daha gelıcek ama ık defa katılcaklr bıze dıyememkı ben 7bucukta tatlımı yıyım hemen dıye :) zati 7de gelıcekelr hiihihih aaa zaten yan komsum yapıcak ya erkenden yerim bende hihihihi

ayy sorma:roflol: semposlaydi harikaydi gercekten....
bu semposunkiydi

buda benimki

:lepi::lepi:cokacimcoookcokacimcoook

ayyyy bu beyti yaaa delikafadulden kilo almamın başka sebebi de beyti ve arkasıdan gelen künefe delikafadulden
ay delikafadulden dayanamam hiç beytiye delikafadulden

de de ben diyetteyim hemen tatlimi yemem lazim de:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy o sıcakta ne aramıstım ole lavası ya :)
sonrada kız kardesım gelmıstı duzceden getırmtmıstım ondan cok yemıstım de bana dıyette olduna emınmısın demıstı ihihiihihi
ayy bak gene cnm cektı ama yıyemem once 63 olmam lasım benım yanı hamılelığe basladığım kıloya ınmam lasım

kızlar ben ders çalışmaya gidiyorum önümüzdeki hafta sonu aöf sınavım var boshayallersmile ders çalışırken kahve içerim o kesinde yanında krakermi yoksa bisküvimi yerim bilmiyorum kalirisini yazarım ders bitince görüşürüz.öptm sizi.

bak bıde ye ye dıyo bana ya
sen ne zmn tr ye gelcen bakim?burda ye dur da ben gceyım senı :)

ayy sorma yaa yiyp durucam kesin yine oraya gelince az kaldi...27 haziranda galiyorum o zamana kadar 58 olsam 2 kilo alarak gelsem en fazla cok iyi olacak ama en son gittigimde 57 den 64 e cikarak gelmistimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

iyi dersler mervecim benım de kpss tekrarı yapmam lazım ama bu aralar saldım ıyıce
bende utuye gecıoyroum oğlumu uyuttmusken kızlar gelmeden toplayım odayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…