Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tesekkurler ligthlife ayrica hosgeldin

mehayim sagol canim daha cabuk ogrenmenin tek yolu hergun deneme yapman canim

aslinda ogrenilecek pek birseyde yok sadece teknigi bil yeter balim

kural yok canim yarismalar oluyor istersen katilirsin arada hergun paylasimda bulun yeter
simdi takimda degilmisin peki:uhm:

tesekkurler ligthlife ayrica hosgeldin

mehayim sagol canim daha cabuk ogrenmenin tek yolu hergun deneme yapman canim

aslinda ogrenilecek pek birseyde yok sadece teknigi bil yeter balim

hergunmu anam nerde vakitmi var ben tam bir gozu yaparim digerini yaparken benimki uyanir sonra unuturum aksama kadar oyle gezerim:roflol::roflol:
teknigi anlat biraz giii-tatlicadiarzu-

okula gec kaliyom nan o topicige gir oku sayfalari bol bol teknik var oda yetmedi youtubeden makyaj videolari izleyebilirsin.

valla bazen bende oyle oluyorum neye yetisecegim bilemiyorum sonra makyaj gozumde kaliyor aksama kadar...

kizlar oglum uyandi cikiyorum ben birazdan ogluuma ciciler almaya gidicem anca yarin sabah gorusuruz birdaha hadi size iyi shbetleropuyorumnanaktan

ha unutmadan goz makyajinda firca cok onemli aplikatorle felan olmaz boyle makyaj, yumusak ve keskin uclu ve acili fircalar temin et ben sana sonra msnden gosteririm musait oldugum bir vakit...

oyyy yerım onun cicilerını bız daha yazlık hıcbısı almadık bır ıkı hedıye gelnelr var sımdılık onları kullanıyoruz ama haftay abaslarız bızde

okula gec kaliyom nan o topicige gir oku sayfalari bol bol teknik var oda yetmedi youtubeden makyaj videolari izleyebilirsin.

valla bazen bende oyle oluyorum neye yetisecegim bilemiyorum sonra makyaj gozumde kaliyor aksama kadar...

yaa ben o topikte hic teknik gormedimki yaa hep makyaj fotolari var bisey anlasilmiyor nerden baslanmis ne uygulanmis link ver bariiohaoldumsmile

hergunmu anam nerde vakitmi var ben tam bir gozu yaparim digerini yaparken benimki uyanir sonra unuturum aksama kadar oyle gezerim:roflol::roflol:
teknigi anlat biraz giii-tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: ben göz kalemi ile ilgili tekniği uyguladım bugün dıştan içe doğru çizmek ve ilk önce endibinden nokta nokta yapmak sengözlerimebaksanab aynen denilen gibi yaptım ve oldu a.s tabi öyle süper olmadı çaylak işi olduğu belli ama zamanla oturur.. :) ben şu göze farı tonlama yapmayı beceremiyorum ya mesela pembe makyaj için en altına açık pembe üstüne koyu ve kenarlara bordo yaptımmı oluyorum öcü :roflol: yetenek istiyo sanırım bu iş.

aynen yaaa:roflol::roflol:benim problemimde bu isteeesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…