Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağol canım,tavsiyelerin için...ama haftada 1 kaçamak olur ya:)hafif hafif..şu tv lerde çıkan doktor kubilay var ya o bile hastalarına haftada 1 gün kaçamak öneriyormuş,metabolizmayı şaşırtmak adına..tabi hemen benim işime geldi...ama adına yakışır bi şekilde KAÇAMAK yapmadım tabii ki,KAÇAMAKLADIM diyelim:lepi:

dediğin haftada 1 şaşırtmayı ben yapıyodum ama monticnag diyetine başlayınca bu şaşırtmayıda kabul etmediği için yiyemiyorum istediğim kiloya inince kilomu korumak için 2. aşamaya geçicem işte ozaman senin bu kaçamaklarına izin veriliyor :)

kıslarr saat 5 di sanırım bi kase çorba ve bi kase çorbayı indirdim mideye.daha bişi yemeyi düşünmüyorum e tartı günü geldi çattı.yarında çok dikkatli olcam daha fazla bitki çayı içcem.kupa benimm :hooray: biraz hafiften açlık var gibi sanki.belki ama belki 4-5 kaşık türlü yiyebilirim.

ben bugün arkadaşlara sordum ama liste yok demişlerde tartı günü de yoktu sanırım yarış oluyomuş arada sırada siz yarıştamısınız? bende yarışmak isteyooommm sırnaşık şey nütfen nütffen nütfeeenn beni de alun yarışınızaa :Saruboceq:

canım artık tartı gününe 2 gün kaldı.ama cumartesi sabah sende kilonu söle.bidahaki hafta sende bizimle yarışırsın.listeyi mehay yapıyo.

burası bugün baya bihareketlimiş ha ama ben kaçırdımyabayanssulusmile.bu saatte buaralardayımmirmirmirmir ben..
aklım kilolarımda nasıl verecem diye düşünüyorum durma gözüm üstümde fazlalık çıkan yerlerimde kesip atıcam artıkya-tatlicadiarzu-..inşallah yürüyüşün hemen etkisini görürm yoksa kafayı sıyırıcam şu kilolarlaklava:klava:klava:

gnydnlarrr ooo yuruyusler bıle yaplmıs sanırım :)masallah ohhh

dun aksam tatlıyı ıkı catal aldım gerısını gamzeye yedırdım :) soda ıctım baskada bısı yok sırkelı suyumu ıctı

sbh:yesıl cayımla beraber bgn tereyagda yumurta yedım bır dılım kepek ekmekle uzun zamandır ekmek yemıyorudm :)

tabı kalkar kalkmaz sırekelı suyumuda ıctım bır duusnuyorum bakalım bır ay sonra ara verıcem tekrar baslarmıyım bılmıyorum

yenı tartım geldı kızlar ama sanırım 1,5kılo fazla gosterıyor yrn arkadasımın tartısında tartılıp esıtlıcem bırbırıne tartıları hatta yag su olcumu yapıcam :)

bgn hava gzl gıbı yuruyuse cıkarız aksama kuzucuklarla kesın kac gun oldu ya bır hafta olcak yrn yurumuyorum

tabi canım kararlıyız gidecek bu kilolar sempatiksalakcinni
bu arada yumurtanı 1 tatlı kaşığı sıvı yağa kırsaydın daha iyiydi gibime geliyo :)
bide yürüyüşün sabah kahvaltıdan sonrası makbülmüş tavsiye edferim. ama yapamıyosan akşam yapacaksın tabiki :)
bi ara bende sirkeli su içiyodum çok da rahat içiyodum iştahımı kesip enerji veriyodu iyi de kilo verdim ama o ara benim bacağımda uyuşma olmaya başladı belimde sinir sıkışması dediler doktora sirkeli suyun etkisi olabilirmi bu uyuşmada dedim yok ama miğdene zarar verir içme dedi bende içmiyorum artık. ama kilo vermeye faydası olduğu kesin.

birde ben tam buğday ekmeği yiyorum önceden kepekli ekmek yiyodum onda normal buğday da karıştırıyolarmış tam buğday ekmeği daha sağlıklı diye ondan yiyorum.

dünkü menüm
kahvaltı
09:30
maydonoz,lıght peynir,2 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, şekersiz çay

öğle
13:30
4 yaprak kıvırcık,kavurma,2 biber

15:30
karpuz,peynir

akşam
22:00(bazı sebeplerden dolayı geç oldu)
kızarmış tavuk,domates,ayran,biber,soğan

23:00
1 türk kahvesi

23:30
3 kayısı

yatarken 1 bardak lıght süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…