- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.441
excity hosgeldın cnm aramıza ınsallah gzl paylasımlarmız olur kılo verırız yani
aksam yemekelrımı de yaptım ohhh rahatım sırayla gelenı yedırırım uyananı da hihihih
bende tabiii gzl gecıyor gunum dun e gore walla
şaka bi yana yaz geldi bilgecim istediğimiz kıyafetleri giyip rahatça hareket etmek için çok çok az zamanımız kaldıartık neyazıkki yağlarımızı hırkalarla kapatamıcaz ve göbeğimiz bi yerlerden fırlayıp sinirimizi bozacak.. millet şık şık giyinirken pişmanlık duymamak için şimdiden biraz dişimizi sıkmalıyız. bi de sana tavsiyem yemek yemek için karnının çok acıkmasını bekleme saati geldiğinde yemeğini ye ve bunun dışına çıkmamaya çalış. mesela akşam 7 de mi yiyorsun ama karnın acıkmadı ozaman hafif geçir ama yememezlik yapma öğün atlama.
sağol canım,tavsiyelerin için...ama haftada 1 kaçamak olur ya:)hafif hafif..şu tv lerde çıkan doktor kubilay var ya o bile hastalarına haftada 1 gün kaçamak öneriyormuş,metabolizmayı şaşırtmak adına..tabi hemen benim işime geldi...ama adına yakışır bi şekilde KAÇAMAK yapmadım tabii ki,KAÇAMAKLADIM diyelim:lepi:
oyyy cnm senın bolum ne ki?ınsallah verırsın derslerını
işletme canım ya bakalım vercem galiba vizelerim güzeldi
kolay gelsin bende iktisat mezunuyum.
kıslarr saat 5 di sanırım bi kase çorba ve bi kase çorbayı indirdim mideye.daha bişi yemeyi düşünmüyorum e tartı günü geldi çattı.yarında çok dikkatli olcam daha fazla bitki çayı içcem.kupa benimm :hooray: biraz hafiften açlık var gibi sanki.belki ama belki 4-5 kaşık türlü yiyebilirim.
ayy inşallah bende mezun oldugum günleri görürüm yaa
ben bugün arkadaşlara sordum ama liste yok demişlerde tartı günü de yoktu sanırım yarış oluyomuş arada sırada siz yarıştamısınız? bende yarışmak isteyooommm sırnaşık şey nütfen nütffen nütfeeenn beni de alun yarışınızaa :Saruboceq:
gnydnlarrr ooo yuruyusler bıle yaplmıs sanırım :)masallah ohhh
dun aksam tatlıyı ıkı catal aldım gerısını gamzeye yedırdım :) soda ıctım baskada bısı yok sırkelı suyumu ıctı
sbh:yesıl cayımla beraber bgn tereyagda yumurta yedım bır dılım kepek ekmekle uzun zamandır ekmek yemıyorudm :)
tabı kalkar kalkmaz sırekelı suyumuda ıctım bır duusnuyorum bakalım bır ay sonra ara verıcem tekrar baslarmıyım bılmıyorum
yenı tartım geldı kızlar ama sanırım 1,5kılo fazla gosterıyor yrn arkadasımın tartısında tartılıp esıtlıcem bırbırıne tartıları hatta yag su olcumu yapıcam :)
bgn hava gzl gıbı yuruyuse cıkarız aksama kuzucuklarla kesın kac gun oldu ya bır hafta olcak yrn yurumuyorum
gnydnlarrr ooo yuruyusler bıle yaplmıs sanırım :)masallah ohhh
dun aksam tatlıyı ıkı catal aldım gerısını gamzeye yedırdım :) soda ıctım baskada bısı yok sırkelı suyumu ıctı
sbh:yesıl cayımla beraber bgn tereyagda yumurta yedım bır dılım kepek ekmekle uzun zamandır ekmek yemıyorudm :)
tabı kalkar kalkmaz sırekelı suyumuda ıctım bır duusnuyorum bakalım bır ay sonra ara verıcem tekrar baslarmıyım bılmıyorum
yenı tartım geldı kızlar ama sanırım 1,5kılo fazla gosterıyor yrn arkadasımın tartısında tartılıp esıtlıcem bırbırıne tartıları hatta yag su olcumu yapıcam :)
bgn hava gzl gıbı yuruyuse cıkarız aksama kuzucuklarla kesın kac gun oldu ya bır hafta olcak yrn yurumuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?