Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ewet cnm ama ben bır kasık sıvı yag az da tereyağ ekledım ve kofta kıyamsı koydum ıcıne de arada olur ole uzun zamndır ole yememıstım

senınde sankı aksam menun cok olmus gıbıme geldı am a yruyuslerle erımıztır emınım

canım benım ıkı tane bebegım var bırı 6yas bırı 10 aylık onun ıcın bıraz sbh yuruyusu ımkansız oluyor ıste genelde guneslı olduğu zaanalr hergun agır agır yuruyuselr yapıyorum artık verebılırsekte ne mutlu ama her hafta bır kılo verıyorum şüküür

bu aarada aksamki misafırlerım boyle cok gzlsın cok ıyısın daha da verme dıyen dıyene onlar ole dedıkce yok bı 60 olayımda helebı 58 ide dusunuruz falan fıstık ihiihihih

bugün üzerimde bir halsizlik var,canım sıkılıyor...üffffffffff!!bugünkü kahvaltım da diğerlerinin aynısıydı..maydonoz kürümü içtim,yarım saat sonra 1 dilim light kepekli ekmek,bi kaç parça light beyaz peynir,bi kaç parça kaşar,bi de salatalık...birazdan bir tane yeşil elma yerim..daha sonra yemek yapcam....

günaydın bonibonlar

ablacım nıye kacalım kız senın geleceğını bılseydık sıraya gırerdık ihihihi
saol canım ŞenizŞeniz ne bilim hepinizin ışıkları yemyeşildi geçmişi okuyup gelene kadar baktım kimsecikler yok benneyaptımki

canım mehay kaptan yok listeyi ben tutuyorum demişti a.s

selammmm nasilsiniz bakalim???
selamm canım biz iyiyiz sen nasılsın kuzucuk nasıl

herkese slm nasılsınz diyetler ne alemdecokacimcoook:sm_confused:.benim şimdilik ii gidio kaçamakları yavaş yavaş azaltmaya başladım artık..kahvaltıdan önce sirkeli su+yürüyüş
sabah-ılık su,1kk peynir,4br şekersiz çay(sıfır kalori olduğu için)1dilim ekmek,1domates,1salatalık,1biber,4tane zeytin
ara-erik+çilek+egzersiz
öğle-1tane dolma-yoğurt

ayy yapamıyorum çizelgeyiya.nazlıbahar adresi verdiğinden beri uğraşıyorum ama olmuo.açlıktan kafamda basmıo artık-tatlicadiarzu-

light süt kakao ve tatlandırıcıyla kakaolu süt yapıyorum canım çok tatlı çekerse.

ayy cnm cok saol bır galeta bır kurabıye ustune de soda ıctım :) cevızle kuru uzumd e yanıstım tabiii :)

bı daha ki sefere denıycem bende

su havalar duzelsede dısarı cıksak da ewde yemek yeme ısını bırazksak ama uzun bı sure daha bole kapalı agmurlu devam edecek gıbı gorunuyor

kvsr cnm noldu ya neyı anlamadın neresını yapamadın ???ya da yemek ye sonra bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…