Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aynen haklısın..bende diyodumki aç kalmadan ne yiycem sürekli buymuş valla ekmek yok fazla kalorili bişey yok ama karnında tok yani:1rolleyes:
yaaaaaa bugün öyle oldu sahiden
bunu ben buldum bunu ben buldum :lepiinsanlar diyet yaptıkların beri buldukları şeyi ben yeni keşfetmişim delikafadulden )

su ekmegi bir ben kesemiyorum anlasilan yaa (
sende azaltmışsındır mutlaka eskiden daha fazla yemiyormuydun hadi itiraf et :jeyyar:

yok yok yalnız değilsin canm bende kesemiorum ilk defa bugün 1dilim ekmekle duruyoum a.s

1 dilim ekmekmi akannehir iyikide kesmemişsin yani :1shok:

Son düzenleme:

kesinlikleeeea.s eskiden bir oturusta yarim ekmekten fazla yerdim hatta bazen abartip 1 ekmek bile yerdim ama asla 65 i gecmedim hamile kalana kadarhayret ediyorum bazen:sm_confused:

huhu kızlar kılomu solemıcem sıze ama
yuzde 30 yağ yuzde 48su cıktı bılen varsa yardım nasıl ii mi
ya sanırım yag fazla gıbıme geldı oncekı yıl hatırladıgım kadarıyla yuzde 16mıydı ne ya

daha ilk ama oda nasıl olduysa artıkkafamçokkarıştı

kizlar ben ogrenemiycem sanirim nazlinin kilosunu kaydirigubbakcemile3neyse artik yarina kaldi oglusum uyandi durmuyor cikmam lazim..hadi yarin gorusuruz:teyteypuyorumnanaktan

%0 yag olacak degilya illaki yag olmali azda olsaa.syoksa oluruz zatensırnaşık şey

ideali yüzde 20 si yağ olmalıymış nazlıcım. internetten baktım. ve fena değil yani senin yağ oranın.

yerimseniben biz kiloyla ilgileniyoruz canım mirmirmirmir
bilmiyorum canım ben hiç ölçtürmedim yaşa boya göre normali nedir bilmiyorum

daha ilk ama oda nasıl olduysa artıkkafamçokkarıştı

her şeyin bir ilki var devamı gelir inşallaha.s

şekerler bende çıkıyorum spora gidecem
artıkın yarın görüşürüz yarın tartı günü kaçamaklara dikkat
:a015::a015:

bu arada ben kilo bildirecekmiyim? yani bu hafta deneme süresimi yoksa direk başlamışmı oluyorum? bide ben de kio bildireceksem saat kaça kadar bildirmek gerekiyo?

bu arada ben kilo bildirecekmiyim? yani bu hafta deneme süresimi yoksa direk başlamışmı oluyorum? bide ben de kio bildireceksem saat kaça kadar bildirmek gerekiyo?

öğlene kadarkilo bildirimi yapacakmışız,ben de ilk defa bu hafta katıldım buraya,bakalım kaçıncı olcam?ama benim tam 1 hafta olmadı,neyse yine de sölerim artıkeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…