- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.541
ayyy kızlar gamzenn örtmenı geldı sımdı yağ su olcen tartısı gelmıs keremı uyutup (aynı zamanda karsı komsum )hemen bı gecıp tartılıp gelıcem :)ama yrn sabahta ayrıyeten tartılcam:)
yaaaaaa bugün öyle oldu sahidenaynen haklısın..bende diyodumki aç kalmadan ne yiycem sürekli buymuş valla ekmek yok fazla kalorili bişey yok ama karnında tok yani:1rolleyes:
sende azaltmışsındır mutlaka eskiden daha fazla yemiyormuydun hadi itiraf et :jeyyar:su ekmegi bir ben kesemiyorum anlasilan yaa(
yok yok yalnız değilsin canm bende kesemiorum ilk defa bugün 1dilim ekmekle duruyoum a.s
tamam koss hemen tartil banada soyle:roflol:
yaaaaaa bugün öyle oldu sahiden
bunu ben buldum bunu ben buldum :lepiinsanlar diyet yaptıkların beri buldukları şeyi ben yeni keşfetmişim delikafadulden )
sende kazaltmışsındır mutlaka eskiden daha fazla yemiyormuydun hadi itiraf et :jeyyar:
1 dilim ekmekmi akannehir iyikide kesmemişsin yani :1shok:
bir tek sanamı
bizede söylesin söz kimseye demiyeceğiz sırnaşık şey
yaaaaaa bugün öyle oldu sahiden
bunu ben buldum bunu ben buldum :lepiinsanlar diyet yaptıkların beri buldukları şeyi ben yeni keşfetmişim delikafadulden )
sende kazaltmışsındır mutlaka eskiden daha fazla yemiyormuydun hadi itiraf et :jeyyar:
1 dilim ekmekmi akannehir iyikide kesmemişsin yani :1shok:
miss ama kilo almak isteyenlere kalsın biz verenleriz kızlarkaydirigubbakcemile5
kizlar ben ogrenemiycem sanirim nazlinin kilosunu kaydirigubbakcemile3neyse artik yarina kaldi oglusum uyandi durmuyor cikmam lazim..hadi yarin gorusuruz:teyteypuyorumnanaktan
huhu kızlar kılomu solemıcem sıze ama
yuzde 30 yağ yuzde 48su cıktı bılen varsa yardım nasıl ii mi
ya sanırım yag fazla gıbıme geldı oncekı yıl hatırladıgım kadarıyla yuzde 16mıydı ne ya
huhu kızlar kılomu solemıcem sıze ama
ya sanırım yag fazla gıbıme geldı oncekı yıl hatırladıgım kadarıyla yuzde 16mıydı ne ya
yerimseniben biz kiloyla ilgileniyoruz canım mirmirmirmirhuhu kızlar kılomu solemıcem sıze ama
daha ilk ama oda nasıl olduysa artıkkafamçokkarıştı
ideali yüzde 20 si yağ olmalıymış nazlıcım. internetten baktım. ve fena değil yani senin yağ oranın.
bende cıkıyorumkızalr yemekelrımı ypayım kızımı ugurlayım yrn a gorusuruz dıyoruma rtıkın opuyorumbb
bu arada ben kilo bildirecekmiyim? yani bu hafta deneme süresimi yoksa direk başlamışmı oluyorum? bide ben de kio bildireceksem saat kaça kadar bildirmek gerekiyo?
öğlene kadarkilo bildirimi yapacakmışız,ben de ilk defa bu hafta katıldım buraya,bakalım kaçıncı olcam?ama benim tam 1 hafta olmadı,neyse yine de sölerim artıkeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?