- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.561
:)) hadi bakalım inşaalah gitmiştir 1 kilo sırnaşık şey
inş. diyelim..yarın görürüz....ama ben günde 3.5 litre su içiyorum,bu yarına kadar vucudumdan boşalır mı bilmiyorumkaydirigubbakcemile3sonra kilo olarak baskülde görünmesin:gitme:
oooohhoo yarına kadar 40 kere çıkar. yarın sabah aç karnına tartıl yani su bile içmeden.
sadece gülüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inş. diyelim..yarın görürüz....ama ben günde 3.5 litre su içiyorum,bu yarına kadar vucudumdan boşalır mı bilmiyorumkaydirigubbakcemile3sonra kilo olarak baskülde görünmesin:gitme:
15 dakika kum torbası yumrukladım (kol şekillendirme), 150 kere ip atladım, 100 bir yana 100 öbür yana mekik çektim mekik aletiyle (yan yağlar için) Benim ancak bu saatlerde içimden spor yapmak geliyor nedense. Bu saate kadar yediklerimse;
sabah:
2 dilip kepek ekmeği
1,5 domates
1 kibrit kutusu yarım yağlı peynir
1 haşlanmış yumurta
ara: salatalık+sütlü çay
Öğlen:
1 dilim ızgara tavuk
1 çay bardağı light yoğurt
1 salatalık
1 dilim kepek ekmeği
Ara: yarım avuç beyaz leblebi
sütlü çay
Akşama yiyeceklerim:
1 ad. enginar (sağolsun kayınvalidem göndermiş)
zeytinyağlı bezelye
1 dilim kepek ekmeği
light yoğurt
bi daha acıkırsam erik ve kivi yerim
nasıl sizce kızlar, iyimi yoksa çok mu yiyorum?
:))) bende guluyorum ya :)))
bu arada şehriyeyle makarna hamur i,şine kaçarmı??
:lepi: süper tam diyet menü :) ama sabah yumurta yediğinde ekmeği yemeyebilirsin yumurta zaten tok tutacaktır seni. a.s
işin içinde esprimi var bilmiyorum ama anlamadım ve bi zahmet açıklayın deyorummmm vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?