Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

inş. diyelim..yarın görürüz....ama ben günde 3.5 litre su içiyorum,bu yarına kadar vucudumdan boşalır mı bilmiyorumkaydirigubbakcemile3sonra kilo olarak baskülde görünmesin:gitme:

oooohhoo yarına kadar 40 kere çıkar. yarın sabah aç karnına tartıl yani su bile içmeden.

ayyy bende arada bgn cok kacırmıstım şimdi sade salatamı yedım baskada bısı yıcek yerım yok ınsallah bakalım ama gzl gıdıyor sanırım bu gunude bu sekılde kapatırsam derin bı ohhh cekecem az bi meyve yıcem aksamda o kadar insallah

ben de birazdan meyvemi yerim,hemen tansiyonum düşüyor ya..bi de bişe sorcam..ara öğünlerinizi ,ana öğünlerinizden kaç saat sonra yiyorsunuz??

bugün çok iidi benimde her gün böyle devam etsem hemen verirm valla.
sabah-klasik kahvalltımı yapmıştım(1dilim ekmekle)
öğlede 1dolma ve yoğurttu
ara olarak sürekli meyve yedim çilek erik elma vs.
akşam yemeğinden 10dk önce maydonz suyu içtim bikupa.
akşam-1kase şehriye çorba,bikaç kaşıkta domates soslu makarna yanında bol bol yağsız salata yedim.ardından sirkeli su
biraz öncede egzersizlerimi yaptım bitaraftanda su içmeye devam ediyorum.

15 dakika kum torbası yumrukladım (kol şekillendirme), 150 kere ip atladım, 100 bir yana 100 öbür yana mekik çektim mekik aletiyle (yan yağlar için) Benim ancak bu saatlerde içimden spor yapmak geliyor nedense. Bu saate kadar yediklerimse;

sabah:
2 dilip kepek ekmeği
1,5 domates
1 kibrit kutusu yarım yağlı peynir
1 haşlanmış yumurta

ara: salatalık+sütlü çay

Öğlen:
1 dilim ızgara tavuk
1 çay bardağı light yoğurt
1 salatalık
1 dilim kepek ekmeği

Ara: yarım avuç beyaz leblebi
sütlü çay

Akşama yiyeceklerim:

1 ad. enginar (sağolsun kayınvalidem göndermiş)
zeytinyağlı bezelye
1 dilim kepek ekmeği
light yoğurt

bi daha acıkırsam erik ve kivi yerim

nasıl sizce kızlar, iyimi yoksa çok mu yiyorum?

:lepi: süper tam diyet menü :) ama sabah yumurta yediğinde ekmeği yemeyebilirsin yumurta zaten tok tutacaktır seni. a.s

:lepi: süper tam diyet menü :) ama sabah yumurta yediğinde ekmeği yemeyebilirsin yumurta zaten tok tutacaktır seni. a.s

Tutacakmıdır gerçekten, yok yahu ben hayatta doymam. Siz bilseniz ben normalde nasıl yiyorum. Valla benim gibi boğazına ağzının tadına düşkün zor bulunur. Çocukken bile annem beslenmem konusunda hiç sıkıntı çekmezdi, herşeyi siler süpürürdüm düşünün. Bu liste benim için büyük başarı yani.:ecrin_bebek:

selam kizlar gunaydilarrrrrrr

bu sabah yediklerimi yazayim ve liste yenilemeye geceyim hemen :))
gerci pek bisey yedim sayilmaz istahim yok bugun ac degilim gibi

2 dilim kepek ekmegi 2 kk peynir ve cay

gnydn herkese tekrar ewet kılo bıldırımlerını dokulelım ben 500gr. vermısım ve 65,5 gosterıyor uzuldum cok cunku o kadar da sırkelı su ıctım ama bu hafta mehayım solermısın fazla kacırmadım dıye de dusunuyorum tatlılar mı etkıledı sence :)
onumuzdekı hafta egzersız ve yuryuslerıde ekleyıp hazırana 64ile gırmem lazım 2hazıran da 2ay olcak dıyete baslayalı bıde ben 63 le gırmek ıstıyordum neyse 500 gr . bıle ii hafıflıyoruz ya :)

bu arada bu sbh gamze yok ya uyuyakaldım ben yenı sırkelı suyumu ıctım hemen kahvaltımı yapayım cnm da hıc ıstemıyor ya sadece yesil çay ıcsem nolur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…