- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.501
bencede menün güzel mehay hiç ağır deil
miktar olarakda gayet iyi
bakalım yarın belli olacak herkes ne kadar verdi acaba
hiç kimse konuşmuyor bilmiyorumkismile
hehe senin vucut bu ara baya bir sasirdi zaten saskinliktan ne yapacagini sasirdi zavalli kendine gelemedi hala:roflol::roflol:banada kotu ornek oluyorsun zatimehaycım bence hıc te cok olmamıs ben bu arayı bıraz kacırdım ya bırqa yedım walla aksamada ekmeksız az bulgur pılavı bol sata dusunuyorum
ahmet kerem uyumadı bu gece ole gzl ya uykusunda agladı durud sbhta 7de kalktı hemen sonra 10 bı uyudu 11de uyanırken heemn emzırdım uyudu gerı salladım bırazda yıne 12de emzırdım uyudu gerı bırdede mamasını verdım 2ye kadar ılk defa uyudu bırazdan ablası gelsın sevsın oynasınlarda ole uyutayım onu yoksa 2gun gorusemıycekler bıde ozlerler bırbırlerını gormeden gıtmesın sarı kuzum benım
sankı aksam yemeği yemısım gıbı ara ogun yaomaısım ya tüh yrn sbhta tartı gunu ama olsun arada olur :) vucut şaşırsın ama dıme (ole derler ya cok yıyınce ihihihih)
oyle yapayim dimii:asigim:bugünlük yemeğin var onu yeklava:
aynen cnm bende yrm kılo vermıs olabılırım dıyedusunuyorum ınsallah 1 dır de bana suprız olur
ablacim ben bu hafta cok az vermis yada hic vermemis olabilirim cunku hic spor yapmadim bugun haric birde 2 un borek yedim birkac dilim:kedi:
ama almadigimada eminima.s
canım her hafta vereceğiz diye bişe yok zaten hepimiz elimizden geldiğince çabalıyoruz ne kadar verebilirsek almamışsan oda çok iyi tatlım
benimde az gibi olsun yinede seviniyorum :dance:
ayy bende 61 i bir gorsem hatta 60.9 u bile gorsem gobek aticam....kaydirigubbakcemile2
biraz sabır kıslar hedefe ulaşınca birlikte halayda çekeriz :teytey::teytey::teytey::teytey:
heh sonunda aaaa iisin kız ole cok deılmıssın sende :)
ayy ne halayi kolbasti oynuycam ben:dance::dance:
merhaba kıslar
çizelgen hayırlı olsun kvsr alkisalkisalkis hedefine çabuk ulaşırsın inşallah
nazlıcım bende tatlı istediğimde yoğurtlu bol tarçınlı elma yiyorum iyi geliyor
bende kahvaltıda-domates,salatalık,2 kk peynir,2 dilim ekmek,5 zeytin,az şekerli çay
pazara gittik geldik öğle yemeği yerine neredeyse yarım kilo kadar çilek yedim kalorisine şimdi bakacam
şimdi yeşilçayla 3 tane form bisküvi yiyorum
akşamada fırında levrek,salata
önce kolbastı :dance::dance: yoruluncada halay ohhhhh :teytey::teytey:
hehe senin vucut bu ara baya bir sasirdi zaten saskinliktan ne yapacagini sasirdi zavalli kendine gelemedi hala:roflol::roflol:banada kotu ornek oluyorsun zatiklava:seni dinledikce tatli yiyesim geliyorkötükedihüso
sorma ya ihihihi yaşasın kötülük yokkız valla okuduysan aksam da yemedım ole ıkı catal aldım gamzeye yedırdım
oyle yapayim dimii:asigim:
nazlim sen bu hafta sporunu yapabildinmi??ben malum donemde yapamiyorum yaa benim karnim belim feci agriyor:1no2:
buarada pilav,dolma gibi türleri nekadar yiyosunuz 4y.k denilio hep ama ekmek olmadığı için ben baya yiyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?