Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bencede menün güzel mehay hiç ağır deil
miktar olarakda gayet iyi
bakalım yarın belli olacak herkes ne kadar verdi acaba
hiç kimse konuşmuyor bilmiyorumkismile

ablacim ben bu hafta cok az vermis yada hic vermemis olabilirim cunku hic spor yapmadim bugun haric birde 2 un borek yedim birkac dilim:kedi:
ama almadigimada eminima.s

ALLAH kavuştursun nazlıcım kız yoksa şimdiden özledinmi
aslında çocuklar büyürken arada bir böyle bırakmak gerekiyormuş ayrılığa alışmaları için
ben yetiştirirken hiç öyle bişe yapmadım şimdi kızım başka şehirde okuyor
oda bizde çok zorlanıyoruz zor dayanıyoruz :çok üzgünüm:

hehe senin vucut bu ara baya bir sasirdi zaten saskinliktan ne yapacagini sasirdi zavalli kendine gelemedi hala:roflol::roflol:banada kotu ornek oluyorsun zati klava:seni dinledikce tatli yiyesim geliyorkötükedihüso
bugünlük yemeğin var onu ye klava:
oyle yapayim dimii:asigim:

ablacim ben bu hafta cok az vermis yada hic vermemis olabilirim cunku hic spor yapmadim bugun haric birde 2 un borek yedim birkac dilim:kedi:
ama almadigimada eminima.s

canım her hafta vereceğiz diye bişe yok zaten hepimiz elimizden geldiğince çabalıyoruz ne kadar verebilirsek almamışsan oda çok iyi tatlım
benimde az gibi olsun yinede seviniyorum :dance:

canım her hafta vereceğiz diye bişe yok zaten hepimiz elimizden geldiğince çabalıyoruz ne kadar verebilirsek almamışsan oda çok iyi tatlım
benimde az gibi olsun yinede seviniyorum :dance:

valla oyle zaten her hafta vermeyi kafamiza koyunca veremiyoruz bence :1no2sikolojik baski yapiyoruz bunyemize hicbisey yemesekte veremiyoruz aliyoruz aksine ben bunu farkettima.s

ayyy ablacım bızde de tam tersı gamze sureklı ananennde teyzelerde kalır bızden ayrı bı kardesı olunca ılk zamanlar kalmak ıstemedı ama sımıd ıyı sımdı soledım suğprız oldu ona da kardesını opup duruyor gıdıcem dıye elı ayagı tıtıryor heyecandan hıc aglamm anne uzulmıcam artık buyudum dıyor ihihihi kardesı olunca gıdelım geı dıye aglamısta yazları kuzenler gıderler annemın yanına hepsı bıde kardesler hep beraber bır aylığına gıderız :)cok gzl oluyor ya deısıklık bende ıstıyrodum ama soğuktur hava sımdı ahmet kerem zaten hassas usutur hasta olur falan dayanamam ona bıraz daha ısınınca artık
ozlemeye gelınce cok uzun kalırsa yokluğu acıtıyor canımızı ama kısa olunca deısıklık oluyor ıkımızede :)

saol ablm bayanssulusmilebaya uğraştırdı ama..buarada menn gayet ii çilekte uzun bisüre tok tutar seni..

tabi cnııııımmm

nazlim sen bu hafta sporunu yapabildinmi??ben malum donemde yapamiyorum yaa benim karnim belim feci agriyor:1no2:

cnm ben zaten spor yapamıyorum cocuklardan yuruyuste yapmadım bu hafta soğuk cıkamadık keremle
ama en kısa zamanda platese baslıcaz arkadaslarla o zmn hızlı verıcemı dusunuyorum az az yavaslıyorum sankı
ama her hafta vermelıyız kı daha yanı basladık sonralara dogru hatada 500 ıkı hatada 500gr. dusuyoruz ıstemesekde haklı deılmıyım kötükedihüso

canlarımız kuzucuklarımız işte onların canı yansa bizim ciğerimiz sızlıyor
Allah kimseyi evlatlarından ayırmasın ayrı olanlarıda kavuştursun inşallah
sizinki çok güzelmiş ya özlemini çektiğim bir tablo Allah bozmasın
biz bütün kardeşler aynı şehirde oturduğumuz için böyle paylaşımlarımız olmadı hiç

ayy ne çok konuşmuşsunuzzz akannehir biraz okudum baktım olmuyo bıraktım ama birazdan okucam. bende bugün market işlerini halettim evde bişey kalmamıştı.
nazlıcım ben montignac diyeti yaptığım için her öğünde süt ürünü ve yeşillik yeme mecburiyetim var tatlim akşam yemeğinde çok dediğin tavukmu? çünkü gerisi yeşillik be bitanem? bu arada Allah bebişlerini sana bağışlasın ikiside tam sevilmelik zamanındalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…