- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.581
gnydn herkese tekrar ewet kılo bıldırımlerını dokulelım ben 500gr. vermısım ve 65,5 gosterıyoruzuldum cok cunku o kadar da sırkelı su ıctım ama bu hafta mehayım solermısın fazla kacırmadım dıye de dusunuyorum tatlılar mı etkıledı sence :)
onumuzdekı hafta egzersız ve yuryuslerıde ekleyıp hazırana 64ile gırmem lazım 2hazıran da 2ay olcak dıyete baslayalı bıde ben 63 le gırmek ıstıyordum neyse 500 gr . bıle ii hafıflıyoruz ya :)
bu arada bu sbh gamze yok ya uyuyakaldım ben yenı sırkelı suyumu ıctım hemen kahvaltımı yapayım cnm da hıc ıstemıyor ya sadece yesil çay ıcsem nolur ki?
tmm cnm ya dun aksam walla ara da bıraaz abur cubur yedım ya sadece salata yedım ve hala tokum galıba ole asırıda yemedım amasanırım onlar etkıledı benı
bıde sunu anladım benım corba ıcmem gerek yoksa wc ye gun asırı gıdıyorum su atmanın dısında
artık bu hafta deıstırıyorum menumu bende bakalım
sbh:yesıl cayım ve bır galeta
kızlarrrrr günaydın herkese.spordan yeni geldim o yüzden geç yazıyorum 88 dimya.85im bu sabah.tamı tamınaaaa 3 kilo vermişim yaaaa sempatiksalakcinni çok mutlu oldum.
maşaallah ...süper vermişsin..tebrik ederim..:lepi::lepi:
:dance: :teytey: delikafadulden hihoyyyt opuyorumnanaktan zemuszemus bayanssulusmile saol canımm yaaa
bilgecim seni listeye bu haftaki kilonla ekledim gecen haftaki yarista yoktun cunku....
şimdi haftaya mı gözükcem listede??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?