- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.521
tabi cnııııımmm
cnm ben zaten spor yapamıyorum cocuklardanyuruyuste yapmadım bu hafta soğuk cıkamadık keremle
ama en kısa zamanda platese baslıcaz arkadaslarla o zmn hızlı verıcemı dusunuyorum az az yavaslıyorum sankı
ama her hafta vermelıyız kı daha yanı basladık sonralara dogru hatada 500 ıkı hatada 500gr. dusuyoruz ıstemesekde haklı deılmıyım kötükedihüso
saol ablm bayanssulusmilebaya uğraştırdı ama..buarada menn gayet ii çilekte uzun bisüre tok tutar seni..
tabi cnııııımmm
cnm ben zaten spor yapamıyorum cocuklardanyuruyuste yapmadım bu hafta soğuk cıkamadık keremle
ama en kısa zamanda platese baslıcaz arkadaslarla o zmn hızlı verıcemı dusunuyorum az az yavaslıyorum sankı
ama her hafta vermelıyız kı daha yanı basladık sonralara dogru hatada 500 ıkı hatada 500gr. dusuyoruz ıstemesekde haklı deılmıyım kötükedihüso
canlarımız kuzucuklarımız işte onların canı yansa bizim ciğerimiz sızlıyor
Allah kimseyi evlatlarından ayırmasın ayrı olanlarıda kavuştursun inşallah
sizinki çok güzelmiş ya özlemini çektiğim bir tablo Allah bozmasın
biz bütün kardeşler aynı şehirde oturduğumuz için böyle paylaşımlarımız olmadı hiç
ayy ne çok konuşmuşsunuzzz akannehir biraz okudum baktım olmuyo bıraktım ama birazdan okucam. bende bugün market işlerini halettim evde bişey kalmamıştı.
nazlıcım ben montignac diyeti yaptığım için her öğünde süt ürünü ve yeşillik yeme mecburiyetim var tatlimakşam yemeğinde çok dediğin tavukmu? çünkü gerisi yeşillik be bitanem? bu arada Allah bebişlerini sana bağışlasın ikiside tam sevilmelik zamanındalar :)
buarada pilav,dolma gibi türleri nekadar yiyosunuz 4y.k denilio hep ama ekmek olmadığı için ben baya yiyoum
sende saol canım benimki bugün bi garip oldu
sabah çok yedim öğle acıkmadığım için sadece çilek yedim oda tok tutuyor
ona rağmen ara yaptım yeşilçay+3 tane form bisküvi
şu anda acaip tok hissediyorum ama birazdan spora gidecem
akşamada balık iyi gelecek
aç kalmadan zayıflamak bu olsa gerek :sm_cool::sm_cool:
su ekmegi bir ben kesemiyorum anlasilan yaa(
ben hiç yemiyorum ekmeğide sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum zaten a.s
yok yok yalnız değilsin canm bende kesemiorum ilk defa bugün 1dilim ekmekle duruyoum a.s
olsun 500 gr 500 gr dir hafiflemek guzeldiropuyorumnanaktan
sende saol canım benimki bugün bi garip oldu
sabah çok yedim öğle acıkmadığım için sadece çilek yedim oda tok tutuyor
ona rağmen ara yaptım yeşilçay+3 tane form bisküvi
şu anda acaip tok hissediyorum ama birazdan spora gidecem
akşamada balık iyi gelecek
aç kalmadan zayıflamak bu olsa gerek :sm_cool::sm_cool:
bak ben tatlı için ne yaptım biliyomusun? 2 elmayı küçük küçük doğradım içine kış için buzdolabına koyduğum visnelerden koydum 10 tanede kuru incir doğradım çubuk tarçın attım ve pişirdim piştikten sonra içine ceviz içi koydum ve kavanoza koydum canım kahvaltıda reçel isterse bu marmelatı reçel niyetine yiyorum yada öğlenleyin meyveli yoğurt yada meyveli süt yapıp içiyorum. sempatiksalakcinni
ama aşırıya kaçmadan tabiki sempatiksalakcinni
incirin şekeri marmelatı tatlandırıyo ayrıca tatlandırıcı yada başka bişeye gerek kalmıyo.
diyelimki kavanozum bitti ozamanda tarçınlı süt içiyorum o da kan şekerini dengeliyo..
ayy ne güzel ya.1dilim nasıl yetio 1gün boyunca..diyete başlamadan önce makarna,pilavla ekmek yiyen biriydim.allahtan şimdi aramıorm ama 1dilimde az gelio
ayy ne güzel ya.1dilim nasıl yetio 1gün boyunca..diyete başlamadan önce makarna,pilavla ekmek yiyen biriydim.allahtan şimdi aramıorm ama 1dilimde az gelio
(bu arada gamze gıyındı valızını hazırladı kardesını optu optu dısarı cıktı oyun oynıcam dıye cocuk işte ihihihiih)
ayyy kızlar gamzenn örtmenı geldı sımdı yağ su olcen tartısı gelmıs keremı uyutup (aynı zamanda karsı komsum )hemen bı gecıp tartılıp gelıcem :)ama yrn sabahta ayrıyeten tartılcam:)
aynen cnm bende oleydım ama olmasa hıc aramıyorum olunca az az yıyorum ıste ama beyaz ekmeğı cok ozluyourm
aynen cnm bende oleydım ama olmasa hıc aramıyorum olunca az az yıyorum ıste ama beyaz ekmeğı cok ozluyourm
dimii :) onun tatı ayrı miss missss opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?