Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olsun 500 gr 500 gr dir hafiflemek guzeldiropuyorumnanaktan

saol ablm bayanssulusmilebaya uğraştırdı ama..buarada menn gayet ii çilekte uzun bisüre tok tutar seni..

sende saol canım benimki bugün bi garip oldu
sabah çok yedim öğle acıkmadığım için sadece çilek yedim oda tok tutuyor
ona rağmen ara yaptım yeşilçay+3 tane form bisküvi
şu anda acaip tok hissediyorum ama birazdan spora gidecem
akşamada balık iyi gelecek
aç kalmadan zayıflamak bu olsa gerek :sm_cool::sm_cool:

bak ben tatlı için ne yaptım biliyomusun? 2 elmayı küçük küçük doğradım içine kış için buzdolabına koyduğum visnelerden koydum 10 tanede kuru incir doğradım çubuk tarçın attım ve pişirdim piştikten sonra içine ceviz içi koydum ve kavanoza koydum canım kahvaltıda reçel isterse bu marmelatı reçel niyetine yiyorum yada öğlenleyin meyveli yoğurt yada meyveli süt yapıp içiyorum. sempatiksalakcinni
ama aşırıya kaçmadan tabiki sempatiksalakcinni
incirin şekeri marmelatı tatlandırıyo ayrıca tatlandırıcı yada başka bişeye gerek kalmıyo.

diyelimki kavanozum bitti ozamanda tarçınlı süt içiyorum o da kan şekerini dengeliyo..

amın cnm amın bızde aynı sehırdeyız annemler de dahıl ama annemler myıs ayında koye gıderler kasımda gelırler bızde tatılımızden bır parcasınıda hep beraber koyde gecırırız

amın cnm cok saol
hmm ewet o bolumde gordum bgn senı

(bu arada gamze gıyındı valızını hazırladı kardesını optu optu dısarı cıktı oyun oynıcam dıye cocuk işte ihihihiih)

aynen haklısın..bende diyodumki aç kalmadan ne yiycem sürekli buymuş valla ekmek yok fazla kalorili bişey yok ama karnında tok yani:1rolleyes:

olsun 500 gr 500 gr dir hafiflemek guzeldiropuyorumnanaktan

aynen cnm ya hafiflemek ne gzl
aksam kızlar bana ne dedıler okudun dımı cok gzl olmussun bole cok iisin sakın daha zayıflama azcık daha dedım ka c kılo ddedıler 8 dedım mıllett anaa azcık 8kılo suna bak dıyen dıyene hehehe ayy bende ıcımden dıyorum tmm özgün devam son gaz :)))))(bi deısıklık farkettınız mı bakalım )farkeden goz kırpsın bana

sorma ablacım ya bende yrn sabah tartılma eksılme gorursem aynen senın gıbı dıcem bende :)

ayyy kızlar gamzenn örtmenı geldı sımdı yağ su olcen tartısı gelmıs keremı uyutup (aynı zamanda karsı komsum )hemen bı gecıp tartılıp gelıcem :)ama yrn sabahta ayrıyeten tartılcam:)

ayy ne güzel ya.1dilim nasıl yetio 1gün boyunca..diyete başlamadan önce makarna,pilavla ekmek yiyen biriydim.allahtan şimdi aramıorm ama 1dilimde az gelio

zamanla alışıyosun ya :) ilk zamanlar zor oluyo ama sonra miğde küçülüyo ve doyuyosun . ayrıca 1 dilim yemeye şartlandırırsan kendini 1 dilimi aşmadan yersin sonraları da o bir dilimle doyarsın. önceden ben sigara içiyodum bıraktım,çayımı 2-3 şekerli içerdim şekersiz içmeye alıştım,ekmeği yemeğime bana bana yerdim ilk önce kepek ekmeğine dönerek azalttım sonrada tam buğday ekmeğine dönüp günde 1 dilime indirdim. ama tam buğday ekmeği de doyuruyo yani :) birazda dilimi normal ekmekten biraz büyük.

(bu arada gamze gıyındı valızını hazırladı kardesını optu optu dısarı cıktı oyun oynıcam dıye cocuk işte ihihihiih)

iki çocuğun kavgası yüzünden iki aileden 7 kişi ölmüş sonuncusunun cenazesinden dönerken bakmışlar kavga eden o iki çocuk beraber oynuyorlar vahlamışlar ama artık olan olmuş demişler
çocuk işte hem sevinci hemde üzüntüyü aynı anda yaşıyabiliyorlar keşke çocuk saflığımızla kalabilseydik içimizde yaşatabilseydik

Son düzenleme:
aynen cnm bende oleydım ama olmasa hıc aramıyorum olunca az az yıyorum ıste ama beyaz ekmeğı cok ozluyourm

bizim burdada sürekli beyaz ekmek yapılır her öğündede yenir keşke bende özlüyorum diyebilsem..çünkü iştahını acayp açıo insanncokacimcoook..diyet yapan için çok tehlikeli..cokacimcoook..özlemen daha ii bana kalırsa yoksa o kiloalr nasıl gidick:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…