- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.621
merhaba kıslar kilo veren herkesi kutluyorum vereliniortak
bugünkü menümcokacimcoookcokacimcoook
sabah-öğle yine bir oldu geç kalktığımız için (2 dilim kepekli ekmek,2 kk peynir,domates,salatalık,5 zeytin,az şekerli çay)
ara-yoğurtlu-tarçınlı elma
ara-sade nescafe
ara-5 taze kayısı
birazdan spora gidecem
akşama henüz bilmiyorum hafif bişeler yerim
tabi cnııııımmm
cnm ben zaten spor yapamıyorum cocuklardanyuruyuste yapmadım bu hafta soğuk cıkamadık keremle
ama en kısa zamanda platese baslıcaz arkadaslarla o zmn hızlı verıcemı dusunuyorum az az yavaslıyorum sankı
ama her hafta vermelıyız kı daha yanı basladık sonralara dogru hatada 500 ıkı hatada 500gr. dusuyoruz ıstemesekde haklı deılmıyım kötükedihüso
Yesil cay ve zencefil vucut yaglarinizi daha cabuk eritmenize yardimci olurkabuk tarcın ve yeşil çay aldım :) bakalım neler olucak dermısım :) bu hafta egzersızde yapıcam kararlıyım ama kesın bır bucuk kılo dıyorum su havalalrda bır duzelsede artıkın yuruyuslerımız dzuzene gırse
Sadece pilates kilo vermenize yardimci olmaz..ama vucudunuzun giderek kuculmesine yardimci olur haftada en az iki veya uc kere yapmak kaidesiyle..Eger pilatesten sonra yarim saat kardio yaparsaniz o zaman kilolardan daha cabuk kurtulursunuz,nacizane belirtmek istedim..
Yesil cay ve zencefil vucut yaglarinizi daha cabuk eritmenize yardimci olur
Bende herseye maydanoz oluyorum gibi oldu ama bildiklerimi sizlerle paylasmak istedim sadece..
menün çok güzel ablacım.akşamıda hafif geçirirsen bugün 1 kilo gider zaten :lepi:
ya bence cok da az yemeyın ole dıyetısyenler hep yedırerek verdırıyor sonra alısıyor vucud kıtık ılan edıyor hıc verdırmıyor yanılıyormuyum
iyi geceler bu arada
teşekkür ederim canım nerdeeeeee 1 günde değil 1 haftada gitsede razıyım
ben az yemeye alıştığım için öyle kolay kolay gitmiyor a.s
ya bence cok da az yemeyın ole dıyetısyenler hep yedırerek verdırıyor sonra alısıyor vucud kıtık ılan edıyor hıc verdırmıyor yanılıyormuyum
iyi geceler bu arada
kızlar ben kaçtım :gitme: iyi geceler hepinize.valla hepiizi çok seviyorum hee.çok pis gaza geliyorum sizlerle.ayy iyiki varsınızzz olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?