Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

menün çok güzel ablacım.akşamıda hafif geçirirsen bugün 1 kilo gider zaten :lepi:

ben de bugünkü menümü verim...kalkar kalkmaz maydonozlu kürümü içtim
kahvaltı:yarım kibrit kutusu beyaz light peynir,bi kaç parça kaşar,1 domates,yarım salatalık,1 dilim light kepekli ekmek ve şekersiz çay.

ara öğün:bir yeşil elma.

öğlen:bulgur pilavı ve turşu

ara öğün:bir haşlanmış mısır

akşam:menemen,bir dilim light kepekli ekmek,çok az light beyaz peynir,salatalık ve şekersiz çay..

bi kaç saat sonra da meyve yerim..yarım saat sonra pilates yapıcam...bugünlük bu kadar..diğer günlerime göre biraz daha hafif bi menü benim için...he bi de şu ana kadar 2 litre su içtim..

kızlar akşam yediklerim:bir kepçe sütlü çorba.bir kase cacık(içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu attım.bu kadar.hafif tuttum akşam yemeğimi hafif yedim.çünkü saat 5 di.birazdan bol meyve yicem bu kadaarr.

slm kızlar
saat 2den berı yuruyorum gzl oldu ama oğlen corba yedım sadece arada 2grısını 3badem ve sut ıctım
aksam:az corba yrm balık az salata ve bır dlım kepek ekmek

cok olmadı sanırım

kimse bıldırım de bulanmamıs sanırm

kabuk tarcın ve yeşil çay aldım :) bakalım neler olucak dermısım :) bu hafta egzersızde yapıcam kararlıyım ama kesın bır bucuk kılo dıyorum su havalalrda bır duzelsede artıkın yuruyuslerımız dzuzene gırse

Sadece pilates kilo vermenize yardimci olmaz..ama vucudunuzun giderek kuculmesine yardimci olur haftada en az iki veya uc kere yapmak kaidesiyle..Eger pilatesten sonra yarim saat kardio yaparsaniz o zaman kilolardan daha cabuk kurtulursunuz,nacizane belirtmek istedim..

Yesil cay ve zencefil vucut yaglarinizi daha cabuk eritmenize yardimci olur

Bende herseye maydanoz oluyorum gibi oldu ama bildiklerimi sizlerle paylasmak istedim sadece..

ne demek cnm cok tesekkur ettım zaten bunları paylasmak ıcın burda deılmıyız ?cnm ben ıkı ay zaten pılatesı cumartesı pazar dahıl hergun yaptım ama bebegımın hastalığı uzerıne bırakmak zorunda kaldım ve hıc kılo veremesem de sıkılasmıstım cok gzl gercı dıkkat etmedığım halde sıkılasma olmus kılo kaybı olmamıstı dıkkat ettığım zaman cok hızlı kılo veren bırısıyım ben ole dusunuyour m
tavsıyelerınıde dusunuceö cnm cok saol

merhaba kıslar bende akşam yemeği olarak sadece 1 paket (6 adet) limon lifli form bisküvi ile şekersiz çay tükettim gayet hafifim delikafadulden bu hafta en az 1 kilo vermeye çalışacağım

ya bence cok da az yemeyın ole dıyetısyenler hep yedırerek verdırıyor sonra alısıyor vucud kıtık ılan edıyor hıc verdırmıyor yanılıyormuyum
iyi geceler bu arada

ya bence cok da az yemeyın ole dıyetısyenler hep yedırerek verdırıyor sonra alısıyor vucud kıtık ılan edıyor hıc verdırmıyor yanılıyormuyum
iyi geceler bu arada

az diyorum ama çokda az yemiyorum zaten genelde kahvaltıda çok yiyorum bu yediklerim beni tok tuttuğundan sonrasında hafif yemeğe çalışıyorum sık sık ara yapıyorum hiç aç kalmıyorum ben 3-4 yıl öncede böyle vermiştim en son 57 yi görmüştüm 2 yıl bu kiloda kalabildim ancak sağlık sorunlarım yüzünden sporu yürüyüşü bırakınca böyle aldım birkaç kilo şimdi onları vermeye çalışıyorum hedefe ulaştığımda inşallah sporla yürüyüşle korumaya çalışacam
sanada iyi geceler tatlım Şeniz

iyi geceler bu arada

evet çok az yemek iyii değilmiş.haklısın.yoksa istediğimi kiloya düşünce onu korumak çokk zor olur.yiyerek zayıflayalımki fit bi vücuda sahip olunca bunu korumakta güçlük çekmeyelim

kızlar ben kaçtım :gitme: iyi geceler hepinize.valla hepiizi çok seviyorum hee.çok pis gaza geliyorum sizlerle.ayy iyiki varsınızzz olumunekankayizsmile

Kizlar hatirlarsaniz eskiden hullahop diye bir cember vardi belimizde cevirirdik..Iste rus kizlari hergun yarim saat onunla formunu koruyormus bunu da daha yeni ogrendim..en kisa surede edinmek lazim

günaydınn canlarımmm opuyorumnanaktan
sabah(daha yeni):1 domates,bir salatalık,1kk beyaz peynir,bir tatlı kaşığı light labne ve yarım dilim kepek ekmeği.(midem bulanıyodu annem zorla tıktı ağzıma)2 bardak çay.
şimdide ot çayımı içiyorum.
ay niye kimsecikler gelmemiş yaaa pikniklere mi gidildi yoksam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…