E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lightcola fun
-
tatlım kabızlık sorunun varsa sinameki çayı içebilirsin ya da form çayı..hem bağırsakların temizlnemiş olur hemde göbişin şişkinliği biraz iner..özellikle sinameki tavsiye ederim kesin çözüm a.s.
kukuruzcum ben bu 11 kiloyu verirken lipton form plus çayini ve yeşilçayi çok içtim içinde sinemekide var.1 haftadir içmiyorum.artik vücudum alişti herhalde.kabizliğima çözüm olmuyor canim.
canim onbir kiloyu ne kadar zamanda verdin ekstra bisey kullandinmi nasil bi diyet yaptin?a.s.:1hug:
canım extra hiçbir şey kullanmadım.sporda yapamıyorum,hiç vaktim olmuyor.işyeri evime uzak mecburen arabayla gidip geliyorum.sabahları kahvaltı yapmadım,öğleye kadar meyve yedim,nescafe içtim,form çayı,yeşilçay içtim.
öğlenleri mutlaka 2 dilim kepek ekmeği,bazen çorba,bazen sebze yemeği,bazen yoğurt(yani herşeyden az miktarda yedim,genelde yemekleri az zeytinyağlı yaptım,tuzu hiç kesmedim,tansiyonum düşüyor))
akşamlarıda iki dilim kepek ekmeği mutlaka yedim(çünkü ekmeksiz karnım doymuyor.)genelde kuru kayısı,sütlü tatlı,dondurma her canım istediğinde yedim.çayı kahveyi şekersiz içtim sadece.karnım acıkırsa 1 avuç beyaz leblebi yiyiyordum,tok tutuyordu.
anlayacağın her şeyden az miktarda yedim.
nisanın 2sinde başladım 72 kilo ile,bayramdan 1 gün önce tartıldığımda 59,800 kg. dım.bayramda tatlılara hayır diyemedim.1 kilo aldım.şimdi tekrar çıpınıyorum(deli gibi çikolata ve börek yiyerek)kötükedihüsokafayı yiycem.kilo takıntı oldu bende yaaaa.ama yaşım 30 ve 10 yaşında 1 oğlum var.küçük gösteriyorum.oğlumu gören kardeşinmi diyor.neyse çok uzattım ben.kolay gele kızlar.:dance:
2 gündür benim de moralim bozuktu canım dünden beri 1 kutu toblerone çikolatayı bitirdimama pişman değilim özlemişim çikolata yemeyi:sm_cool: karnın şiş olduğu içindir canım bozma moralinia.s.
ben pek zorlanmadım, okula sabahın köründe gittiğim için kahvaltı diye yazanları ancak uyandıktan 2-3 saat sonra yiyordum, kahvaltının yokluğunu hissetmedim o yüzden. sadece akşamları yoğurtla ya da çorba ile 1-2 kepekli galeta yedim o kadar, 3. gün zaten lor vardı afiyetle yedim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?