- Konu Sahibi lightcola fun
-
çikolatammm sen geldine de beni okudun bir de teşekkür attın ha nerdesin sen tatlım yazsana bişiler nasılsın evlilik nasıl evlenince kilo aldınmı canım cım nasıl gidiyo
kızlar biz buranın eski müdavimlerindeniz uzzun zamandır girmesek te ne günlerimiz geçti buralarda ah ah azıcık zayıflayınca unuttuk kilolar geldi hopppp geri hatırladık
Tabiki zayıflarsınız bu diyetle, bizlerde farklı şeyler yapmıyoruz bebekcanım mamada veriyorum günde 2-3 kez anca emiyo beni
yani bu dietle zayıflarmıyım sizce sanki bana cok yiyiyorum gibi geliyo
CADIARZUcokacimcoookCADIARZU
arkadaslar bisey sorcam dun karnabahar yemistim bana cok gaz yapio bugun tartildim 200 gram fazla ciktim diyeti bozmadim siskinlik gazda tartida deismeye neden olurmu?[/QUOTE
Muhtemelen gazdır bendede şişkinlik oldumu fazla çıkarım ,
ayrıca karnıbaharın gaz yaptığınıda bilmiyordum
arkadaslar bisey sorcam dun karnabahar yemistim bana cok gaz yapio bugun tartildim 200 gram fazla ciktim diyeti bozmadim siskinlik gazda tartida deismeye neden olurmu?[/QUOTE
Muhtemelen gazdır bendede şişkinlik oldumu fazla çıkarım ,
ayrıca karnıbaharın gaz yaptığınıda bilmiyordum
lahana karnabahar turu seyler bende gaz yapio cok bazi kisilerde yapmayabilir sanirim bunyeye gore deisio ne zaman karnabahar veya lahana yesem gaz ve siskinlik oluyo gobisim cikioa.s
kızlar ya ben bugün çok kötü şeyler yedim.cokacimcoookçok pişmanım.
sabah:1 poğaça - 1 bardak tek şekerli çay
1 elma - 1 portakal - 1 fincan tek şekerli nescafe
öğle: kocaman bir börek hemde yağlı,peynirlikötükedihüso
şu anda midemde bir kalıp hamur varmış gibi dolaşıyorum,işyerimde.midem bulanıyor.:bbois boğazımı tutamadım yine.napıcam ben yaaaa.senağlama
kızlar ya ben bugün çok kötü şeyler yedim.cokacimcoookçok pişmanım.
sabah:1 poğaça - 1 bardak tek şekerli çay
1 elma - 1 portakal - 1 fincan tek şekerli nescafe
öğle: kocaman bir börek hemde yağlı,peynirlikötükedihüso
şu anda midemde bir kalıp hamur varmış gibi dolaşıyorum,işyerimde.midem bulanıyor.:bbois boğazımı tutamadım yine.napıcam ben yaaaa.senağlama
önümüzdeki birkaç gün sadece salata ve haşlama beya et yemeye çalış şekerden ve hamurişinden uzak dur bence çok sorun olmaz bir daha da bu kadar biraraya getirme hepsini ayda 1 hepsinin tadına bak
pişmamlık duyma bi dahakine biraz daha iradeli ol.afiyet olsun akşam hafif ye nolcak.azimle bu kadar kilo vermişsin bunu kaçamak olarak düşün
akşama birşey yiycek hiç halim yok vallahi canım.birde kabızlık sorunum var,:1no2:2 gündür çok şiştim. birde böreği yedim göbeğim sanki hamile kadınlar gibi duruyor şuanda.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?