Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

QUOTE=topraksuu;13493627]iyi bir problem yokmuş işte ne güzel sevindim
biraz daha kilo vermiş olarak döner inşallah[/QUOTE]

verilmesi gereken kilo azaldıça vermesi daha zor oluyo ya

QUOTE=topraksuu;13493627]iyi bir problem yokmuş işte ne güzel sevindim
biraz daha kilo vermiş olarak döner inşallah

verilmesi gereken kilo azaldıça vermesi daha zor oluyo ya[/QUOTE]

bende o nedenle veremiyorum zaten yada çok az gidiyor
ama senin vermen gereken kilo çok şimdiden umutsuzluğa kapılıp kendini bırakma a.s

kizlar merhaba nasilsiniz?

ya burada tatil bugun esimde evde haliyle kahvaltimi cok kacirdim aksama duzeltmem lazim bu durumu

sizlerin rejiminasil gidiyor anam burasida buz gibi oldu tekrar kis geldi sanki

kizlar merhaba nasilsiniz?

ya burada tatil bugun esimde evde haliyle kahvaltimi cok kacirdim aksama duzeltmem lazim bu durumu

sizlerin rejiminasil gidiyor anam burasida buz gibi oldu tekrar kis geldi sanki

merhaba canım hoş geldin benim ki de kaçamaklı devam ediyor işte :kedi:
ama bugün fena deil di haftaya iyi başladım inşallah devamı gelir yoksa bu haftada veremiyecem boshayallersmile

ALLAH BELASINI VERSIN ISRAILIN DIYORUM BENDE NSAN DEGIL ONLAR

verilmesi gereken kilo azaldıça vermesi daha zor oluyo ya

bende o nedenle veremiyorum zaten yada çok az gidiyor
ama senin vermen gereken kilo çok şimdiden umutsuzluğa kapılıp kendini bırakma a.s[/QUOTE]

evet benim vermem gereken daha çok kilo var arada yavaşlar bir iki gün kaçamak yaparım sonra full yeniden başlarım böle böle dewam edicem inşallah.bende astım var sıcak havada spor yapamıyorum boğulcak gibi oluyorum ya.bakalım azıcık daha gidimde sabahları.sonra akşam serini düşünce gitcem.evdede ek yaarım.napim başka türlü olmuyo.

tsk ederım evet ercektende hormonlarım bozukmus ama burayı bırakmma

kıslar iyi geceler herkese.akşam yemeği olarak bizim karadenizin envayi çeşit otlarından yedim sadece.başkada bişey yemedim.he bide form mısır patlaklşı yağsız şekersiz 2 tane yedim (46 kl)bu kadaarrrr...

işimize yarayacak bi iki önemli püf nokta yaz bakalım kitaptan..

kitabımı getirdiğim gün yazayım o zaman..

bence en can alıcı noktası "Uygun bir yerden U dönüşü yap!" kısmı.. Onu sevdim.. Yalnız iki kere okumakta fayda var.. tam adapte olmak en azından benim için zorr.. kitapta bir diyet bir de egzersiz programı var..

kitaptaki hareketleri bi kere denemek amacıyla yaptım bu haftasonu başlicam programa (hafta içi yürüyüş yapıyorum egzersizleri haftasonuna attım) neyse bi kere denedim belki de doğduğumdan beri çok nadir çalışan kaslarımı çalıştırmış herhalde o günden beri biraz kas acısı çekiyorum.. sanırım alt karın kaslarım bugüne kadar yan gelip yatmışlar boshayallersmile

Herkese günaydın kızlar,
Düzenli yürüyüş&koşu&egzersiz yapıyorm
asansör kullanmıorm merdivenleri inip-çıkıorm o yetiyo ztn egzersize =D

1 brdak çay, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli,
1 dilim ekmek, domates- 1 yumurta =D

yedimmm geldmm

lanet israil!!!lanetlenmişsin zaten,sen iflah olmazsın!!ama bu yaptığında inş. diğerleri gibi yanına kar kalmaz,kızlar hep beraber olan olaylar için dua edelim,toplu dualar daha makbuldur...Allah ım iki gündür boğazımda bir düğüm var sanki yutamıyorum...turkbayragi

merhaba kıslar
kahvaltı klasikti herzamanki gibi
öğle yok
az önce 3 top kadar dondurma yedim öğle yemeği yerine
kıslar ben kendi adıma bildiğim israil ürünlerini almıyacağım
yanlarına kaar kalmasın KAHROLSUN ıSRAıL turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…