Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba kıslar nasılsınız
bende biraz arttırdım yemeğimi bu aralar toz yüzünden ne yürüyüş nede egzersiz yapıyorum evde yürümeyede üşeniyorum çok sıcak
sabah- kahvaltı klasik
öğle-biraz haşlanmış kırmızı et,salata
akşamda-1 tabak topalak yemeği
bilmiyenler için topalak yemeği yoğrulan köfte hamuru çok küçük parçalar halinde yuvarlanır nohutla etle birlikte salçalı naneli yapılan sulu bir yemek aslında tercihen kışın yenilir ama bizimkilerin canı istemiş onu yapacam

kızlar sabah klasik kahvaltımı yapmıştım arada sinamekili çay içtim şimdide bi tabak zeytinyağlı fasulye yiyorum.akşama sadece çorba düşünüyorum yad sadece türlü.

Mervecim sınavının iyi geçmesine çok sevindim =))

Kevsercim bütün gün dışardaydım bayağı bi yürümüş oldum =D
Menümü paylaşıcam tabiki..

Sabah klasik kahvaltı
peynir,çay,domates-çarliston biber- 1 dilm ekmek-yumurta
1 tatlı kaşığı çilek reçeli =)

Ara : 2 tane kayısı

Öğleni ikindide yedim çünkü pazara gitmiştik =D evde diildim..
Akşam yemeği yemicem (;

Köfte- bulgur pilavı- ayran-domates =)

birazdan meyve yicem..

hee bide yolda acıkmıştım bi tane minik haşlanmış çok az tuzlu mısır yedim.
Ama o kadar yürüdüm =D yakmışımdır belki..

Bu aralar spora kafayı taktım
canım hep koşmak istiyo
ilk başta yürüyüp ısınıyorum
sonra koşuyorum
böyle hırslanıyorum falan çok güzel oluyo..

Öyle iştee =)
ayrıca ben ekmek yemiyorm günde 5 dilim o kadar

günaydın kızlar.nasılsınız napıyosunuz diyetler ne alemde bakalım
sabah sporumu yaptım geldim
kahvaltı : bir domates 2 kk peynir 1 zeytin 2 bardak çay (kahvaltı öncesi ot çayı)

kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum.ya havalar acayip derecede ısındı spor yapılacak gibi deil.çok fena oluyo sıcaklar.ne yapmalıyım yaaa başka bi yolu varmı bunu.evde yapılan sporun faydası ne olur.yürüyüşe yine giderim ama haftada 3 kere falan giderim.evdede egzersiz yaparım.olurmuu

selam kizlar bu sabah ceyrek ekmegin yarisi kadar ekmege 1 kare peynir ve 1 cay kasigi recel surup yedim 1 bardak sut ve 1 kellogs barre yedim yanindada....

ogle 3 kasik bulgur pilavi ustune 1 kasik haslanmis et yiycem 3-4 tanede tursu

aksamada buyuk bir kase salata ve 1 ilim kepek ekmegi dusunuyorum bakalim....

neden olmasin canim ama terlemek sart evdede olsa...a.s

merhaba kıslar nasılsınız
bu sabah yürüyüşe çıktım 1,5 saat yürüdüm ordanda parka geçip 1saat çalıştım
eve geldim üstümü değiştirdim kanepede haberleri dinlerken uyumuşum taaa saat 1 e kadar
yaşlılık belirtisi herhalde yorgunluğu affetmiyor neyse az önce kahvaltımı yaptım klasik

ya şu israilin yaptığına bakarmısınız LANET OLSUN DıYORUM başkada bişe demiyorum tamamen insani amaçla yolalan bir gemiye üstelik uluslararası sularda seyredederken neden böyle zalimce saldırıda bulunursun katliam yaparsın inşallah yanlarına kalmaz

ablacım elimizden bişey gelmiyo o millet böyle işte acıma denen vicdan denen bişey kalmamış.allah yardımcıları olsun.insanoğlu insanlıktan hergün daha fazla uzaklaşıyo.allah gelecek nesillere kolaylık versin.

toprak su ablacım sen nerde oturuyosun.istanbul felaket yaaa.sabah 7 de evden çıkmama rağmen çok sıcak oluyo.spora karşı hevesim kalmıyo çok bunalıyorum çünkü.napcam bilmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…