- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.041
slm kızlar forumu okuyodum sürekli şimdide size katılıyorum umarım sizlerle beraber kilo verebilirim bende:smiley-cool:
enerji depolamana sevindim canım hadi bakim moraller süperrr görünüyor gazaan mübarek olsun bidenem zafer senin :lepi:h.b ablacım
bencede fazla zorlamayalım ınsan bıkıyro bazen vucudun da dınlenmeye hakkı var bu 2hafta bana ock ii geldı bgn yenıden baslıyorum bakalım
topraksuu ablam bendede sabitlendi artik sanki kilolarim bugun sogan suyu icmeye basladim
hem kilo verdiriyormus hemde insallah yine hamis olurum hayirlisiyla yarabbim gecen yilda yapmistim.
allahin isi belki sogan kurunden sonra hemile kaldim.
insallah canim benim kac ay oldu simdi kac aydir yeniden deniyorsunuz olur 6 ay icinde hemen hemen herkesin oluyor 6 ay icinde sorun yoksa....topraksuu ablam bendede sabitlendi artik sanki kilolarim bugun sogan suyu icmeye basladim
hem kilo verdiriyormus hemde insallah yine hamis olurum hayirlisiyla yarabbim gecen yilda yapmistim.
allahin isi belki sogan kurunden sonra hemile kaldim.
nemesıs aramızza h.g
prenses cnm ınsallah hakkında hayırlısı olur ıstedıklerın gercek olur ınsallah cnm beım
topraksu ablacım pek bomba gıbı deılım ama bıraz hevesım kırıldı sankı ama yınede burda olduğuma gore yavas yavas vermeyede razıyım bakalım neler olucak
mehayım nbr nasılsın?
kizlar subattan beri korunmuyoruz mehayim.
7 ay oldu iste dusuk olali hala hamile degilim rabbim hayirli zamanda nasip eder insallah.
iyi dilekleriniz ve hayir dualariniz icin allah razi olsun hepinizden
bende simdi miyomda var ondanda korkuyorum ya kizlar adetim gecen hafta cuma bitti.
soylemesi ayip biz iliskiye girdik ve 2-3gundur gun icinde pembemsi ve bazende kahverengi kanamam oluyor sadece ic camasirimi batiracak kadar.
neden oluyor acaba doktordan randevu alicagim allahim insalla bir promlem cikmaz.
bu arada sporumu yaptim 4.830 km yurudum walk at home la sogan suyumu icip banyo olicigim.bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?