Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kıslar hoş geldin nazlıcım
bende dün akşam kahvaltı yaptım üstünede kiraz yidim
şimdide kahvaltı olarak diet bisküviyle nescafe içiyorum
kıslar benim kilolar sabitlendi az önce tartıldım yine tık yok aynı
ottan çöptende bıktım herhalde yapacak başka bişede yok
aramı vermeliyim bilmiyorum şaşırdım kaldım

h.b ablacım
bencede fazla zorlamayalım ınsan bıkıyro bazen vucudun da dınlenmeye hakkı var bu 2hafta bana ock ii geldı bgn yenıden baslıyorum bakalım

evet ya insan hırs yapıo kilo verenleri gördükce benim neyim eksik misali
kesin kararlıyım 60 olana kadar durmak yok millet 30 kilo verio ben 8 kiloyumu veremicem

topraksuu ablam bendede sabitlendi artik sanki kilolarim bugun sogan suyu icmeye basladim
hem kilo verdiriyormus hemde insallah yine hamis olurum hayirlisiyla yarabbim gecen yilda yapmistim.

allahin isi belki sogan kurunden sonra hemile kaldim.

h.b ablacım
bencede fazla zorlamayalım ınsan bıkıyro bazen vucudun da dınlenmeye hakkı var bu 2hafta bana ock ii geldı bgn yenıden baslıyorum bakalım
enerji depolamana sevindim canım hadi bakim moraller süperrr görünüyor gazaan mübarek olsun bidenem zafer senin :lepi:

topraksuu ablam bendede sabitlendi artik sanki kilolarim bugun sogan suyu icmeye basladim
hem kilo verdiriyormus hemde insallah yine hamis olurum hayirlisiyla yarabbim gecen yilda yapmistim.

evet canım bende okumuştum soğan suyu çok iyi geliyormuş :CüvCüv:
inşallah canım bekliyoruz hayırlı haberlerini a.s

nemesis aramıza hoş geldin canım

selam kizlar gunaydin...
bu sabah istemleyerek cok yedim ..esime ve kendime sandvic yapmistim esiminki buyuktu biraz benimki ceyrek ekmegin yarisi kadardi o kucugu yemek istedi ekmekler kalip bayatliyor diye ona buyuk yapmistim bende buyugu yedim mecburen artik oglende bisey yemem 1 elma yerim midm fena bulaniyor uzun zamandir o kadar ekmek yememistim cunku...aksamada salata ve mantarli kremali makarna yagsiz....

insallah canim benim kac ay oldu simdi kac aydir yeniden deniyorsunuz olur 6 ay icinde hemen hemen herkesin oluyor 6 ay icinde sorun yoksa....

nemesıs aramızza h.g
prenses cnm ınsallah hakkında hayırlısı olur ıstedıklerın gercek olur ınsallah cnm beım
topraksu ablacım pek bomba gıbı deılım ama bıraz hevesım kırıldı sankı ama yınede burda olduğuma gore yavas yavas vermeyede razıyım bakalım neler olucak
mehayım nbr nasılsın?

kizlar subattan beri korunmuyoruz mehayim.

7 ay oldu iste dusuk olali hala hamile degilim rabbim hayirli zamanda nasip eder insallah.

iyi dilekleriniz ve hayir dualariniz icin allah razi olsun hepinizden

bende simdi miyomda var ondanda korkuyorum ya kizlar adetim gecen hafta cuma bitti.

soylemesi ayip biz iliskiye girdik ve 2-3gundur gun icinde pembemsi ve bazende kahverengi kanamam oluyor sadece ic camasirimi batiracak kadar.

neden oluyor acaba doktordan randevu alicagim allahim insalla bir promlem cikmaz.

iyiyim canim yaa nerelerdesin ozledimmmmm:asigim:

Şeniz

canim git doktora ihmal etme..insallah ilac falan verir onemli bisey degildirde gecer..
prensesim sen zaten ilkindede 1 sene sonra hamile kalmistin galiba belki bundada boyle olur gec olsun guc olmasin canim....sogan kuru miyoma cok iyi geliyor mutlaka yap ihmal etme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…