Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar nasilsiniz ben cok uzgunum bu gemi ve iskenderundaki sahitlerimizden dolayi

kahrolsun israil gebersin topu

simdiye kadar hic birsey yiyemedim bogazimdan hic birsey gecmiyor...

Selam kizlar nasilsiniz??
benim bugunku yediklerim soyle:

sabah ceyrek ekmekten az ekmek peynir marul 1 dilim salam

ara 1 bardak sut 1 kellogs barre

ogle 1 sigara boregi:kedi: bir kellogs barre

aksama sadece buyuk bir kase salata icine 80 gr kadar tavuk gogsu.....ekmek yok...:1rolleyes:

buarada sabah-1dilim kızarmış ekmek,2br şekersiz çay,biraz peynir,2domates,yarım salatalık,bol bolda su
ara-egzersiz,meyve
öğle-beyaz nohut yedim ara öğün olarak.canım istemedi yemek..
buaralar yürüyüş yapamıorum egzersizde çıok az yapabiliorum.çocuk bakıorum acaba kalori yakıyomuyumdur böyle.CADIARZU

ben simdi yedim birseyler hava buz oldu burada yine yagmur felan kalorifelr yandi yine

bende sicak bir corba yaptim iki kase ictim oh cok guzel oldu

1 tanede yaninda domates yedim

uzerine kucuk bir dilim limonlu tart yiyecegim 2 catallik kadar.

Kızlar =)
kendimi çok takdir ettim..
aşağıda bahçede çay içiyoruz tabi kuruyemişler bisküviler fln..
bi tane bile yemedim...
kuruyemişten yedm hani sarı leblebi bide beyazı varya onlardan..
1 tanede galeta.
ztn canım istemiyo..
Bide büsküvileri görünce midem bulandı =/ niye bilmiorm ama iyikide bulanmışşş =D
yürüyüş yaptım ve yine merdiven çıktım..
asansör kullanmamaya alışıorm galiba..
Neyse, çay bitmişti demlemeye geldm =D
su kaynadı demliyimde iniyim..
Kendinize dikkat edin..
=) Öptm çokkk
BAŞARICAZZZZZ ıNANIYORUMM BEEENN!
VE HEPıMıZE DUA EDıYORUM!
TANIYIP TANIMADIĞIM FARK ETMEZ! =)

bende şimdi parka gidiyorum spor yapmaya hihoyyyt
akşama ne yiyecem bilmiyorum belki kahvaltı yaparım
size iyi akşamlar sağlıklı zayıflamalar diliyorum

eger 2 misir patlagi 45 kaloriyse ben gecen aksam 10.000 kalori almisimdir bir haftahatta 10 gun bisey yememem lazimohaoldumsmile

canım benim yediğim patlamış mısır deil zaten.yağsız ve şekersiz tuzsuz işey.eti formun ürünlerinden.senin bahsettiiğin patlamış mısırın 100 gr=478 kl delikafadulden delikafadulden

kızlar ben bugün akşam yemeği yemedim.mücver yedim çok severim kendilerini :) kabak mücveri.5-6 tane yidim valla.çayda içtim.başka bişey yemedim

gnydn kızlar nasılsınız gorusmeyelı gecmısı sole bı oudum cok olduğu ıcın tek tek okuyamadım
kahvaltımı yaptım yesıl caımı ıctım geldım
sbh:yrn kk peynır ıkı zeytın ve bır dılım beyaz ekmek
kıloma gelınce bır kılo verdım gecen hafta cok sevındım ama haftasonu pıknıkler mısafırler mısafırlıkler bıde dıkkat etmedım hala ole bgn baslıyorum yıne gerı almısım bır kılomu aynıyım yanı yıne :)))sızlerden ayrı kalmak yaramadı yanı bana ihihihihi
Allh tan almadım yanı ama devam bızde bakalım temmuzda tatıle gıdıcez o zmna kadar barı bıraz vereyım
herkese tekrardan basarılar ınsallah verırde almayız su kıloları hep kılo korumada buklurusuruz
oğlum aglıyor uyutayım onu bı suru ıs var pazara cıkılca k falan zaten kımselerde yok yıne

günaydınnn ayy hoşgeldin yaa.özledik seni valla şekerim.buralar ıpıssız oldu Şeniz

gunaydin kizlar nasilsiniz

ben dun aksam cayin yaninda cok biskuvi yedim ya dayanamadim valla

simdi yeni kalktim ilik su iciyorum

sonrada spor yapacagim bir saat ancak eritirim yaglarimi

gunaydin kizlar nasilsiniz

ben dun aksam cayin yaninda cok biskuvi yedim ya dayanamadim valla

simdi yeni kalktim ilik su iciyorum

sonrada spor yapacagim bir saat ancak eritirim yaglarimi

bişey olmaz canım o kadarcık kaçamak olcak.vücudumuzu bunlardan soyutlarsak ilerde kilomuzu korumaya çalışırken azıcık bişey yesek hemen geri alırız.herşeyden kararında yiyerek verirsek kilo koruma evresindede zorluk çekmeyiz.

kızlar kahvaltıdan önce sinamekili çayımı içtim.sonra kahvaltımı yaptım.1 kk peynirl yarımşar domates salatalık.midem bulanıyo ya cnm bişey istemedi.şimdide keyif çayı içiyorumm

mervecım h.b cnm nbr nasılsın masallahın var yıne hade bakalım az kerem uyurken dınleneyım
uyanır bırazdan plates yapıcam ama once bi dızım vardı onu ızleyım gecen hafta kacırdım da

68i gördüm sonundaa çok mutluyum yaa yavaş kilo veriorum ama geride almıorum verdiğim zaman böle daha ii benim için hedehim haziran 25 e kadar 3 kilo dha vermek inş veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…