- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.021
kıslar iyi geceler herkese.akşam yemeği olarak bizim karadenizin envayi çeşit otlarından yedim sadece.başkada bişey yemedim.he bide form mısır patlaklşı yağsız şekersiz 2 tane yedim (46 kl)bu kadaarrrr...
selam kizlar nasilsiniz ben cok uzgunum bu gemi ve iskenderundaki sahitlerimizden dolayi
kahrolsun israil gebersin topu
simdiye kadar hic birsey yiyemedim bogazimdan hic birsey gecmiyor...
eger 2 misir patlagi 45 kaloriyse ben gecen aksam 10.000 kalori almisimdir bir haftahatta 10 gun bisey yememem lazimohaoldumsmile
gnydn kızlar nasılsınız gorusmeyelı gecmısı sole bı oudum cok olduğu ıcın tek tek okuyamadım
kahvaltımı yaptım yesıl caımı ıctım geldım
sbh:yrn kk peynır ıkı zeytın ve bır dılım beyaz ekmek
kıloma gelınce bır kılo verdım gecen hafta cok sevındım ama haftasonu pıknıkler mısafırler mısafırlıkler bıde dıkkat etmedım hala ole bgn baslıyorum yıne gerı almısım bır kılomu aynıyım yanı yıne :)))sızlerden ayrı kalmak yaramadı yanı bana ihihihihi
Allh tan almadım yanı ama devam bızde bakalım temmuzda tatıle gıdıcez o zmna kadar barı bıraz vereyım
herkese tekrardan basarılar ınsallah verırde almayız su kıloları hep kılo korumada buklurusuruz
oğlum aglıyor uyutayım onu bı suru ıs var pazara cıkılca k falan zaten kımselerde yok yıne
gunaydin kizlar nasilsiniz
ben dun aksam cayin yaninda cok biskuvi yedim ya dayanamadim valla
simdi yeni kalktim ilik su iciyorum
sonrada spor yapacagim bir saat ancak eritirim yaglarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?