- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.061
canim git doktora ihmal etme..insallah ilac falan verir onemli bisey degildirde gecer..
prensesim sen zaten ilkindede 1 sene sonra hamile kalmistin galiba belki bundada boyle olur gec olsun guc olmasin canim....sogan kuru miyoma cok iyi geliyor mutlaka yap ihmal etme....
prensesim ara kanamalar yada lekelenmeler kist yüzünden olabilir sende varmıydı bilmiyorum inşallah önemli bişe değildir en iyisi doktora gidip rahat etmen
nazlıcım biliyorum canım bendede moral sıfır canım azcık polyanacılık oynıyalım demiştim malum olaylardan dolayı neler olacak bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı
mehay sende ne beceriksiz kısmışsın ha kazdığın kuyuya düştün demi eşini taktir ettim yani adam sağlığını düşünüyor tabii niye fazladan yesinki ama sen öylemi yaptın hooooop kocaman sandiviç mideye neymiş araya gitmesinmiş sanki diyette olan eşinmiş gibi delikafaduldendelikafadulden
gidecegim canim zaten normal kontrol tarihimde geldi ikisini bir araya getireyim.
evet 1 yildan sonra olmustu aslinda izinden sonra hamile kalsam ne iyiolur ama acaip dustum yine su siralar bebek bebek diye sayikliyorum ooof :gitme:yarabbimmm yardim eyle:Saruboceq:
ablam bayat ekmekler kaliyor diye yedim ekmek atmayi sevmem:1no2: yoksa inan yemezdim..esime gelince yerdi aslinda cok ac degilmis demekki zaten sabahlari 2 dilimden fazla ekmek yemez o a.syoksa dun aksam sigara boreklerini gotururken gayet keyifliydi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3saglik falan umrunda degildi yani:roflol:
bu arada bende cıkayım da ustumu falan gıyıneyım de cıkarım bende bırazdan gorusmke uzere hoscakalınnnn
kvsr cnm saol
ewet masallah guzel gıdıyorsun devamı gelır ınsallah pesınden
bende oğlen :kellogs yedım
ara:yrm muz
yagmur yağıyor cıkamadım dısarıcıksam aksama kadar yuryus yaparım en azından gelıncede saalata dusunuyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?