Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

prensesim ara kanamalar yada lekelenmeler kist yüzünden olabilir sende varmıydı bilmiyorum inşallah önemli bişe değildir en iyisi doktora gidip rahat etmen
nazlıcım biliyorum canım bendede moral sıfır canım azcık polyanacılık oynıyalım demiştim malum olaylardan dolayı neler olacak bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı
mehay sende ne beceriksiz kısmışsın ha kazdığın kuyuya düştün demi eşini taktir ettim yani adam sağlığını düşünüyor tabii niye fazladan yesinki ama sen öylemi yaptın hooooop kocaman sandiviç mideye neymiş araya gitmesinmiş sanki diyette olan eşinmiş gibi delikafaduldendelikafadulden

gidecegim canim zaten normal kontrol tarihimde geldi ikisini bir araya getireyim.

evet 1 yildan sonra olmustu aslinda izinden sonra hamile kalsam ne iyiolur ama acaip dustum yine su siralar bebek bebek diye sayikliyorum ooof :gitme:yarabbimmm yardim eyle:Saruboceq:

ablam bayat ekmekler kaliyor diye yedim ekmek atmayi sevmem:1no2: yoksa inan yemezdim..esime gelince yerdi aslinda cok ac degilmis demekki zaten sabahlari 2 dilimden fazla ekmek yemez o a.syoksa dun aksam sigara boreklerini gotururken gayet keyifliydi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3saglik falan umrunda degildi yani:roflol:

caniimmm cok iyi anliyorum seni olacak insallah bir kere olmadimi oldu hemde kendiligindena.s yine olacak insallah ama zor olsada baska seylere ver kendini kafaya takmamaya bak psikolojikte olabiliyormus biliyorsuna.s
bence 2011 de kucaginda olacak bebisin:ecrin_bebek:

ayyy walla taze yufkacınn onunden gecerken cnm nasıl ıstıyor ama almıyorum ewe bıle cocuklar ıcın kayınvaldeye gecıyorum o yufka alınca yoksa homını yıyorum ihihihi

prensesım ewet psıkolojık oluyor buna sonuna kadar katılıyorum ahmte keremın ıkı gun gunu gecmıstı doğmıcak dıye dıye sartladım kendımı 9temmuzda doğacak cocuk 20temuzda babasıyla aynı gun doğdu dusunsene hergun bgn de doğmaz o gunu beklıyo dıye dıye kendımınde psıkolojısını bozmustum o gun geldı tmm dedım ve cocuk dogdu dusunebılıyomusunuz ya psıkoljık de olabılıyor rahat ol sen zamanı var demkkı cnmbenım

slm kızlar nasıl gidiyo diyetler benim yarım kadı malum ama 3 aylık hamileyim 3 kilo verdim
65im şu an umarım ilerleyen aylarda çok almam ilkinde 30 kilo fln aldım

bu arada bende cıkayım da ustumu falan gıyıneyım de cıkarım bende bırazdan gorusmke uzere hoscakalınnnn

nazlıbahar hoşgeldina.sbuyrunnnnnnnnn burda olduğun belli oluyo valla.sen gideli pek tenhaydı buralar.gelmenle birlikte herkes çoştusırnaşık şey:sm_cool: ne güzel ya böyle hareketli olunca insan daha bi hırslanıyo benimde kilolar yavaş yavaş gidio çok mutluyum vallakaydirigubbakcemile2

ayr bugünkü menm
sabah- yarım dilim beyaz ekmek,2br şekersiz çay,1kkpeynir,1domates,1salatalık..
ara-maydonz suyu+su
öğle-ekmeğin diğer yarısıyla birlikte menemn ve yoğurt
ara-egzersiz+meyve yiyorum şuandada..

kvsr cnm saol
ewet masallah guzel gıdıyorsun devamı gelır ınsallah pesınden
bende oğlen :kellogs yedım
ara:yrm muz
yagmur yağıyor cıkamadım dısarı cıksam aksama kadar yuryus yaparım en azından gelıncede saalata dusunuyorum sadece

bu kellogs nasıl bişey ya yani faydası oluyomu diyete??

selam kızlar güne klasik kahvaltımla (bir dilim ekmek, domates peynir,zeytin, salatalık) başladım...ama öncesinde vücuttaki şişliklerden kurtulmak için hazırladığım kürü mü içtim...

arada bir tane etiform yedim, öğlen az makarna bol salata, biraz da patates yedim fazla kaçtı galiba....

akşama da közleme salata yiyeceğim....

birazdan leslie ile 3 mil, ebru ile de plates yapacağım....leslie beni yormuyor da ayak bileklerimde ağrı oluyor sonraları....

merhaba kıslar 3 mil yürüdüm ter içinde kaldım duşumu aldım ve şimdi burdayım
birazdan yoğurtlu elma yiyecem bol tarçınlı
akşamada menemen,yoğurt,2 dilim ekmek
üstünede az şekerli çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…