Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu kellogs nasıl bişey ya yani faydası oluyomu diyete??

vede nasıl tüketiliyo hiç denemedim bunu.

cnm su hanı k bar 2hafta 2 ogun 2 kase falan fılan ıste onun gıbı ben genelde yemek olmadığı zamanlarda tuketıyorum yoksa pek tatlı bişey deıl .sutle yenılıyor haftada 3kere falan yıyorum ben burda yokken hıc yemedım o baska ihihihi sız gaza getırıyorsunuz benıu yanı anlıycanız gzl bı tatı l yapıp geldım ama aynı kılodayım hala sempatiksalakcinni

tatil yaramış baya sana ozaman.amaan tek derdimiz zayıflamak olsunsositososito dikkat edince gerçekten verilidiğini gördüm ben..bide yaz yani arada kaçamakta oluo tatilde..
bende deniyeym bari şu dediğinzi canım istedi valla

tavuklu bolca bı salata yaptım ve yıyorum yuruyusumuzude yaptık kuzucuklarımla ohh mis mis gn geceyıde atlattık mı tmmdır bu iş yoluna gırer artıkın

ben akşam yemeğinde 1 tabak çorba ve cacık yedim.saat 8 de bi piko yedim adetim yaklaştı kendime zor hakim oluyorum ( 107 kl) şincikte yaprak dökümünü izlerken çay içcez o kadaarrrrr

ya kızlar bana şu 3 millik yürüyüşü indirmek için yardım edermisiniz.her zaman çıkamıyo insan.toprak su ablacım sende vardı sanırım.tecrübelerinden faydalanmak istyiyorum

ya kızlar bana şu 3 millik yürüyüşü indirmek için yardım edermisiniz.her zaman çıkamıyo insan.toprak su ablacım sende vardı sanırım.tecrübelerinden faydalanmak istyiyorum

selam tatlım...google a yürü ve incel programı yaz çıkan sayfadan ikinci adrese tıkla...orda tek link halinde çok rahat indirebilirsinhihoyyyt...

günaydınlar!!!siz hala uyuyorsunuz,ben horoz gibi erkenciyim yinekaydirigubbakcemile3sabah bir dilim kepek ekmeği ile klasik kahvaltımı yaptım. öğlene daha karar vermedim...bugün de hava süper...içim kıpır kıpır oldu....

gnydn herkese
sbh:2dılım kepek ekmekle peynırlı bır tost yaptım yesıl cayımla yedım
dun aksam yemeseydım cok gzl bı rakam gorucektım ama ben dayanamadım ve bu aralar cnm cok sıkkın sanırm o yuzden de kendımı veremıyorum bakalım bgn nasıl gcecek

gunaydin canlar nasilsiniz bilgecigim bende erkencigim vallahi ama saat farki oldugu icin gec geliyor turkiyedekilere

dun aksam biraz bende kacirdim ama 3 mile yurumustum degdi yemekten sonra kucuk bahcemle ilgilendim egil kalk erittim yemegi hahaaa

simdede spor yapacagim sonra sogan suyumu icecegim ve ardindan kahvalti

prensescim bizim bi akraba tüp bebek yaptırcaktı doktor ona önce soğan suyu önerdi.bi süre onu içti.yumurtaları geliştirmek hatta çatlaktamk içinmiş.gerçekten çok faydası varmış.dewam et böle canım.inşalah istediğini allahu teala kollarına verecek :Saruboceq:

evet canım saat farkı olabilir...benim kız sabakları 6.30 da kalkıyor,''anne çişim var,anne karnım acıktı,anne bi tane öpim de kalk'' derken ben de mecburen kalkmış oluyorum..ama çok özledim biraz şöle 10 lara kadar yatmayıopuyorumnanaktan

herkese slm.kahvaltımı ve yürüyüşümü yaptım.2br şekersiz çay,1domates,1salatalık,3tane zeytin peynir yoktu.
şuandada su içiyorum.buarada bende 1mil yürüyebildim bugün başladım çok eglenceliyakaydirigubbakcemile2

merhaba bonibonlar nasılsınız
kahvaltımı yaptım klasik
editleyip yazmak zorunda kaldım şimdi 1 dilim karpuz yedim eşim hazırlamış getirmiş geri çeviremedim :)))
birazdan 1 kase çorba içecem
spora gitmeden yoğurt
akşamada bezelyeli pilav 3-4 kaşık,1 haşlanmış but,ayran

Son düzenleme:

canım leslie at home yaz ara çıkan sayfada leslie sansone yürü ve incele gir ordan istediğin seç partların hepsini sırasıyla indir bunları bir dosyada birleştir

selam kizlar nasilsiniz??
bugun klasik kahvaltimin disina ciktim 2 dilim ekmek ve kizartma yedim:kedi: fakat oglene bisey yemiycem vunku 12 de yedim bunlari aksamada 1 tabak bulgur pilavi ve yesil salata..cokacimcoook

herekese selamlar..ben bu hafta diyette olmadıım halde kilo vermişim çook mutlu oldumsositososito umarım haftaya tam olarak size katılıp diyete başlıcam ..

kızlar sbh cok gzldı ama oglen ve aralar hıc sormayın bu hafta ben yokum yarısta ya ((( acaıp yıyorum hıc gormemıs gıbı aksama da arkadsa gecıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…