Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar sabah klasik kahvaltı ekmeksiz.öğlende kahvaltılık yedim yine sabahki gibi.arada meyve yedim.akşamı birazdan yicem.4-5 köfte bi kase cacık.

nazlıbaharcım kilo verirken çektiin sıkıntıları düşün ona göre frenle kendini aman ha dikkat emeklerini heba etmeyerimseniben

cnm cok saol kılomu koruyorum sabıtlendı sanırım :) ne ınıyor ne cıkıyor pzrtesı yıne baslıcam ınsallah sanırım sıkıldım bıraz ara vermem gerekıyor cunku tam anlmıyla spor yuruyus yapamıyorum oda yavaslatıyor benı bunalıyorum sanırım cocuklarla her aksam yavas yavas yuruyorum ama yetersı zgelıyor sanırım aman almimda pzrtsı baslıcam yıne kaldığım yerden devam yanı

selam nazlıbahar sana bişe sorcam...sen de yeşil çay içiyosun di mi??öyle okumuştım sanırım,yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyorum,ama ben de kabızlık yaptı,üff ya kilo veremiyorum...sen de ilk başlarda böle bi sorun oldu mu??bilmiyorumkismile

cnm onunlaırlte ben elma sırkesı ıcıyordum bende de abızlık oldu acaba hangsı dıe dusundum haytımda kabızlık dıye bı sorun yasadım ben ılk defa elme sırkesını bıraktım yesıl cayı gunde bır su bardagı ıcıyorum kahvaltıda sadece emzırdığım ıcın uykusuzluk yapar dıye korkuyorum cpok emmıyor oğlum ama yıne de etkıler belkı dıye sımdı duzeldım olabılır cnm sana da belkı yesıl cay kabızlık yapmıstır bı dene bırak baklım bı sure...

bu arada gnydn yıne kımseler yok
sbh:yrm kepk ekmek salatalık dom. az bısey ,3dılım de salam yedım yesıl cayımla

e daha nasıl metabolizma hızlandırıyor ki bu yeşil çay??benimkini yavaşlattı,1 haftam boşa gitti,çok üzgünüm...o kadar da yürüyüş yaptım:gitme:

gunaydin kizlar bu hafta bende veremedim galiba kilo ama guzel birsey oldu bugun benim icin

yarin bir arkadasin nisani var oraya gidecegiz haliyle susulenicigim.dolabi acip baktim abiyelerime soyle bir ic gecirdim dur bi dene kiz princess dedim.

2 yildir olmayan bir abiyem ve bir etegim vardi ikisinin icinede rahatlikla girdim ay cok mutluyum bu sabah.
zemuszemus

simdi sporumu yapacagim sonrada kahvaltimi.

bu arada dun grillde kofte yaptim yanindada 3 ince dilim kepek ekmegi yedim yaaaa offffohaoldumsmile

kizlar sabah 6-10 arasi azda olsa spor yapin ayrica kabizlik bendede var ama ben yesil cay icmiyorum tiroidden benimki

ben kucuk paketlerde toz aliyorum doktor verdi daha dogrusu suya katip iciyorum portakal suyu gibi oluyor onu ictigim gun kabizlik sorunum yok oliiii

neymiş kız o toz öyle:)ben de bu hafta 2 günde bir sinameki içtim,sık içmenin zararlarını biliyorum ama napim,kötüydüm::):)

bilgecım ol e dusunme cnbu hafta olmamıs olabılır belkı haftaya etkısını daha cok gorursun bı ara ver dene bakalım ok haftaya hepsı bırden gıdebılır belkı ben dun mesela oglen bıber kızarttım ekmekle bana bana ole bı yedımkı radda sndvıc yedım aksa yemegı yemedım tabı :) arkadasa gıttım mınık bır pogaca yoğutlu bı semızotu salatası yedım cayım zaten sekersız benım sh bı baktım ki cıkarım dıe dusunuyordum ama bırde ne goreyımkı daha az gosterdı benı o kadar cok sevındım ki demekkı kızartma falan yemesedyım daha da az goruncektım yanı bosa dıye bıdey yok sanırım ya bız devam edlm yıne de bak oluyor demekkı bu hafata mesela ben cok kacırdım ma yıne vermısım bak ok cnm

prensesım senın adına da cok sevındım benım dun gomlegım oldu cok sevındm

kızlar ben bı ewı sılıp supureyım oğlum uyurken arada gelırım gamzenn toplantısı var aksamustu pazartese mezunıyetı var :) onun ıın toplantı cıkısıda oğretmeıyle sergıyı hazırlamaya gıdıcez bakaım cok heyecanlıyım ya

i o zaman sana kolay gelsin...yeşil çaya devam edim yaaaa...belki geçer...yediklerimden olabilir mi acaba??belki de yediklerimdendir..cokacimcoook

kabızlık yaşayanlar için kuru kayısıyı tavsiye ederim, üstüne de su içtiğin zaman hiç sorun olmaz...

hem kalorisi düşük hem de tok tutar

Zayıflamak istiyorum. Hem de çok. ınsanın üzerine yapışan şu kilolar ; dört bir yanını kaplayan kara bulutlar gibi. sağlıkla veririz inşallah arkadaşlar. Ben de bundan sonra burdayım.

herkese merhabalar

Zayıflamak istiyorum. Hem de çok. ınsanın üzerine yapışan şu kilolar ; dört bir yanını kaplayan kara bulutlar gibi. sağlıkla veririz inşallah arkadaşlar. Ben de bundan sonra burdayım.
o zaman hoş geldin aramıza kaydirigubbakcemile5

bende klasik kahvaltımı yaptım tam buğday ekmeğiyle zemuszemus
ara-2 salatalık
öğle-salata yağsız
şimdi yeşilçay :içelim:
akşamada-içinde tavuk parçacıklı yoğurtlu yayla çorbası
ara-4-5 taze kayısı

merveciğim bu haftada kilo veremedim yine 61 çıkıyorum böyle geçersen sevinirim
inşallah haftaya verebilirim:çok üzgünüm:
canım bende leslieyi yüklerken sorun yaşamıştım sonra oğlum bir proğram yükledi ondan sonra açıldı şimdi hatırlamıyorum oğlumda okulda eğer yine olmazsa okuldan gelince öğrenir yazarım tamam canını sıkma sen :1hug:

prensesim nazlıcım sizin içinde çok sevindim eski kıyafetlerinizi yeniden giyebilmenize harika bir duygu olmalı tebrikler :))

Sağol canım. Listen süpermiş. :lepi: Burada da kilo bildirimi yapıyormuyuz. Ve hangi günler acaba

selam kizlar yaa anca gelebildim islerim coktu oglumda huysuzlaniyor dislerinden dolayi savasiyorum ev isleriyle resmen ((

bugunku menum soyle sabah 1 dilim ekmek 1 tatli kasigi krem peynir ceyrek salatalik

ara 2 kellogs barre

oglen 1 dilim ekmek 2 tatli kasigi nutella

ara birkac dilim karpuz

aksam bir tabak etli lahana sarmasi yemeyi dusunuyorum yogurtla....
cokmu sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…