- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.101
canım leslie at home yaz ara çıkan sayfada leslie sansone yürü ve incele gir ordan istediğin seç partların hepsini sırasıyla indir bunları bir dosyada birleştir
nazlıbaharcım kilo verirken çektiin sıkıntıları düşün ona göre frenle kendini aman ha dikkat emeklerini heba etmeyerimseniben
cnm cok saol kılomu koruyorum sabıtlendı sanırım :) ne ınıyor ne cıkıyor pzrtesı yıne baslıcam ınsallah sanırım sıkıldım bıraz ara vermem gerekıyor cunku tam anlmıyla spor yuruyus yapamıyorum oda yavaslatıyor benı bunalıyorum sanırım cocuklarla her aksam yavas yavas yuruyorum ama yetersı zgelıyor sanırım aman almimda pzrtsı baslıcam yıne kaldığım yerden devam yanı
kizlar sabah 6-10 arasi azda olsa spor yapin ayrica kabizlik bendede var ama ben yesil cay icmiyorum tiroidden benimki
ben kucuk paketlerde toz aliyorum doktor verdi daha dogrusu suya katip iciyorum portakal suyu gibi oluyor onu ictigim gun kabizlik sorunum yok oliiii
kızlar ben bı ewı sılıp supureyım oğlum uyurken arada gelırım gamzenn toplantısı var aksamustu pazartese mezunıyetı var :) onun ıın toplantı cıkısıda oğretmeıyle sergıyı hazırlamaya gıdıcez bakaım cok heyecanlıyım ya
o zaman hoş geldin aramıza kaydirigubbakcemile5Zayıflamak istiyorum. Hem de çok. ınsanın üzerine yapışan şu kilolar ; dört bir yanını kaplayan kara bulutlar gibi. sağlıkla veririz inşallah arkadaşlar. Ben de bundan sonra burdayım.
herkese merhabalar
o zaman hoş geldin aramıza kaydirigubbakcemile5
bende klasik kahvaltımı yaptım tam buğday ekmeğiyle zemuszemus
ara-2 salatalık
öğle-salata yağsız
şimdi yeşilçay :içelim:
akşamada-içinde tavuk parçacıklı yoğurtlu yayla çorbası
ara-4-5 taze kayısı
merveciğim bu haftada kilo veremedim yine 61 çıkıyorum böyle geçersen sevinirim
inşallah haftaya verebilirim:çok üzgünüm:
canım bende leslieyi yüklerken sorun yaşamıştım sonra oğlum bir proğram yükledi ondan sonra açıldı şimdi hatırlamıyorum oğlumda okulda eğer yine olmazsa okuldan gelince öğrenir yazarım tamam canını sıkma sen :1hug:
prensesim nazlıcım sizin içinde çok sevindim eski kıyafetlerinizi yeniden giyebilmenize harika bir duygu olmalı tebrikler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?