- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.161
mehayım masalah bıze ya bu hafta ıkımızede bıseyler olmustu zaten ama yedığımız hale yıınede vermısız :) ama kaldık ıkımızde sankı sbıtledık aynı kılolarda eskıden daha bı azımlıydık bız yaslanıyormuyuz ne ya :) ama ben gecen ay malum donemde hıc bısey yememıs cnm ıstememıstı sımdı yaklasıyor ya sanırım ıkı ayı bırden cıkardım
ay ablacııımmm allah seni sevdiğine kavuştursun kaydirigubbakcemile3 oldu valla.5 dklık kısmını yaptım denemek için.su içinde kaldım.bu bana çok faydalı olcak eminim yaa
Kahvaltı :
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim kepek ekmeği (Yarından itibaren aeben arkadaşımızın önerisi üzerine tam buğdaya geçiyorum)
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen :
1 tabak haşlanmış turp otu çok çok az zeytinyağlı
1 kase light yoğurt
Ara : 2 kayısı
Akşam :
Light Ton balığı 80 gr
Salata
1 dilim kepek ekmeği
22:00 : Kiraz ve karpuz
Gün sonunda aldığım kalori yine 1300.. Bu haftaki kalori limitim bu.
Aktiviteler :
1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini yine yaptım ama sayıları dünkünden az oldu. Çünkü her yerim et kesmiş. Yarın da dışarıda olucam yine az ayarda giderim eve gelince. Pazartesi yine tempo vermeyi düşünüyorum.
2-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
3-Koşu bandında 45 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
İyi geceler arkadaşlar..
saol canım yine beni geçersin diye düşünmüştüm bu kiloyuda nasıl verdim şaşırdım valla ama 3mil yürüyüdüm hergün baya faydası oluyo önceden göbeğim çok çıkıyodu şimdi azcığı kaldıkaydirigubbakcemile2 hadi bakalım görücez merve :içelim:kaydirigubbakcemile5***topraksuu --- 61 --- 61 ---> aynı
***sympathique---62 --- ?
***mehay --- 62,4---62,3 --->100 gr vermiş kaydirigubbakcemile5
***bilge85---67,3---66,9 --->400 gr vermiş kaydirigubbakcemile5
***merve ---84 --- 88,5 ---> 500 gr verdim kaydirigubbakcemile5
***kevser---63---62 --- > 1 kilo vermiş kaydirigubbakcemile5 :lepi:
***nazlıbahar---65,5---65 ---->500 gr vermiş kaydirigubbakcemile5
***princess of rain---65,5 --- ?
*** eminn ---- 86 --- ?
***nazzoo --- 80 ---> yeni yarışmacı
*** zalimi ---- 85,5 ---> yeni yarışmacı
herkes bildirim yapmadı ama şimdilik brinci kevser gibi görünüyo.tebrikler canım bu hafta görürsün senyeni arkadaşlarda düzenli paylaşım yapsınlar lütfen.
nazzo cum menulerin gayet saglikli ve guzel...ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu hep boylemi beslendin?birde 30 gr labne peyniri yedigini nerden anliyorsun neyle olcuyorsun yani??bende yiyorum sabahlari ama kac gram bilmem...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?