Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam millet,hemen kilo bildirimimi yapıp ,çıkcam,kahvaltı hazırlıycam,şöle bol domates soslu kızartma yapcam:)bu hafta 400gr. vermişim...66.9 um:)

canim oyle ama bunun uzerine bu hafta dikkat edip vermemiz lazim..eger almiyoruz deyip yersek bu hafta kilo alarak bitiririz haftayi..biliyorsun once kaloriler yavas yavas yaga donusuyor sonra kilo artisi ...1 hafta dikkat etmesek bile ertesi hafta mutlaka saglam diyet yapmak lazim...a.sbu hafta almamisiz bu sansi iyi degerlendirelim...

bugunku menum soyle

sabah: 2 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, bir tatli kasigi krem peynir, 1 zeytin birkac dilim domates ve salatalik...

ogle 1 kucuk kutu yogurt (125 gr) yarim haslanmis yumurta( yarisini oglumun yemegine katicam) ve 1 muz

aksam 1 dilim somon baligi yesil salata ve patates graten...

slm kızlarr..kilo veren herkesi tebrik ediorumkaydirigubbakcemile3 yaa bugün öle hırslandımkii bizim komşunun kızı vardı kızı ne zamandır görmüodum öle zayıflamışki bayada yapılı bişeydi şimdi incecik olmuşş zaten hırs yapmıştm iice hırslandım şimdi pazartesinden itibaren başlıorum rejime 55e düşmem lazımmm

mrb kızlar bende leslie ile yürüdüm.ayyy su içinde kaldım.çöp poşetini kesip kafa ve kol yerleri yaptım elbise gibi geçirdim üstüme üstünede badi giydim aman allahım o neydi yaaa.eşofmanım bile sırılsıklam oldu harika bişey yaa hemen duş aldım.sonrada kahvaltı.az bişey patates kızartması yedim.bu hafta daha yemicem.bugün kaçamak günüm :) domates salatalık beyaz peynir çay.bu kadaarrr..hemen listeyi yapıyorum gerçi herkes bildirim yapmamış ama neyse

***topraksuu --- 61 --- 61 ---> aynı
***sympathique---62 --- ?
***mehay --- 62,4---62,3 --->100 gr vermiş kaydirigubbakcemile5
***bilge85---67,3---66,9 --->400 gr vermiş kaydirigubbakcemile5
***merve ---84 --- 88,5 ---> 500 gr verdim kaydirigubbakcemile5
***kevser---63---62 --- > 1 kilo vermiş kaydirigubbakcemile5 :lepi:
***nazlıbahar---65,5---65 ---->500 gr vermiş kaydirigubbakcemile5
***princess of rain---65,5 --- ?
*** eminn ---- 86 --- ?
***nazzoo --- 80 ---> yeni yarışmacı
*** zalimi ---- 85,5 ---> yeni yarışmacı

herkes bildirim yapmadı ama şimdilik brinci kevser gibi görünüyo.tebrikler canım bu hafta görürsün sen yeni arkadaşlarda düzenli paylaşım yapsınlar lütfen.

kıslar oh maşallah azda olsa çoğunluk vermiş bu hafta hepinizi tebrik ediyorum
bende az önce geldim dişçiden daha çok gideceğiz çok
kahvaltı-2 dilim tam buğday ekmeği,1 haşlanmış yumurta,1 kk tulum peyniri,domates,salatalık,az şekerli çay
öğle-şimdi yedim 2 kaseden biraz fazla yayla çorbası
ara-meyve(kayısı,elma)
akşamda-közlenmiş biber,patlıcan salatası
yorgunum ayaklarımı dikip biraz uzanacam şimdi (yaşlılık işte kaydirigubbakcemile3)

Kahvaltı :

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim kepek ekmeği (Yarından itibaren aeben arkadaşımızın önerisi üzerine tam buğdaya geçiyorum)
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen :

1 tabak haşlanmış turp otu çok çok az zeytinyağlı
1 kase light yoğurt
Ara : 2 kayısı

Akşam :

Light Ton balığı 80 gr
Salata
1 dilim kepek ekmeği

22:00 : Kiraz ve karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yine 1300.. Bu haftaki kalori limitim bu.

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini yine yaptım ama sayıları dünkünden az oldu. Çünkü her yerim et kesmiş. Yarın da dışarıda olucam yine az ayarda giderim eve gelince. Pazartesi yine tempo vermeyi düşünüyorum.

2-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 45 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

İyi geceler arkadaşlar..

nazzo cum menulerin gayet saglikli ve guzel...ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu hep boylemi beslendin?birde 30 gr labne peyniri yedigini nerden anliyorsun neyle olcuyorsun yani??bende yiyorum sabahlari ama kac gram bilmem...:uhm:

ben geldım cnm :)
dun ayyy ozel bı mısafırımız gelmıstı kayınvaldem de nasıl yedım hıc sormayın ewe gelıncede gamzenın ıpını aldım elıme nefesım kesıle ne kadar atladım sabah bı uyandım dun sabah ki kilomdayım hala cok sevıındım ıpı tekrar aldım kahvaltı oncesı baya bı atladım yuruyusmu ıp atlamak daha hızlı kalorı yakıyor acaba?
ıp atlıcam bundan sonra ihihihihi

slm kızlar ödemim var ya topuklarımın üzerine basamayorum heryerim şiş ve parlak parlak bana bakıyorlar o kdr şişim yani ödem çözücü yapacağım bu hafta 750gr yağ yakmışım ama tartıda ne fark sinir oldum üzerine kilo almış gösteriyorum bide bağırsaklarımla ilgili sorunlarım var onuda halledersem baya gidecek bu hafta doktorum en az 3 3.5 bekliyorum gitmesi için didi tuzsuz yicem şimdi tuzsuz kepekli ekmeğimide aldım bide çay içeceğim ödem çözücü umarım gerçekten veririm

saol canım yine beni geçersin diye düşünmüştüm bu kiloyuda nasıl verdim şaşırdım valla ama 3mil yürüyüdüm hergün baya faydası oluyo önceden göbeğim çok çıkıyodu şimdi azcığı kaldıkaydirigubbakcemile2 hadi bakalım görücez merve :içelim:kaydirigubbakcemile5

slm kıslar nasılsınız bugün hiç giremedim çarşı-pazar gezdim iyi oldu sporumuda yapmış oldum hihoyyyt
bugün yediklerimi yazayım cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı-her zamanki gibi klasik
öğle-bişe yemedim dışarıda yemek istemedim
saat 5 e doğru 5 tane sıkılmış mercimekli köfte yanında söğüş yedim
akşamda-müsli yedim (4 yemek kaşığı müsli+125 gram süt)
az şekerli çay
az öncede çok acıktım :kedi: 3 tane salatalık yedim(tuzsuz olarak a.s)

iyi aksamlar kizlar 2 gundur cok ama cok yogundum nisandi dogunm gunuydu oldum bittim kilo boldirimide yapamadim.500gr gitmis bu hafta benden oldum 65 yarin sabah insallah katilacagim buraya

mehayim benim grile yapismiyor ben kofteleri pisirmeden once koftelerin yuzlerini hafiften sivi yag ile yagliyorum sonra pisiriyorum.

sabah gorusmek uzere kiZlar

nazzo cum menulerin gayet saglikli ve guzel...ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu hep boylemi beslendin?birde 30 gr labne peyniri yedigini nerden anliyorsun neyle olcuyorsun yani??bende yiyorum sabahlari ama kac gram bilmem...:uhm:

Canım ben tüp bebekle hamile kalmıştım. Çok kilo almıştım. 99 kilo ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 90 kiloya düştüm hemen. O 10 kiloyu rejim ya da spor yapmadan verdim. Bebek emzirdiğim için rejime giremiyordum. Spora başladığımda da bileğimi sakatlamıştım 3 ay önce daha 15 gündür düzeldi anca. Yani 6 aylık sürede gitti yavaş yavaş.

Artık ipleri ele almak lazım. ışte hergün hem boğazdan kısıp hem de aktivitelerle bişiler yapma gayretindeyim. Bakalım ne kadar muvaffak olucam.

Gram olayları için de hassas mutfak tartım var. Tabağa koyup ölçüyorum. Biraz manyağım o konuda. Hesaplamadan hiçbişi yemem. kaydirigubbakcemile3

Bundan 3 sene önce 3.5 ayda 17 kilo vermiştim. Onu da bu şekilde vermiştim. Dilerim başarılı olurum. Senin kilo sorunun yok gibi. ınşallah sen de en kısa zamanda istediğin kiloya inersin canım. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…