Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kilom ayni bu arada 62.4 geldim bu sabah cok sukur almamisim bir ara alir gibi oldum ama 2 gun dikkat edince yine 62.4 e dustum..
insallah haftaya 61.4 olurum...

canim cok sevindim senin adina...
grillde kofte yapinca altini biraz yagliyormusun yapisiyor yaa teflon ama kiymayi yagsiz aliyorum ondanmiki acep???:uhm:

Rejim yaparken sağlıklı ve gerekli beslendiğimi hissediyorum ve rejim yaparken çok daha fazla yiyorum ben :) kilolarımın nedeni düzensiz dengesiz beslenme ve sadece abur cubur yemek. 2. günüm rejimimde

Sabah 1 domates 1 salatalık 2 dilim kepek ekmeği ve beyaz peynir yedim yanında 1 fincan dökme yeşilçay

Öğleyin karpuz ve taze nane yapraklarıyla hazırladığım 1 kase cacık 2 dilim kepek ekmeği yedim 1 LT su içtim şu saate kadar.

Akşam en geç 6 da yiyorum yemeğimi.

huzurluyum ve tokum :) rejim yapmak bana huzur veriyor.

kızlar sbh cok gzldı ama oglen ve aralar hıc sormayın bu hafta ben yokum yarısta ya ((( acaıp yıyorum hıc gormemıs gıbı aksama da arkadsa gecıcez

canim olsun bu hafta veremesende almamaya calis oda biseydir...opuyorumnanaktan
bende bu ara feci yiyorum yaa..aksama sarma yiycem ama en son hamileyken yemistim cok canim istedi....

huzurlu bir omur diliyorum o halde sanaboshayallersmile

mehaycım akşam yiyeceğin sarma hiçde çok deil afiyet olsun bende bayılırım lahana sarmaya kalorisi çok düşük zaten lahananın oooooof ooff şu işe bak lahana sarmasını bile korkuyla yer hale geldik ohaoldumsmile

nazzoocum cumartesi öğleye kadar kilo bildirimimiz a.s

Sağol canımmm. a.s.

sorma yaa eskiden her ogun olsa yerdim valla simdi 1 tabagi bile dusunerek yiyorum...:çok üzgünüm:

mrb kızlar.yeni gelebldim.sabah lasik kahvaltımı yptım yanında 1 dilim haşhaşlı çörek yedim çok çekti canım kendimi tutamadım.öğlen yemedim off çok sıcak canım istemiyoki yaa.akşama salata çorba falan yerim.

hoş geldin mervecim bende bayılırım haşhaşlı çöreğe kızım gelince bende yapim bak şimdi canım nasıl istedi ya ben ne pisboğaz bi hatun olmuşum sırnaşık şey

mrb kızlar..bugün midem çok rahatsız hiç bişey yiyemedim sadece 1br çayla duruyorum bugün ne hareket var ne yemek..niye böyle oldum bilmiyorum midem almıo hiçbişey.yemeye çalıştım kahvaltıda ama alamıyorum ağzıma midem götürmüyo bugün korkmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…