- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.121
gunaydin kizlar bu hafta bende veremedim galiba kilo ama guzel birsey oldu bugun benim icin
yarin bir arkadasin nisani var oraya gidecegiz haliyle susulenicigim.dolabi acip baktim abiyelerime soyle bir ic gecirdim dur bi dene kiz princess dedim.
2 yildir olmayan bir abiyem ve bir etegim vardi ikisinin icinede rahatlikla girdim ay cok mutluyum bu sabah. zemuszemus
simdi sporumu yapacagim sonrada kahvaltimi.
bu arada dun grillde kofte yaptim yanindada 3 ince dilim kepek ekmegi yedim yaaaa offffohaoldumsmile
kızlar sbh cok gzldı ama oglen ve aralar hıc sormayın bu hafta ben yokum yarısta ya((( acaıp yıyorum hıc gormemıs gıbı aksama da arkadsa gecıcez
Rejim yaparken sağlıklı ve gerekli beslendiğimi hissediyorum ve rejim yaparken çok daha fazla yiyorum ben :) kilolarımın nedeni düzensiz dengesiz beslenme ve sadece abur cubur yemek. 2. günüm rejimimde
Sabah 1 domates 1 salatalık 2 dilim kepek ekmeği ve beyaz peynir yedim yanında 1 fincan dökme yeşilçay
Öğleyin karpuz ve taze nane yapraklarıyla hazırladığım 1 kase cacık 2 dilim kepek ekmeği yedim 1 LT su içtim şu saate kadar.
Akşam en geç 6 da yiyorum yemeğimi.
huzurluyum ve tokum :) rejim yapmak bana huzur veriyor.
mehaycım akşam yiyeceğin sarma hiçde çok deil afiyet olsun bende bayılırım lahana sarmaya kalorisi çok düşük zaten lahananın oooooof ooff şu işe bak lahana sarmasını bile korkuyla yer hale geldik ohaoldumsmile
nazzoocum cumartesi öğleye kadar kilo bildirimimiz a.s
mehaycım akşam yiyeceğin sarma hiçde çok deil afiyet olsun bende bayılırım lahana sarmaya kalorisi çok düşük zaten lahananın oooooof ooff şu işe bak lahana sarmasını bile korkuyla yer hale geldik ohaoldumsmile
nazzoocum cumartesi öğleye kadar kilo bildirimimiz a.s
Sağol canımmm. a.s.
ayy iyice sapittim yaa gunleride sasirdim kafa kalmadiki...
mrb kızlar.yeni gelebldim.sabah lasik kahvaltımı yptım yanında 1 dilim haşhaşlı çörek yedim çok çekti canım kendimi tutamadım.öğlen yemedim off çok sıcak canım istemiyoki yaa.akşama salata çorba falan yerim.
:roflol::roflol: hangimiz şaşırmıyoruki kafamçokkarıştı
hoş geldin mervecim bende bayılırım haşhaşlı çöreğe kızım gelince bende yapim bak şimdi canım nasıl istedi ya ben ne pisboğaz bi hatun olmuşum sırnaşık şey
topraksu ablacım ben media playerin yeni versiyonunu indircem.yine olmazsa oğlun bi yardımcı olur herlade :)
valla bugun hepten saskinim cok yorgun hiddediyorum kendimi bugun cikayim ben en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?