Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kahvaltı :

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen :

Ara da yok öğlen de yok dışarıdaydım alışverişte. Dışarıda yemek istemedim kalorili şeyler.

Ara : Gelince yemeği hazırlayana kadar light yoğurttan tuzsuz ayran yaptım 2 bardağa yakın içtim.

Akşam :

100 gr antrikot ızgara
Bosbolllllllllllll Salata (çok acıktım öğlen yemeği de yemeyince)
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece: Yetti valla gece de bişi yemedim

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000.. Öğlen kaçınca kalori de aşağı indi istemeden. Ama kâr kârdır..

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini yine yaptım. Bir de Pazar tatilmiş. Haberim yoktu. Alışverişe gitmeden önce yaptım.

2-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Gelince de koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Bir de alışverişteydim 3 saat tam. Bilirsiniz onu giy bunu giy çıkar et. Dolaş beğen. Baya kalori gitmiştir. kaydirigubbakcemile3 Alışverişte yararlı aktivitelerden. kaydirigubbakcemile3 Ama şu şekilsiz halimle giydiklerimi pek yakıştıramadım tabi. Onun için bu yolda daha kararlı ilerlemeye devammmmm. guclubacismile

bugün kimse uğramamış nerdesinz??
ben menümü yaza koyayım bari
sabah-ılık su 2br şekersiz çay,1kk peynir,1domtes,1salatalık,1dilim kızarmış ekmek 2tane zeytin.
ara-3mil yürüdümhihoyyytkaydirigubbakcemile2 birazdanda yeşil çay içicm

merhaba kıslar sahi neden terkedilmişki buralar benneyaptımki
bende biraz rahatsızım üstünüzden uzak tansiyonum çok düşük yinede bir uğrayım dedim
menümü yazim barii
kahvaltı klasik
yeşilçay
maden suyu
öğle-akşam için pişirdiğim taze fasulyeden kocaman bir tabak yedim ekmeksiz
müsli
akşam-yine bir tabak fasulye

kızlar mrb kaç gündür giremedim kusura bakmayın binamızda çok sevdiğimiz biri öldü cebaze vs yoğunluk vardı ancak şimdi zaman bulabildim.ne yedim içtim hatırlamıorum zaman zaman kaçırdım zaman zaman dikkat ettm ama bugün artık iyi b şekilde başladım.yarından itibaren yazcam yediklerimi

mervecim başınız sağ olsun canım insanın sevdiği birini kaybetmesi çok acı Allah yakınlarına ve sevdiklerine sabır versin :Saruboceq: sırası gelen herkes mutlaka tadacaktır bundan kaçış yok maalesef

selam kizlar bugun yine abarttim ben yaa ( ne zaman yogunluktan giremesem buraya abartiyorum zaten..
yediklerimi yazayimda oklavayla kovalayin beni....

sabah ceyrek ekmek sandvic peynir domates

ara 1 meyveli yogurt

ogle 1 dilim ekmek 1 tabak ispanak yemegi ve 3 kasik yogurt

ara 1 dilim ekmek ve uzerine 2 kasik nutella birde 2 kasik agzima direk ((( (aslinda bu fazla oldu sadece oyle degilmi?)

aksam sadece 1 tabak mantarli kremali yagsiz makarna.....

canim bende tup bebekle hamile kalmistim fakat 15 kilo aldim sadece kilo tedaviden kaynaklanmiyor...yani o igneler hormon igneleri cok kilo aldiriyor falan diyorlar ama asli yok dikkat edersen almazsin ...alsam ben alirdim 6 asilama 2 tup bebek yaptirdim o kadar igne yedim hicbirinde kilo almadim oyle asiri...en fazla 1-2 kilo almisimdir bazisinda hic almadim...
sen sanirim pek dikkat etmedin yedinde yedin haa:jeyyar:
neyse insallah bundan sonra daha dikkatli olursun verince birdaha almazsin..masallah supersin azim gayret hepsi sende....:lepi:

bence gayet sağlıklı vede diyetlik bi menü olmuş.dediğin gibi o ara öğünde fazlalık var yoksa çok ii bence:hulya:

62 leri görünce bende kaçırmaya başladımya.öğleyin pazara gittim çok yürüdüm acıktırdı beni yarım dilim ekmekle kızartma yedim azdı ama kızartma.arada meyve yedim birde buaralar su içmiyorum..akşamda komşuda yemekteydik 2ilim ekmek,domates salatası bol zeytin yağlıydı sürekli ye ye dediler,ardından melemen,3br şekersiz çay yedimde yedim yağlı:kedi:

Kahvaltı : Klasik

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen :

Çok az yağla pişirilmiş yoğurtlu biberden yarım tabak
2 dilim karpuz

Ara :

1 bardak Light süt
2 adet eti form bisküvi

Akşam :

Yarım tabak piyaz
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece:

Yarım kase kiraz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1300

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına uygun yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Herkese iyi geceler arkadaşlar...

gnydn kızlar yesıl cayımla ıkı dılım borek yedım oğlanı yedırdım gerı uyudu bgn 6da aaktaydı gece de uyumadı hıc gamze desenızyıne oksurukle boğusor cnm beım yollamadık okula uyuyor bendecok uykusuzum yatıcam ew bıraz karısık gıemeye bılırım bgn yıne kızımı dr. goturebılırım
gorusmek uzere bb

herekese günaydın..sabah ilk önce egzersizlerimi yaptım en çok bacaklarım için yapıorum.sonra klasik kahvaltımı yaptım ek olarak bi dilim de kek:kedi:öğlene;yoğurtlu semiz otu akşama;nesfit mısır gevreğimi yiycem.aralardada meyve..

günaydın kızlar yeni uyandım daha kahvaltı yapmadım henüz.çok uyuyorum bi kaç gündür yaa havalar çok serinledi yağmur yağıyo nerdeyse 3 gündür hiç durmadan.sanırım ağırlık yaptı bende.serinde süper uyunuyo valla. sempatiksalakcinni

günaydııına.s
bende kahvaltımı yaptımcokacimcoook 1dilim kızarmış ekmek,1domates ve salatalık ve biber,1kk peynir,2br şekersiz çay
ara-yarım lt su,biraz öncede 3 mil yürüdüm..sositosositokaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
canım kafana göre yapıyosun sempatiksalakcinni ama zayıflamak isteyenlere genelde 3 mili öneriyolar.yalnız direk 3 ten başlama ben öyle yaptım belim ağrıdı kaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…