- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.181
Canım ben tüp bebekle hamile kalmıştım. Çok kilo almıştım. 99 kilo ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 90 kiloya düştüm hemen. O 10 kiloyu rejim ya da spor yapmadan verdim. Bebek emzirdiğim için rejime giremiyordum. Spora başladığımda da bileğimi sakatlamıştım 3 ay önce daha 15 gündür düzeldi anca. Yani 6 aylık sürede gitti yavaş yavaş.
Artık ipleri ele almak lazım. İşte hergün hem boğazdan kısıp hem de aktivitelerle bişiler yapma gayretindeyim. Bakalım ne kadar muvaffak olucam.
Gram olayları için de hassas mutfak tartım var. Tabağa koyup ölçüyorum. Biraz manyağım o konuda. Hesaplamadan hiçbişi yemem. kaydirigubbakcemile3
Bundan 3 sene önce 3.5 ayda 17 kilo vermiştim. Onu da bu şekilde vermiştim. Dilerim başarılı olurum. Senin kilo sorunun yok gibi. İnşallah sen de en kısa zamanda istediğin kiloya inersin canım. Şeniz
selam kizlar bugun yine abarttim ben yaa( ne zaman yogunluktan giremesem buraya abartiyorum zaten..
yediklerimi yazayimda oklavayla kovalayin beni....
sabah ceyrek ekmek sandvic peynir domates
ara 1 meyveli yogurt
ogle 1 dilim ekmek 1 tabak ispanak yemegi ve 3 kasik yogurt
ara 1 dilim ekmek ve uzerine 2 kasik nutella birde 2 kasik agzima direk((( (aslinda bu fazla oldu sadece oyle degilmi?)
aksam sadece 1 tabak mantarli kremali yagsiz makarna.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?