- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.201
sen kaçla girdin canım yarışa.yazmamışsın kilonu.yada ben göremedim.
60 la başladım canım bakalım gitcekmi kilolar:)
saolasin kvsr im yaa mutlu ettin beniopuyorumnanaktanbence gayet sağlıklı vede diyetlik bi menü olmuş.dediğin gibi o ara öğünde fazlalık var yoksa çok ii bence:hulya:
62 leri görünce bende kaçırmaya başladımya.öğleyin pazara gittim çok yürüdüm acıktırdı beni yarım dilim ekmekle kızartma yedim azdı ama kızartma.arada meyve yedim birde buaralar su içmiyorum..akşamda komşuda yemekteydik 2ilim ekmek,domates salatası bol zeytin yağlıydı sürekli ye ye dediler,ardından melemen,3br şekersiz çay yedimde yedim yağlı:kedi:
iyiyim mehaycım ya kaç gündür çok abartmamak şartıyla biraz kaçamaklı geçti.bugün kaçamaklara elveda diyorum perşembe cuma lapa diyeti yapmayı düşünüyorum.
yaa kızlar siz pirinç lapası yapıyodunuz bi ara yine yapalım yaa mera ediyorum.2 gün deneyelim perşembe cuma.ne dersiniz.
saolasin kvsr im yaa mutlu ettin beniopuyorumnanaktan
aslinda cok degil canim yaa sadece salatanin yagindan cok yemediysen sorun yok...bide kizartmalari fazla kacirmadiysan...yerimseniben
canım bende yapıyorum bu 3 mili ama kaç dakika bu ya.biraz kısa mı bana mı öle geliyo.
canım kafana göre yapıyosun sempatiksalakcinni ama zayıflamak isteyenlere genelde 3 mili öneriyolar.yalnız direk 3 ten başlama ben öyle yaptım belim ağrıdı kaç gün
merhaba kizlar bugun sanirsam cok kacirdim
sabah doktora gittik haliyle kahvalti yapamadim erken gittik 12 geldim esim patates kizart dedi kizarttim artik
bir kac tanede french baget aldi esim of of patatesi icine doldurup yedik hahah
ama cok acikmistim bir bucuk french baget yedim kucucuk boylarindan pisman degilim actim ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?