Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

vala canım her yıl biraz biraz verdim ama hep şok diyet yapıodum sona gerisin geri geliodu kilolar ama artık akıllandım yavaş yavaş verdim en son 66 dım 60 a düştüm 3haftadırda rejimi bıraktıım halde almadım şimdide 60 tan başladım işte bakalım nolcak sonuç

ben 70 leri bi görsem daha bi gaza gelcem yaa.zaten ama dal gibi olim çok zayıf olim derdim yok.boyum 1.68 oldugu için 68 bile yetiyoda ben 65 olsam yeter diyorum o 3 kiloda kaçamak payı.kaçamak yapınca bile 68 i hiç geçmemek için :)

aslında benim bu halim iyi annemden yeter artık diyo ama hazır 50 lere yaklaşmışken bu fırsatı kaçırmiim diorumkaydirigubbakcemile3 inş sende inersin canım istedğin kilolara azmin elinden hiçbişe kurtulmuo benim gibi yemeyi cook seven biri bile verdiyse sende verirsin opuyorumnanaktan

bide lapa diyetiyle ilgili bi diyetisyen yapmayın diyodu tamamen su kaybı olduğu gibi geri alırsınız verdiğiniz kiloyu diyodu ama sende haklısın rejime bi hız katmak motive olmak gerekio bazen:jeyyar:

şu anda onu araştırıyorumda max 2 gün yapılabilirmiş.sonrasında yeme olayını abartmadıgın sürece almıyomuşsun.sizi bilmem kızlar ben ya perşembe cuma yada çarşamba perşembe yapcam bunu

bence gayet sağlıklı vede diyetlik bi menü olmuş.dediğin gibi o ara öğünde fazlalık var yoksa çok ii bence:hulya:
saolasin kvsr im yaa mutlu ettin beniopuyorumnanaktan

aslinda cok degil canim yaa sadece salatanin yagindan cok yemediysen sorun yok...bide kizartmalari fazla kacirmadiysan...yerimseniben

selam kizlar...
mervecim selam nasilsin???

benim menum soyle bugun

sabah 2 dilim ekmek 2 tatli kasigi labne peyniri 1 domates yarim salatalik ve 2 yumurta (omlet)

ara 1 elma

ogle 1 kase tarhana corbasi 3 kasik yogurt

ara 1 muz

aksam 1 kase tarhana corbasi fasulye kavurmasi ve 3-4 kasik yogurt...

iyiyim mehaycım ya kaç gündür çok abartmamak şartıyla biraz kaçamaklı geçti.bugün kaçamaklara elveda diyorum perşembe cuma lapa diyeti yapmayı düşünüyorum.

merhaba kizlar bugun sanirsam cok kacirdim

sabah doktora gittik haliyle kahvalti yapamadim erken gittik 12 geldim esim patates kizart dedi kizarttim artik

bir kac tanede french baget aldi esim of of patatesi icine doldurup yedik hahah

ama cok acikmistim bir bucuk french baget yedim kucucuk boylarindan pisman degilim actim ne yapayim

yaa kızlar siz pirinç lapası yapıyodunuz bi ara yine yapalım yaa mera ediyorum.2 gün deneyelim perşembe cuma.ne dersiniz.

yapalım merve lapa diyetini hatta yarın başlayabilirz yada perşembe farketmez benim için.şu bikaç gündür acayip yemeye başladımya çok kaçırıyorum verdiklerimi alıcam diye korkuyorum ama tutamıyorum kendimi.hemen başlayalım lapaya.biraz toparlarız kendimizi..

saolasin kvsr im yaa mutlu ettin beniopuyorumnanaktan

aslinda cok degil canim yaa sadece salatanin yagindan cok yemediysen sorun yok...bide kizartmalari fazla kacirmadiysan...yerimseniben

kızartma ve yağı çk yemedim ama bu aralar ekmeği arttırdım gene mesela bugün daha akşam yemeği yemeden ekmeği 4dilime çıkardım.bugün tam 4dilim ekmek yedim 2dilimi kızarmıştı ama diğer ikiside beyaz ekmekti yaniklava:-tatlicadiarzu-

canım kafana göre yapıyosun sempatiksalakcinni ama zayıflamak isteyenlere genelde 3 mili öneriyolar.yalnız direk 3 ten başlama ben öyle yaptım belim ağrıdı kaç gün

ben direk 3le başladım Allahtan bişey olmadı benim..gayet eğlenceli..5mile çıkarmayı düşünüyorum ama baya zorlayıcı gibi..

herkes kaçırmaya başlamış vermeye çalışarak uğraştığımız kilolar geri gelecek gibi duruyo sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…