Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bi çorba falan içseydin aç durulmazki ne yaptın kendini çokmu kıstın ne
hastayım deyip kendini bırakma yoğurt ye süt iç iyi gelir

ben çıkıyorum bonibonlar
yarın kızı dişçiye götürecem geç girerim o nedenle kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile5

slm herkese
kılar mujdem var walla yedığım halde tartım benı cok sevıyor hp asaınıyor
bgn oğlen az tarhana yedm
arada :yoğurtlu corba bol su ve ıkı dut
aksm:bolca peynlı bı salata bır dılımd kepe ekmek
yrn sanırım baya bı gzl sonuc alıcam

kızlar bugün kötü geçsede günüm çok mutluyum.tartıldım 62 kiloyum 1kilo daha vermişim geçen haftadan beri...başlangıç 66kilodan 62 kiloya inşallah böyle devam eder.şimdiden yaptım ben canım bildirimimi yarın giremiyorum çocuk baktığım için.ama çizelgeyi nasıl değiştiricem onu daha öğrenemedim..

Son düzenleme:
çizelgeyide düzelltim.ayrıca bugün akşamki menm şöyledi bişey yememiştim akşam biraz zorladım 2kaşık domates soslu makarna,4y.k taze fasulye yedim.

Kahvaltı :

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve naneden oluşan yağsız bir salatavari bişi kaydirigubbakcemile3
Bir dilim kepek ekmeği (Kendisi 50 gr çekiyordu)
Labne light peynir (30 gr-gayet makul kaloriye ve yağ oranına sahip,tadını da beğeniyorum)
Katı kaynamış yumurta (Kahvaltımdaki en baba kalem bu-guzel tok tutuyor)

Ara : Aslında iyi doymuştum o yüzden sadece 1 kayısı yedim

Öğlen :

1 tabak haşlanmış börülce (yağsız)
2 dilim karpuz

Ara : Yağsız süt ve peksimet

Akşam :

Çok az yağla pişirilmiş kabak kavurması (aslında yağ oranı az olduğu için kabak haşlaması da denebilir)
100 gr haşlanmış tavuk fleto (derisiz yağsız tuzsuz tatsız) kaydirigubbakcemile3
1 dilim kepek ekmeği (30 gr çekti)

Ara : Kiraz kayısı ve karpuzdan oluşan bir meyve tabağı

Gün sonunda aldığım kalori 1300..

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına uyarak yaptım.. guclubacismile

2-10 dk hullahop çevirdim. 90 cm ve metal kendisi. Baya yaktırıyor. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 45 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm. :lepi:

herkese gnydn benımde mutsuz olmama ragmen habıre yememe ragmen 500gr. daha vermısı ve 65 olmusum cok mutluyum ve yedığım halde vermısım :)
bende bgn gıremeyebılırım belkı mısafırmız gelıcek cunku agır bır mısafır ewde olmayabılırız
sımıdden kılo veren herkesı tebrık edıyorum (oğleye kadar ewdeyım bu araa)

ben buyuk hayal kırıklığı ile güne başladım...fazla kaçamak yapmadığım halde, hergün bir buçuk saat spor yaptığım halde kilo verememiş...çok üzgünüm..

motivasyonum düştü....yeni haftaya nasıl başlayacağım....

mehayım masalah bıze ya bu hafta ıkımızede bıseyler olmustu zaten ama yedığımız hale yıınede vermısız :) ama kaldık ıkımızde sankı sbıtledık aynı kılolarda eskıden daha bı azımlıydık bız yaslanıyormuyuz ne ya :) ama ben gecen ay malum donemde hıc bısey yememıs cnm ıstememıstı sımdı yaklasıyor ya sanırım ıkı ayı bırden cıkardım

cokoprens cnm bırakma bende gecen hafta bır kılo verıp 3gunde gerı almıstım bak ustune 500gr. vermısım gerı ve ustelık yedığım halde sende emınım bu hafta gzl bı sonuc alacaksın sakın bırakma aynen devam

günaydın kızlar bende bu hafta çok fazla kaçamak yaptım mücverler çokoprensler falan derken 500 gr vermişi.83.5im şu anda.hiç üzülmüyorum çünkü 3-4gündür sporda yapamamıştım.ama bu hafta kaçamaksız bi şekilde ve leslie ile hergün yürüyüşle hepinizi geçcem guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…