Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kahvaltı : Tatil olduğu için 10:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr

Öğlen : 14:00

2 tane ızgara köfte
1 kase havuç salatası

Akşam : 18:30

1 patates 1 yumurta taze soğan ve 2 domatesten oluşan salata
1 tabak turp otu haşlaması
1 kase light yoğurt

Gece: 22:00

1 kase kiraz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Canım seni anlıyorum. Üzülme lütfen.. Bu yaşadıkların seni kırmasın , daha da kamçılasın. İnşallah çok daha fazlasını vereceksin. Çok daha iyi olacaksın. İnsanlar maalesef böyle. Aldırma sen onlara. Senin kalbinin güzelliğini göremiyorlarsa onlar kaybederler. Bizler senin yanındayız. Bizler de kilo vermeye çalışıyoruz. Hepimiz birbirimize destek olacağız. Kaldı ki çok çok kilon yok bitanem. Ben de senin dolaylarındayım. Birlikte incecik olucaz bak görüceksin. :lepi:

canım seni anlıyorum desem yalan olur...kimse yaşamadan bilmez....ama ben de bu sene birkaç kilo adım...ve çevremde sen ne kadar kilo aldın diye söyleniyorlardı...iyi ki de bu sözleri duydum ve kendime geldim...bu düşünceler seni kamçılasın...daha da yüreklendirsin....kendimizi salmak pes etmek yok....

spor yapıyor musun canım...tek başına diyet pek yeterli olmuyor....şu leslie ile walk at home var....onu indirsen hergün yürüyüş yapsan....evdeysen ebru şallı ile plates yapsan sonuç çok daha farklı olurhihoyyyt....

bak ben bu yürüyüş ve plates sayesinde tabi ki diyet de var...bu hafta 2 kilo verdim:lepi:...sporunu asla ihmal etme....bol su iç...karşılığını alacaksın....sıkıldığın an bizimle paylaş.....biz sanal da olsa senin yanındayız...hiç üzme kendini...hemen toparlan....çabukkk spora başlakaydirigubbakcemile2.....

bakk bu topikte nazzoo var...birbirimzi tanımasakta ben ona hayranım...zayıflamayı gerçekten istiyor ve elinden geleni yapıyor...o bize örnek olsun...yazdığı menüler çok güzel...onları not et....onları uygula...çok çabuk verirsin kilolarıa.s....

canım benim ya kıyamam seni anlıyorum bende 77 kiloydum hep bol şeyler giyerdim hiçbi kıyafet denemzdim gitmezdim mağazalara ama sonra ne oldu bak 58 kiloyum sende başarıcaksın bunu istediğin kilolara geldiğini düşün hayalini kur ve vazgecme bak görüceksin bu günlerini hatırlayınca vay be diyceksin hiçbişey imkansız değildir sakın bozma moralini emeğinin karşılığını inş görüceksinkaydirigubbakcemile5

kızlar kahvaltıda birazcık kaçırdım yağsız sucuklu yumurta yedim biraz bi dilimde börek ama öğle ve akşamı hep meyveyle geciricem başka bişi yemek yok bide form çayım tabiki
kızlar benden size nacizane bi tavsiye her öğünün arkasına 100 tane ip atlayın yemekten yarım saat sona filan vala bende cok işe yarıyor:lepi:

kızlar günaydın.destekleriniz için teşekkür ederim hepinize.çokoprenscim canım spor yapıyorum lesliee var bende de...dışardada yürüyorum mekik falanda çekiyorum.ayrıca herkesin menüsünü okuyorum hep kendime alıntı yapıyorum bazı şeyleri.

kahvaltımı yaptım kızlar.
--2 kk peynir
--yarım salatalık
--yarım domates
--3 form bisküvi
((peşinden de karışık ot çayımdan))
ara:
2 erik
öğlen:
5-6 dilim karpuz
ara:
5-6 form bisküvi-meyvesuyu

Son düzenleme:
kızlar neden kıloda fazla cıktığım b sbh bellı oldu malesef regl olmusum sevındım ma cok uzulmustum kılo aldım dıye
sb:3mılfoy ara:browvi oğlen :bır tabak domateslı makarna cacık bıraz da sımdı kıraz yedım aksamı da ekmksız gecırmem lazım bıraz kacırdım yıne

canım haftaya baya fark eder o zaman.

ıkı gun cok zor gercekten ya ben hıc ıkı gun yapamadım bır ıkı kere denedım ve aynı kılo kaybı oldu onun ıcın bana bır gun yeerlı dıye dusunuyorum gerı bu yıl bır gunu bıle bıtıremıyorum ama denıycem cuma gunu beraber yağarız tmm

canım yanlış anlama ama hep karbonhidrat almışsın...zayflamak isteyenler hayatlarından karbonhidratı yok denecek kadar azaltmalı...

vücut önce karbonhidratları yakıyor...eğer yakmayı başarbilirsen yağları yakmaya geçiyor...

milföyle, browni ile makarna ile bu iş zor...

işimiz çok zor bayanlar...ama yılmak yok....

yok cnm yanlıs anlamm tabıkıde ama bu aralar bunalımdayım sanırım o yuzden dıkkt edemıyorumyoksa bır aydan fazla oldu makarna yemeyelı brownıyı bır yıl

buarada herkese slm..kimse kendini bırakmasın arkadaşlarya bende öyleydim ama toparladım kendimi.sonuçta dikkat edince hepimizde veriyorz kiloları...
ayr dünkü menüm kahvaltı
sabah öğleyle birleştirdim yine.2br şekersiz çay,1dilim beyaz ekmek,domates soslu biber kızartma:kedi:1kk peynir,1salatalık
ara-1pr meyve+5mil yürüyüş
ikindi vaktinde de 5tane yaprak sarma
akşam-1kase çorba,1tane biber dolma,10 tane yaprak sarma,1kase ayran..yatmadan öncede yarım saat egzersiz yaptım

bugün ise menüm yok.3aylar girdiya bugün oyüzden niyetliyim
akşamada-fasulye ve pilav,bol salata düşünüyorum

o kdr msj yzdm gitmedi ya =/
nyse =D
bi dha yazamıcam..

Kızlar bende şu lapayı ypmak istiorm..
Ama zor geldii ya kafam karıştı..
her öğn taze ypıomusz fln..
biriniz anlatsanızaa

Kahvaltı : Tatil olduğu için 10:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : 15:00

1 kase marul maydanoz nane dereotundan oluşan salata
50 gr light ton balığı
1 dilim karpuz

Akşam : 19:00

Yarım kase mercimek çorbası
Közlenmiş patlıcan salatası

Gece: 22:00

2 kayısı

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğinde bugün tatildi. Yapmadım. Dinlenmeye ihtiyacım vardı.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2 2. aparatı da ekledim. guclubacismile

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

İyi gecelerrrr. a.s.

günaydın kızlar,benimde misafirim gitti,rahat rahat burdayım artık:)bu hafta geçen haftanın acısını çıkarıcam....kilo vereceğime inanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…