Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

o kdr msj yzdm gitmedi ya =/
nyse =D
bi dha yazamıcam..

Kızlar bende şu lapayı ypmak istiorm..
Ama zor geldii ya kafam karıştı..
her öğn taze ypıomusz fln..
biriniz anlatsanızaa

cnm evet her öğün taze yap.öbür türlü yenmiyo zaten tadı kötü soğuyunca hiç çekilmiyo.içine kesinlikle yağ ve tuz koymuyosun.1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suylu lapa yapıyon.dibi yapışmaya başlamadanda altını kapatıyosun.içine domates salata maydanoz marul soğan herşeyi doğrayıp tketebilirsin.ayrıca baharatlarlada renklendirebilirsin.sarmısaklı yoğurtlada iyi gidiyo.aralarda meyve şekersiz olmak şartıyla çay kahve serbest.çok acıkırsan form ürünlerinide yiyebilirsin.bu bi detoks vücuttan ödemlerin atılması için.ama bunun ertesi gün yemede ölçüyü kaçırırsan geri gelir verdiklerin hoopp diye a.s

gnydn yıne kımsecıkler yok ortalıkta
k fexks ı duzgun asam oğunlerınde yemeye karar verdım bu hafta denıycem eger gzl bı sonuc alırsam haftaya da devam edıcem baalım nolcak
sbh:klasık kahvaltım bır dılım kepek ekmek ve yesıl cay yanında
ara:ıkı kayısı dusunuyorum
öğle:corba az,haslanmmıs patates yanında da
ara:salata dusunuyrum
aksama da :k flaks
daha sonra da meyve soda ıste
havalar duzeldı arıtk yıne yuruyuslerımıze basalrız kuzucuklarımızla

ewet oglenıde yedım cokm doydum ama ya ıkı haslanmı patates yedım bır kepcede corba
haslanmıs patatesde kalorı ne kdr bılne varmı?

ayyy cnm A llah kabul etsın bend usunmustum ama işte regl donemıne denk gedlı

bencede cokı deıl ya bakalım k flaks benı nasıl tutacak aksama

cnm ya ben yıyordum zateama duzenl deıl oglenlerı yemek olmdığı zamalard sımdı akslrı yıcem bende bakalım ınsallah ıse yarr cmrtesı bılgı veırım sana gercı bende hemn farkeder yrn sabahada olabılır yanı :)))) dıkkat edındce hızlı verıyorum cunku sımdıye kadar asırı dıkkat etnedım yanı dusun 65e ındım

ne güzel ya diyelimde nazar değmesin çok hareket halindemisin??oyüzdenmi hızlı veriyosun acabaCADIARZU

cnm ya oturduğum tek vakıt ıste pc basında 5er 10ar dakıka (( ıkı cocukla hele gamze okuldan geldımı hıc oturamıyorum normaldede metebolızmam hızlı sanırım ıste o yuzden sıkıldım kac aydır dıkat etmıyorum uzadıkca uzadı ıyıe sıldım snırm gercı 2nısanda aslamıstım ama baya da olmus yıne de

cnm benım de bebegım var bu ayın 20de 11 aylık olcak oda :) h.g aramıza ınsallah bızı yanlız bıraaknlardan olmazsın paylasımların bol olur

ohh beee neredeydın ya aşgum gozlerım yollarda kaldı kalbım buruk kaldı (( sen tr ye gelınce bana yaklasacan ama gorusemıcez bu ask bole gıtmez ki ama (((

bu arada ara da salata yerıne yrm kase yoğurt ıcıne maydonoz dere otu doğradım mmm cok gzldı yrm da salatalık yedım yarısınıda bırazdan yerım artıkın bgn baya gzl gecıyor bakalım ınsallah aksamıda boyle gzl olur ama artık kararlıyım olmuyor bole

slm kızlar..
klasik kahvaltımı yaptım yine öğle menümüz nazlıbaharla aynı olmuş bende yoğurtun içine dereotu maydanoz ve nane doğrayıp yedim:)
arada da çilek yedim küçük bi kase
akşamada nesfitimi yerim yine sona yine meyvee
zayıflayana kadar böyle kilolar gidin artıkkkk:))

bugunkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
domates, salatalık, 3 zeytin
1 kk peynir
2 bardak çook az şekerli çay

ara
2 eti form limonlu

öğle
1 kase mercimek çorbası
4 köfte
salata

ara
1 şeftali

akşam
5-6 kaşık fasulye
cacık
az közleme salata

5 mil yürüdüm...birazdan 40 dk platesimi yapacağımmm

sonra da ezellll eşliğinde çay keyfiiii

selam kızlar
bugünkü menüm
kahvaltı:yarım domates,yarım salatalık,2 kk peynir,2 bardak çay peşindende kocaman bi kupa karışık ot çayı
ara,öğlen ve ara yok kızlar.bütük gün temizlik yaptım.halılar köteklendi çırpıldı bütün ev kalktı dip köşe temizlik yaptım burnumdan ter damlıyodu.yine de akşam leslie ile yürürüm derken duşumu aldım ve buraya oturunca anladımki çok yorulmuşum topuklarım sızlıyo ya.vücudum bugünlük beni mazur görsün bugünkü yaptıklarımı spora saysın bi zahmet sempatiksalakcinni akşam yemeği olarakda bi tabak mercimek çorbası ve bi kase cacık sadece he bi de galete.yorgunluktan onuda zor yedim acıkmim die.birazdan çay yaparım keyif çayı form bisküvi eşliğinde :) sonrada bi kase kiraz yerim.

cnm hedefine çok az kalmış yaa darısı başıma.sanırım sen hedefine ulaştıgında ben 70 leri görmüş olurum.ya 75 den aşağı düşim gerisi ayda birde gitse olur diyorum.boyum 1.68-1,69 falan.etim sımsıkı kilomu çok göstermiyorum.arkadaşlarım en fazla 70 dirsin diyolar düşün.ayy nerdeeee kaydirigubbakcemile2 :sinifsinif:

menün çok ii olmuşya:lepi: tam diyetlikkaydirigubbakcemile2 5 mil yürüdünmüde zaten yediklerinde eriyo çok hafif hissediyo insan kendini..

gunaydin kizlar nasilsiniz?

ben iyim yarin sinavim var ona hazirlaniyorum ayrica pcde promlem var cok yavas onun icin cok
giremiyorum buraya format atilacak 1 kac gun icinde.
diyet felan yapmadim bu hafta almista olabilirim tartiya cikmaya korkuyorum vallahi bugun okul yok evdeyim spor yapacagim sonrada test cozecegim.

henuz kahvalti yapmadim.

ama az yemeye calisiyorum herseyden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…