Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gnydın herkese benım tartım cok gzl eskı gunlere donuyoruz sanırım yavas yavs bu işi bır an once bıtırmem lazım artık dıye dusunuyorum bakalım ne kadar daha bole dusunmeye devam edıcem :)
sbh:nestle nesfit
ara:yesıl cayımı ıcıyorum sımdı
öğlen:ızgara tavuk yemeyı dusunuyorum
ara:elma ,kayısı
aksam arkadasın kızının doğum gunu var az az yerım artık gelıncee yesıl cayımı ıcerım
bolca da yuruyus yapıcam bgn yıne dunku gıbı dun terler sırtımdan sızıyordu yavas yavs :) yururken :)

gzl bır gun olması dılegıyle

evet canım az kaldı ama az kaldığı için daha zor gidio kilolar umarım sende hedefine en kısa zamanda yaklaşırsın vede ulaşırsın hem bizde bu azim oldukça başarıcaz kaydirigubbakcemile5

herekese selamlarr..
sabah egzersizlerimi yaptım yine ah şu bacaklarım bi incelseeee
klasik kahvaltımı yaptım yine öğlenede yoğurtlu sebze yemeyi düşünüorum
akşamada bi kase nesfit vede aralarda meyvelerim..
bugün yürüyüşlere başlıcam bende vücudumu egzersiz dışındada hareketlendirmem lazım
yoksa bu kilolar cook yavaş gidicek tahammülüm yok artık sempatiksalakcinni

nemesıs masallah bıtmıs sayılır artık ben hıc egzersız yapamıyorum atık ya ıp atlıyordum pılates yapıyordum olmuyor onlar da artık sadeceyuryus yapıyorumod ıkı cocukla beraber duusnun tempo versem hızlancam da olmuyor cocklarla

Sabah: Domates-salatalık-maydonoz-1 dilim peynir-maydonoz sapı-2 dilim çavdarlı ekmek-1 tk reçel 1 bardak çay vardı ama içmedim =D

Ara: bişey yemedim şmdi magnum yicem ve bugün tatlı yemicem bşka.

Sabah egzersizlerimi yaptım.
2-3 gündür yapıyorum..
yürüyüşlerede dvm edicem..

nazlıbahar bende ip atlıodum hele bazen deli gibi atlıodum ama kas yapıomuş die duydum korktum zaten benim baldırların maşalla var bide kaslanıo gibi göründü gözüme korktum artık 100 tane atlıom sadece ama yürüyüş şart yoksa hareketsiz olmuo bu iş malesef

benım orantılı cnm ya bıraz sıkılasmam lazım kas da olabılır bu :) yuryusumju ıste tempolu yapamıyorum ama gunden gune artırarak yapmaya calısıyorum bıde aksamları nesfıt yemeye basladım ınsallah hızlancak bıraz :) bu aksam doğum gunu var o baska ama ...az aaz tadına bakıcam herseyın bakalım ıns.

benimde dışarda yürümek için vaktim yok canm ya işte evde leslie ile yürüycem kızlar yapıoya terletio diolardı bakalım inş bende faydasını görürüm yarım saatlik sürenleri filanda varmış aslnda afacanlardan vakit bulabilrsen sende yapabilirsin belki:))bide senin boy kaçtı?

kızlarr mrb herkese nassılsınız bakalım.ben iyi deilim hiç bişey yiyemiyorum çok sıcaakkkk bide heryerim ağrıyo dün yüzünden.sabah sadece 1 kk oeynir ve 3 form bisk.yedim.evde meyvem yok akşamüstü alcam dışarı adım atılcak gibi deil ya.akşamada bilmiyorum taze fasulye yemeği yerim.bide 2 kaşık yoğurt yerim keten tohumuyla.o da belki.aralarda şekersiz kahve içerim.

nemesıs bencede cnm cok zayıf olursun ya
benımde oglen yemegımızı hazırlamm gerek kızlar oğlusumla camasır utu ısı bızdede var gorusuruz gelıım ben arada yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…