- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.381
kızlar arada br elma ıkı kasıkta cukolata yedım daha dayemem bısey
kvsr senın boyun kactı cnm
yok cnm ya cnm hıc bısey ıstemıyor surklı su ıcıyorum 1,5lt. ıctım dusunsene hıc su ıcmeyen ben 5bucukta da dısarı cıkıcam kızımı kuafore goturcem ordan arkadasa geccez daha da o saate kadar bısey yemem bır kayısı goturum yanımda bellkı :)
55 yeter cnm ya cok ta zayıfı ıyı deıl bence ben evlendığımde 52 kıloydum yıllarcada ole kamıstım ve mıllet cok zzayıfın demekten sımdı bı bakıyorum gerckten çöp gıbıymısım oda ii deıl be gzlm
senın tartıldığın normal ıbrelı olan mı dıjıtaller dogru cıkıyor cnm yabende ole tartılmıstım cok sevınmıstım dıjıtalımı alınca bı baktım şok eskısınıde ayngun esım tamır etmıs bı baktım onda da obur kıloyu gostrıyor aglamaklı oldum ama gercektı sımdı ıste dıjıtalı takıp edıyorum
ama o zmn senın baslangıc kılonda fazla ya aynı kıloyu vermıs oluyorsun uzulme bence kendı tartında devam et ya sen
ama dusunsene baslarkende dıjıtalle baslasaydın fazla cıkıcaktın ole dılmı 66deılde 70le baslıcaktın
kıyafetlerınden fark edılmedımı hıc bnım fark olmustu demekkı dıjıtalle baslasaydım bende 73le falan baslıcaktım vermıssındır ya ole deme sakın motıvasyonunu yıtırme olsun ok bırk sen kendı tartında dva et
90 kilo üzeri topicindenim
Boyum 1.75, yaşım 26 kilom 122
3-4 ay öncesine kadar 132 kiloydum. Çocukluğumdan beri kilolu bir kızdım. Üniversiteyi kazandığım sene kendi irademle 3 ayda 30 kilo verdim yaptığım şeyse ekmeği şekeri tuzu hayatımdan çıkardım ve günde en az 2 saat yürüdüm. ama hızla verilen kilo geri alınır boşa dememişler 1 sene içinde bütün kiloları geri aldım sonra 2 ay herbilife kullandım ve 17 kiloo verdim ama onu da bırakınca yine geri aldım şimdi 15 gündür rejimdeyim ve 15 gün içinde 4-5 kilo verdim. Günde 1 saat yürümeye çalışıyorum 3 lt su içiyorum ve akşam 7den sonra birşey yemiyorum. İnançlıyım bu sefer zayıflıycam ve zayıf olarak kalacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?