Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar mrb herkese.
sabah-kızarmış ekmek arası yaptım bugün biraz peynirle,1tane domtes,1bardakta portakal suyu içtim bugün kahvaltım değişik olsun dedim.okadar dikkat etmme rağmen bifark göremiyorum yani..sadece gbeğim çıkmıyo okadar onun dışında kollar bacaklar aynı gördükçe sinir oluorum
ara-kiraz,şeftali
öğle-2 çatal biber kızartma,1lokmalıkta ekmek vede yoğurt
ara-egzersiz,1lt su,meyve buarada merve bana bi ot söyle ya şuaralar hiç içemiyorum basit bişey olsun ama senn bilgin var bu konuda sana sorayım dedm

yok cnm ya cnm hıc bısey ıstemıyor surklı su ıcıyorum 1,5lt. ıctım dusunsene hıc su ıcmeyen ben 5bucukta da dısarı cıkıcam kızımı kuafore goturcem ordan arkadasa geccez daha da o saate kadar bısey yemem bır kayısı goturum yanımda bellkı :)

55 yeter cnm ya cok ta zayıfı ıyı deıl bence ben evlendığımde 52 kıloydum yıllarcada ole kamıstım ve mıllet cok zzayıfın demekten sımdı bı bakıyorum gerckten çöp gıbıymısım oda ii deıl be gzlm

gezerken vakit geçiyo ama evet..ama birde açıkmak var gelince ben tuamıyorum kendimi..böyle giderse cmrtesiye 60ları görürsün gibime gelio.aklinialirimsmile

55 bi görsem onada şükür dicem ama bişey sorcam benm herzaman tartıldığım bitartı var orda 62 kilo görünüyo.geçen gün komşunun birinde tartldım onlarınki elektronik ordada 65 kilo geldim.hangisi doğru anlayamadım :uhm:CADIARZU elektronik olan doğruysa çok üzülürüm valla

yyy yuok kararlıyım ya bu sefer ıyıce uzadı dıye dusunuyoum ınsallah boyle dusunmeye de devam ederım ben yuruyus yapıp gelınce o kadar cok yemıyorum ya ama malum donemdeyım ıste o benı kasıyor cok cumaya da lapa yaparsak ınsallah bıraz cızelgemde fark olur dıye dusunuyorum baklaım nasıp

senın tartıldığın normal ıbrelı olan mı dıjıtaller dogru cıkıyor cnm ya bende ole tartılmıstım cok sevınmıstım dıjıtalımı alınca bı baktım şok eskısınıde ayngun esım tamır etmıs bı baktım onda da obur kıloyu gostrıyor aglamaklı oldum ama gercektı sımdı ıste dıjıtalı takıp edıyorum
ama o zmn senın baslangıc kılonda fazla ya aynı kıloyu vermıs oluyorsun uzulme bence kendı tartında devam et ya sen

ibreli olan evetbilmiyorumkismile( 4kilo fark edermi ya.kafam karıştı iyce-tatlicadiarzu-be bi tartı daha bulayım ozaman 3nden hangisi aynı çıkarsa o kiloma bakarım artık .doğru olan dijitalse buzmana kadar yaptıklarımla hiç vermemişm ozaman:gitme:

ama dusunsene baslarkende dıjıtalle baslasaydın fazla cıkıcaktın ole dılmı 66deılde 70le baslıcaktın
kıyafetlerınden fark edılmedımı hıc bnım fark olmustu demekkı dıjıtalle baslasaydım bende 73le falan baslıcaktım vermıssındır ya ole deme sakın motıvasyonunu yıtırme olsun ok bırk sen kendı tartında dva et

biraz olsun var evet herzaman giydim pantolon üstüme yapışıyodu şimdi bol gelio ama çok az tabi.mesela ceketimin içinde karnım çıkıodu şimdi çıkmıo.neyse ya nşallah yavaş yavaş verrm caymıcam sonuna kadar:lepi:

tabi cnmmm benımde ole ama bak oncekı yaz nasıl vermıtım 3ayda yıne verırım ıye devam edıyorum
cnm kızım geldı bıseyler yedıreyım gıydırıp cıkalım bız cok ısımız var daha
opuyorum yılmak yok yola devammm :)))

90 kilo üzeri topicindenim
Boyum 1.75, yaşım 26 kilom 122
3-4 ay öncesine kadar 132 kiloydum. Çocukluğumdan beri kilolu bir kızdım. Üniversiteyi kazandığım sene kendi irademle 3 ayda 30 kilo verdim yaptığım şeyse ekmeği şekeri tuzu hayatımdan çıkardım ve günde en az 2 saat yürüdüm. ama hızla verilen kilo geri alınır boşa dememişler 1 sene içinde bütün kiloları geri aldım sonra 2 ay herbilife kullandım ve 17 kiloo verdim ama onu da bırakınca yine geri aldım şimdi 15 gündür rejimdeyim ve 15 gün içinde 4-5 kilo verdim. Günde 1 saat yürümeye çalışıyorum 3 lt su içiyorum ve akşam 7den sonra birşey yemiyorum. ınançlıyım bu sefer zayıflıycam ve zayıf olarak kalacağım.

olumunekankayizsmile canım öncelikle hoşgeldin aramıza.inşallah başarırsın tek yapmamız gereken vazgeçmemek...

kevsercim canım benim ben sinameki içiyorum ama sade deil kesinlikle.bikaç çeşit otum var karıştırıyorum bi demlik çaya bi tutam sinameki atıyorum.sana 3 ot sölim süper faydalılar.mate biberiye ve sinameki.hepsinden birer tatlı kaşığı koy bi çaydanlıga.üstüne kaynamış su doldur.ılıt ılıt iç.tadı kötü oluyo limon sık iç.ben yediğim kirazların sapını güneş görmeyen yerde bi gün bekletip bazen çayımının içine demlerken atıyorum.öyle işte.bunları dene derim.ama oo da zor gelirse bildiğin sallama dorm çaylar varya onunla beraber bi tutam sinameki demle süz iç.sinamekiyi kesinlikle sade içme.

Kahvaltı : Klasik evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Ara : 10:00

1 kayısı

Öğlen : İşyerinde - 12:30

Domates Çorbası
Yağsız bir kase salata

Ara : 16:00

1 yağsız süt
2 adet etiform

Akşam : 18:30

1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
2 ızgara köfte
1 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

gnydn kızlarrr erkencıyım yıne kızımı okula esımı işe gonderdım oğlusumun kahvaltısını hazırladım geldım ama kımsecıkleer yok yın e neyse ben cok super bır sekıldegıdıyorum hafatsonu super bı sonucgorucemdne adım gıbı emınım tartıyı her sbh bıraz daha az gorunce ben bı acaıp gaza gelıyor her gun eksılen gr. artarak uyanıyorum bu sekıldbeslenmeye devam ve yıyorum da yanı
aksam:bır kase dolusu pat. salatası yrn dılım yas pasta ve bır dılım yaş kek bu benım aksam yemegım oldu cok korktum ama sbh cok gzldı demekkı nesfıtımı yeseydım baya bi ıncektı asa tartı neyseolur ole dıyor ve gecıyorum bırazdan kahvaltımı yapıcam cnm hıc bısey yeek ıstemıyor
sbh:nesfıt
ara:yesıl cay ve meyve
öğlen:yesıl mercımek bır dılım kepek ekmek
ara:kayısı ve meyve yerım
aksama:kesın bgn nesfıtımı yerım ımkan yokkımse baska bısey yedıremez (ınsallah)
ara:yesıl cayımı ıcerım ohhh misss :))

pazar va bgn yuruyusumu o sekılde cocuklarla yaparız artık bol suuuu hıc ıcmeyen ben 4gundur 2,5lt. ıcmeye basladım onunda mı etkısı oldu ne ayyyyy 15temmuza kadar baya bı gıdıcek sanırım tatıle cıkıcaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…