- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.401
oh ohh nazlıbaharımıza bak sen.ayy baya farketcek senin kilon cumartesiye.sende benim gibisin.adam akıllı dikat edince verebiliyosun.herşey boğazda bitiyo.birinci sen mi olcan kız bu hafta.valla bende iyi gidiyom sölemedim deme delikafadulden kevserde iyi gidiyo sonraa nemesis var nazzo var.hiç kaçamkalr yok maşallah yaa.çok fena dişli rakibeler var alkisalkisalkis cumaya kesin kesin yapalım lapayı.ben perşembede yapcem.ama kahvaltı ve öğleni normal yicem akşama lapa yicem cumada tam gün yicem.ayy düşünsenize 70leri görüyomuşum.hepinizi tek tek bulur öperim valla opuyorumnanaktan
en kısa zamanda görücen sen 70 leri bu azim olduktan sona yerimseniben cidden güzel gidioruz bu hafta ben 1.5 kilo verebilsem keşke ama 1 de versem olur 57 ye düşsem ondan sona yavaş yavaş gitsede olur kalıcı bi şekilde gitsin umarım tartıda 57 görürüm bu hafta zayıflamak cok güzel bi duyguopuyorumnanaktan bide ölçtüm kendmi bugün cook sevindim cidden kalçalarım basenim bacaklarım incelmiş egzersizlerinde faydasını görmüşüm:sm_cool:
aynen cnm sana katılıyorum belırlı kılodan sonra yavaslaması ii olur dıye dusunuyorum
mervecım bencede gorursun bu hafta70lerı
nemesıs cnm ya nesfıtın gercekten faydası oluyor deılmı pzrtsn den berı yıyorum bende eskıden de yıyordum da duzenlı deıl aksam yeekmerıne cıkarınca farkını cok cabul gordum yuruyuslerıde bıraz arttırıyorum yavas yavs
mervecım ben goruyorum walla ya ıkı gundur gzl gıdıyor :) ınsallah bole devam eder haftayı bekeme baslahemen bence
evet canım oluyor ben cok faydasını görüyorum hem tadı güzel hem cok vitaminli tam tahıllı hemde tok tutuyo acıkmıosun hiç çorba içsem daha cabuk acıkıorum ben vallasırnaşık şey o yüzden denemek isteyenlere tavsiye ederim
dur ya bu hafta böle geçsin bakalım.bu hafta 70 lerii göremezsem haftaya değiştircem diyeti.nesfit falan alcam.tuzsuz bi hafta geçircem.gerekirse kendime ayrı yemek yapcam.akşmlarıda nesfit yicem.içtiğim otlarda bu hafta değişiklik yaptım zaten.du bakalım yaa heycanlandım kızlarrrrr delikafadulden
mervecim sen akşamları yemek yerine nesfit ye bak gör sonuc noluo acaip farkedicek vücut bu değişikliğe tepkisiz kalamaz cünkü1.5 kesin giderhihoyyyt
canım sütle yapılıyo o dimi.sütde sevmem pek ama.süt kilo yapar diyolar ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?