Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aaa unuttum umutbahar hosgeldın cnm aramıza ınsallah umutlarımızı hıc kaybetmeyız ınsallah basarılı oluruz karakr vermek yeterlı dıye dusunuyourm ben

oh ohh nazlıbaharımıza bak sen.ayy baya farketcek senin kilon cumartesiye.sende benim gibisin.adam akıllı dikat edince verebiliyosun.herşey boğazda bitiyo.birinci sen mi olcan kız bu hafta.valla bende iyi gidiyom sölemedim deme delikafadulden kevserde iyi gidiyo sonraa nemesis var nazzo var.hiç kaçamkalr yok maşallah yaa.çok fena dişli rakibeler var alkisalkisalkis cumaya kesin kesin yapalım lapayı.ben perşembede yapcem.ama kahvaltı ve öğleni normal yicem akşama lapa yicem cumada tam gün yicem.ayy düşünsenize 70leri görüyomuşum.hepinizi tek tek bulur öperim valla opuyorumnanaktan

ayyy walla ben ıddıalyım bılmıyorum yanı cumaya da lapa yapıcam ewet kararlıyım ve cuma malum donemımımzden de kurtuluyorum onuda vermıs olduğu şişlıklerden hooooppp kurtulucam ınsallah ...
ınsallah hepımız cmrtsı ıstemız kıloya ınmıs olarak gorusuurz degerlerı o sekılde verırz walla benım hedefım 1,5kılo cumku bu 2 de olabılır dermıım 3haftadır sureklı yıyorum tatıl gıbı oldu sımdı bu hafta basladım devam edıyorum bakaım ınsallah hızlı bı sekılde baslarım yavas yavas devam edrım dıye dusunuyorum zaten 61-63 arası olunca gerısını hızlı vermek ıstemıyorum yavas yavas kalıcı olarak

slm kızlarr kader arkdşlarım benimm:)
sabah egzersizlerimden sonra klasik kahvaltımı yaptım yine
arada bir şeftali
öğle közlenmiş kırmızı biber yerim belki yağsız ve az yoğurtlu
akşamda nesfitimi yerim yine üstüne iki tanede kuru kayısı
akşam yemeinden bi saat sonada egzersiz yapıp üstüne sirkeli su içiorum kızlar
10 gibide form çayı

en kısa zamanda görücen sen 70 leri bu azim olduktan sona yerimseniben cidden güzel gidioruz bu hafta ben 1.5 kilo verebilsem keşke ama 1 de versem olur 57 ye düşsem ondan sona yavaş yavaş gitsede olur kalıcı bi şekilde gitsin umarım tartıda 57 görürüm bu hafta zayıflamak cok güzel bi duyguopuyorumnanaktan bide ölçtüm kendmi bugün cook sevindim cidden kalçalarım basenim bacaklarım incelmiş egzersizlerinde faydasını görmüşüm:sm_cool:

nemesıs cnm ya nesfıtın gercekten faydası oluyor deılmı pzrtsn den berı yıyorum bende eskıden de yıyordum da duzenlı deıl aksam yeekmerıne cıkarınca farkını cok cabul gordum yuruyuslerıde bıraz arttırıyorum yavas yavs

ay ayyy süper giidiyoruz süperr...nazlıbahar evet sen tatil yaptın şimdi süper bi başlangıç yaptın bu hafta hızlı gider.bence 2 de gidebilir.lapayla 1 kilo gidiyo zaten.sonrası dediğin gibi yavaş yavaşda olur.bende şöle bi 10 klo versem gerisi yavşda olur.ayda bir bile gitse yeter yaaa
nemesis süpersin valla.ayy çok güzel olcak bu hafta yaa çokk

aynen cnm sana katılıyorum belırlı kılodan sonra yavaslaması ii olur dıye dusunuyorum

mervecım bencede gorursun bu hafta70lerı

eğer bu hafta faydasını görürseiz haftaya bende denicem kızlar yaa...kevserde denicem diyodu.cumartesi belli olur kilolarda fark varsa gerçekten işe yaramış demektirr

aynen cnm sana katılıyorum belırlı kılodan sonra yavaslaması ii olur dıye dusunuyorum

mervecım bencede gorursun bu hafta70lerı

ayy inşallah şekerimm kaydirigubbakcemile3 nerdeyse 3 haftadır hep yarım-1-yarım-bir gitti.sadece geçen hafta 1,5 gitti o da lapa sayesinde eminim.bu hafta daha ikkatliyim.geçen hafta poğaçları götürmüştüm ohaoldumsmile bu hafta çok dikkatliyim.bugün leslie ile yüricem ama akşam yatmadan öcne.çünkü gündüz çok sıcak bende astım var boğulcak gibi oluyorum

evet canım oluyor ben cok faydasını görüyorum hem tadı güzel hem cok vitaminli tam tahıllı hemde tok tutuyo acıkmıosun hiç çorba içsem daha cabuk acıkıorum ben vallasırnaşık şey o yüzden denemek isteyenlere tavsiye ederim

mervecım ben goruyorum walla ya ıkı gundur gzl gıdıyor :) ınsallah bole devam eder haftayı bekeme baslahemen bence

dur ya bu hafta böle geçsin bakalım.bu hafta 70 lerii göremezsem haftaya değiştircem diyeti.nesfit falan alcam.tuzsuz bi hafta geçircem.gerekirse kendime ayrı yemek yapcam.akşmlarıda nesfit yicem.içtiğim otlarda bu hafta değişiklik yaptım zaten.du bakalım yaa heycanlandım kızlarrrrr delikafadulden

canım sütle yapılıyo o dimi.sütde sevmem pek ama.süt kilo yapar diyolar ama.

mervecim sen akşamları yemek yerine nesfit ye bak gör sonuc noluo acaip farkedicek vücut bu değişikliğe tepkisiz kalamaz cünkü1.5 kesin giderhihoyyyt

ayyy ıste bende ıkı gundur aksamları yıyorum ıste acaıp etkıledı benı gercekten hzlanıyorsun bede kesn bır bucuk garantı dıye bakıyorum ustunu bılmıyorum ama olurssa da şok olmam yanı bır bucuktan fazlası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…