Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben daha kahvaltı yapmadım ya.üşeniyorum çok sıcak neyse birazdan hazırlamaya başlarım.şimdi ot çayım için su koydum onu yapim içim sonrada kahvaltı.buarada ot çayımın içindekiler : ((( sinameki,kiraz sapı,biberiye,funda,mate ))) beşi biyerde çaya benziyo.ama yeşil çayı eksik onu ben istemedim.ağır gelir die.sinamekide katıyorumya azıcık.o yüzden.2-3 hafta sonra 70lere inice bi hafta yeşil çay bi hafta maydonoz bi hafta mısır püskülü öle öle denicem.aynı şeye alıştırmicam vücudumu.

ayyyy ınsallah cnm meyvelı yeme ya onlarda kalorı cok onceı yıllarda bende ole denemıstım ama olmadı bu kadar gzl sonuc vermmedı

ayyy esım dıyorkı yok ya tartı yanılmıstır :))) ii dedım tatıle gıderken goruscez bakalım hadı bakalım dıyor

gmze gecen banyo yaptım onu kuruy
luyorum sacını gobegıme yasladım basını dıyorı anne buda bı kardes daha mı var nıye dedım hafıf sısmıs gıbnı ya babaaaa annemde kardes var glaıba dıe bagırıyo r oda nerdeee demesın mı hihiihihih

yanı 4bır koldan benı teşvık edıyrlar gercı gamme gecenlerde bana en buyuk hedıyeyı vermıstı anne cok gzl oldun aynıgenc ablalar gıbısın zayıflayınca cok olun demesınmı co mutlu olmustum

mervecım ewet sınamıke bagumlılık yapıyormus ya fazla kullanma onu bencede
ben 5li caydn cok yarar gormustum ama emzırdığım ıcın bu yıl kullanamıyorum onun yerne yesıl cay ıcıyorum bır bardakkesn ıkıcıyıde elımden geldığı kadar aksamları tuketmeye calısıyorum

evet cnm hatırlıyorum anlatmıştın.anne sen abla gibi olmuşsun demişti dimi sana.oyy kurbanolurum...

açıkçası ilk başlarda çok içmştimsinameki ama şimdi o otlarımın içine bi tutam atıyorum sadece.arada hiç içmiyorum bimdeki form çayda müthiş faydalı.ondanda içiyorum alıştırmamaya çalışıyorum.bir iki hafta sonra hep bırakcam.3-4 günde bi kullancam onu

haydı bakalımmm cumartesıye n kaldıkı surda ben bı mutfaga gıreyım de aksama yemek hasırlayayım oğlum uyumusken kızım gelınce cıkarız gene dısarı pazar var bgn dolarırız bıraz onunla

öğlen ymegımı de yedım ohh mis mis
bır tbak yesıl mercımek ve kepek ekmek yanında da soğan
arada karpuzzzz yemeyı dusunuyorum belkı bı r tane de dolma bıber yerım bol suuu
yemeklerımıde yaptım corbam eksık bi

eğer bu hafta faydasını görürseiz haftaya bende denicem kızlar yaa...kevserde denicem diyodu.cumartesi belli olur kilolarda fark varsa gerçekten işe yaramış demektirr

evet evet pztesi bizde başlayalım mervecm şu nesfite..buarada nazlıbahar sen daha önce kellogs muydu neydi ondan yemiyomuydun.bu nesfit hangi öğünlerde yeniyo??şimdiden gaza geldim valla kaydirigubbakcemile3

evet evet pztesi bizde başlayalım mervecm şu nesfite..buarada nazlıbahar sen daha önce kellogs muydu neydi ondan yemiyomuydun.bu nesfit hangi öğünlerde yeniyo??şimdiden gaza geldim valla kaydirigubbakcemile3

evet cnm pazartesi bzde başlayalım nesfite.kızlar ben şimdi kahvaltı (öğlen) yapmaya gidiyorum grş.öptm hepinizi opuyorumnanaktan

ayyy tesekkur kızlar sız boole dedıkce bende gaza gelıyorum cok saolun kellosg s da var cnm nesfıtte walla tavsıye edrım bgn markete ugraya bılırsem deıık cesıtlerıne de bakıcam baklaım bence pzartesıyı beklemeyın kızlar ya zamn kaybetmeyın bence

kellogsla nesfitin ölçüleri aynımı :uhm: vede istediğimz bi ögünde kullanabilirmiyiz bilmiyorumkismile aynen zaman kaybetmeyelim inanki acayip gaza geldimya delikafadulden mervede gelsinde ayarlayalım CADIARZU

cnm sabah 3kasık yemek kasıgı 3de 2 sut aksamda bır bardak bazen 3de 2 sut 4kasık nesfıt koyup yıyorum
oğlenlerı normal yemek yıyorumaralarıda yapıyorm sabah cnm kahvaltı ıstemezse yıyorum bole ıste

cnm sabah 3kasık yemek kasıgı 3de 2 sut aksamda bır bardak bazen 3de 2 sut 4kasık nesfıt koyup yıyorum
oğlenlerı normal yemek yıyorumaralarıda yapıyorm sabah cnm kahvaltı ıstemezse yıyorum bole ıste

tamm canım çok sağolkaydirigubbakcemile3 bende çıkıcam bugün yürüyüşe bakarım ozaman..bukadar uğraşa gider artık şu kilolar inş ya:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…