Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar geldim yettim gariiii kaydirigubbakcemile3 bende akşamüstü çıkar bakarım markette fiyatlara.duruma göre alırım.aslında nazlıbahar haklı zaman kaybetmemek lazım ama ne bilim bu hafta değişik kürler deniyorumya onların tek başına faydasını görmek istiyorum.ama yinede bakalım...

valla meyvenin bütük çeşitlerini canımın çektiği kadar yiyorum.hem tokda tututo yani.kiraz mesela yok 12 tanesi bi porsiyonmuş falan dinlemiyorum kocaman bi kase yiyorum.zaten yemekten kesiyoruz her besini alamıyoruz benim saçlarım dökülüyo damaklarım soyuluyo bazen.o yüzden ben bol meyve tüketiyorum

ben çıkıyorum kızlar buarada lapada katılamıcam size çünkü yarın ve cuma günü yine oruç tutucm..kaydirigubbakcemile3

kızlar aksama bana yıne ı doğum gunu cıktı ya yınemı yıyeıycem ama aksam yemeğı yemıyorum bır ıkı catal patalarla gecıstırıyorum ıste uzuluyorum cok ya
cnm ya nesfıt y a da k flakslere bakın sız ok

hımm.tühh.azıcık ye o zaman.eve gelincede yeşil çay form çay ne varsa iç sempatiksalakcinni

az yıyorum ya catalla ıkı keretadını alınca bırakıyoum oda yas pataya yanı pogacaalara ellemıyorm bıl e hıc salatalardan yıyorum o kadar ıste cayımı yanımda gotururum yabacı deıl cunku ıcrım orda

ayyy comık dusunsene cay zamnaı bne cantamdan cıkaryorum yesıl cayımı sey cayımı demleyebılırmıym ı ihiihiiihi

nazlıbahar biliyomusun ben hep öle yapıyorum.hatta çok samimi oldugum hemen hemen 2 günde bir beraber oldugum bi arkadaşımın çekmecesinbde benm için bi kutu form çay var :lepi:

ne gzl :))) bız cıkıyoruz cok karpuz yıyemedım aceleden
bols u yıne aksama kadar da yuruyus yaparız carsıda sonra ewe gecerız azar azar hepsınden :) yoksa yrn a dusunemıyourm bıle bosuna gıtmesını ıstemıyoruemekleırın aksama da akadar zaten gecmke bılmıyor zaman
kib kızlar gorusmek uzere yrn sabah bb

kızlar kahvaltım öğlenle birleşmişti zaten.ara olarak bi kase kiraz ve bi salatalık yedim çıtır çıtır oh kaydirigubbakcemile2 akşama sadece yeşil salata yemeyi düşünüyorum yağsız tuzsuz.yanında tahıllı form bisk yerim 3-4 ad.sonrada bi şekersiz kahve veya çay içerim.bide yürüyüşümü uaptıktan sonra ot çayımı içerim.tmmdıırrrr

diyetisyene boşunua para verme .elma diyeti uygula bir haftada 6 kilo veriyorsun ilk günler zorlanıyorsun ama gerçekten işe yarıyor ayrıca sabah ve gece mekik çekmen lazım ve günde en fazla 3 litre su tüketmelisin.
bnde bi göbek vardı çok şükür şmdi dümdüz oldu ve aşırı ekmek çikolata tüketiyordum ama bıraktım zorlanarak : ) elma diyetinde spora gerek yok ama yapmanı tavsiye ediyorum mekik özeliikle işe yarıyor elma diyeti için netten bakabilirsin burda da var : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…