- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.441
be soleyım barı buldum 100gr. 19 kalorı varmıs
kızlar geldim yettim gariiii kaydirigubbakcemile3 bende akşamüstü çıkar bakarım markette fiyatlara.duruma göre alırım.aslında nazlıbahar haklı zaman kaybetmemek lazım ama ne bilim bu hafta değişik kürler deniyorumya onların tek başına faydasını görmek istiyorum.ama yinede bakalım...
ya azcık sımdı yedık de kesıp dolaba koydum bıraz fazla kacırcam ama yıcem onu cnm cektı cok :)
kızlar aksama bana yıne ı doğum gunu cıktı yayınemı yıyeıycem ama aksam yemeğı yemıyorum bır ıkı catal patalarla gecıstırıyorum ıste uzuluyorum cok ya
cnm ya nesfıt y a da k flakslere bakın sız ok
ayyy comık dusunsene cay zamnaı bne cantamdan cıkaryorum yesıl cayımı sey cayımı demleyebılırmıym ı ihiihiiihi
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım
şuanda 80 kiloyum boyum 163 cm ve olmak istediğim kilo 50 yani felaket durumdayım
van da öğretmen olarak çalışıyorum burda bir endokrin uzmanı ve bir diyetisten var buralara başvurmayı düşnüyorum
ancak buradaki spor salaonları ya çok yetersiz yeterli olanları da çok pahalı
ve benm gibi spor yapmayı asevmeyen aşırı etcil sebze meyve tüketmeyen ve çikolata azanı birisi için çok büyük bir zorluk 30 kilo vermek ve hayatımda ilk defa 80 oldum evet 70 i gördüm ama 80...
inanılmaz bir şey benim için.
sizlerden zayıflamama yardımcı olacak öneriler ve destek bekliyorum gaza gelmezsem 100 kilo olucam
anlayacağınız imdaaaattt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?