Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

o diyt bu diyet derken hepimizin başı dönüyo ve boşuna zaman harcıyoruz.herşeyden yiyerek verilen kilo geri alınmıyo ama böle tek gıdalı diyetlerle verilen kilo fazlasıyla geliyo tecrübeyle sabittir.en güzeli herşeyden yemek az yemek akşam belli saatten sonra yemek yememek kızartmadan hamur işinden tatlıdan elinden geldiğince uzak durmak ve bol su içip spor yapmak...

kızlar akşamıda yedim.bütün günlk menümü toptan yazıyorum
sabah:yarım domates,yarım salatalık,2 kk peynir,3 kabak mücveri (çok çok azıcık yağda),2 bardak çay
(kahvaştıyı geç yaptım öğlenle birleşti)
ara:bi kase kiraz,bi salatalık
akşam:1 tabak kıvırcık salata(yağsız,tuzsuz,sadece limonla),4 ad çörek otlu form bisk.
yaprak dökümü eşliğinde keyif çayı
gün içinde aldığım kalori yuvarlanmış 600-650 arası(bundan sonra bende hesaplicam)bu sabah mücver yedim die akşamı hafif geçirmek istedim.2 gün var tartı günümüze.yarın ve cuma çok dikkatli olalım kızlarrrr)

Herkese selam kızlar!
Bugün harika,harika,harikaydıı!!!
Sabah kalktım şimdi taktım MP4ümü çıktım yürüyüşe yarım saat tempolu yürüdüm!
Tabii 1 şişe su içmeyide unutmadım!
Sonraaa, eve geldimmmm egzersizlerimi yaptım.
Domates-Maydanoz doğradım bi güzel sonra yumurta haşladım 1 bardak çay,1 dilim peynir. Ekmek yemedim çünkü, dün evet dün poça yedim ! Ama olsun pişman olmamam gerek!!
Veeeee leslie ile 3 mili yaptım Allahım merve demişti nasıl terler akıyo! bi güzel duş aldım sonra. Kendimi öyle dinç,öyle enerjik hissediyorum..!
Veeee şimdide yürüyüşe gidiyorum!
Akşama börülce ve semizotu salatası yicem inş.
Aralarda 2şer çarliston biber yedim.
Hee bide malum dönem yaklaştıkça tatlı isteğim artıyo minik ince çikolatalı bi gofret yedim! bi ara yicektim yine tam ağzıma götürdüm, o terler geldi aklıma, nasıl çabaladığım!
Yok ya yok!
başarmalıyım! bunun için kendimle,kendi nefsimle savaşacağım!!!

bugünkü menm şöyleydi
sabah-
2br şekersiz çay,1dilim beyaz ekmek,1domates 2biber,
ara-yarım lt su
öğle-1dilim ekmek,domatesli kabak yemeği,yoğurt ardından sirkeli su.
ara-yürüyüş su.ne meyve yedim bugün ne ot içtim.
yürüyüşten sonra temizlik yaptım inş yağda yakmışımdır biraz:Saruboceq:
akşam-1 biraz şehriye çorba,6y.k bulgur pilavı,8y.k taze fasulye akşam yemeği ağır oldu sankibilmiyorumkismile
birazdanda 1mil yürücm yemekten sonra hafifletiyo hihoyyyt

gnydnlarrrrrr
dun akm ceyrek dılım yas pasta ve bır kurabıye aksm yeegımdı bu gelıncede gece yesılc ayımı ıctım yattım
sbh: bır dlım borek yedım yesıl cayımı ıctım
oğlene ve aksma mısafırım var kızlar ve ben hıc bısey yapmadım daha oğlumu sallıyorum ((( bakalım nasıl yetıstırcem oğlen kısır ymeyı dusunuyorum arada artık karpuz yerım serın serın aksama da mısafırlerım gelmeden nesfıtım yerım baskada bısey yemem gecde meyve yerım o kadar

mehayım noluyooooo huuu nere kactın hemence eee dedın gıttın ((ozlettın ama ya zatıtr ye gıdıcn hıc gıremıycen

mervecım menunsuperdı dun hade bakemmm yrn a lapa :)))

hoşgeldin şekerim.nerelerdesin kız sen alsanaalsanasmile özlettin kendini.napıyosun nasılsın canım

mehayım noluyooooo huuu nere kactın hemence eee dedın gıttın ((ozlettın ama ya zatıtr ye gıdıcn hıc gıremıycen

mervecım menunsuperdı dun hade bakemmm yrn a lapa :)))

selam kizlar iyiyim sizde iyisinizdir insallah..diyete ara ara kacamaklarla devam ediyorum o yuzden cok yavas gidiyor kilolar hatta bazen abarttigimda oldu iyiki almamisim diyorum vermeyi birak:kedi:
kizlar cok yogunum bu aralar oglumda durmuyor dislerinden dolayi huysuzluk yapiyor birakip is guc yapamiyorum o uyuyuncada islere kosturuyorum hemen yemekti temizlikti aksam oluyor biraz tv izleyip yataga kendimi zor atiyorum..cok az uyuyor benim oglan ...o yuzden cok giremiyorum foruma ama sizleri cok ozluyorum..yakinda turkiyeye gidiyorum son 10 gunum ordanda girmeye calisirim elimden geldigince ama diyet falan yapmam ozlem duydugum herseyi yiycem :umursamaz: zaten 3 senede bir yiyorum olsun varsin o kadar dimi amaboshayallersmile
sizler ne alemdesiniz diyetler nasil gidiyor takip edemedim pek??:1rolleyes:

kızlar kahvaltımı yaptım:
---bi domates bi salatalık 2 kk yenir bi bardak çay---
öğlende mercimek çorbası içerim.arada meyve falan.akşama lapa yemeyi düşünüyorum yarında full lapa zaten

mervecım nbr nasılsın
aksam cok dıkkatlıydım ben ama bgnde ğlen komsualr asama da arkadaslarım var nbakalım napıcam ama yemem yanı

mervecım nbr nasılsın
aksam cok dıkkatlıydım ben ama bgnde ğlen komsualr asama da arkadaslarım var nbakalım napıcam ama yemem yanı

bişey olmaz canım yaa sen dikkat edersin.yeşil çayı 2 bardak içersin bi şekilde dengelersin.zaten yarın lapa günü fazla fazla gitcek kaloriler.e malum,bütün gün vücut yağ tuz almicak

he bu arada pazartesi işe başlıyorum kızlar.iş yerinde nası beslenmem lazım neler yapmam lazım blmiyorum yaa ilk bikaç gün zor olur ama sonra alışırım.pilav makarna olayına girmem çorbamı sebze yemeğimi salatamı yerim akiam 6 da çıkcam zaten.eve gelincede nesfit yerim böyle böyle yaparım artık olar dimi.sabahda domates salatamı götürürüm yanımda.veya form bisk alırım.ilk bi hafta form bik götürürüm heralde .ilk günden domates salata götüremem yaa piknik yapar gibi eyvahedigeldismile ayy çok mutluyum yaaa.akşamları leslieyi yaparım.işyeri evime çok yakın.yürüme 10 dk.yorgunluk olmaz zaten masabaşı iş malum.sadece kafa yorulur işte.

slm kızlar..ben bu hafta verdiğimi hiç sanmıyorum morallerim sıfır yine..bugüde niyetliyim orçluyken yapamıyorum diyeti benya akşamkontrl edemiorum kendimi..gecede yiyip yattım

merve canım pztsi başlayalım bu nesfite be dediğin otlarıda alayım.skıca başlamm lazım haftaya bu hafta leslieyle yürüşleride yapamadım enson 5mil yürümüştüm:) ara verdim buaralar..gerçekten farkediyo yapmayınca klava:

slm kızlar..ben bu hafta verdiğimi hiç sanmıyorum morallerim sıfır yine..bugüde niyetliyim orçluyken yapamıyorum diyeti benya akşamkontrl edemiorum kendimi..gecede yiyip yattım

bişey olmaz tatlım yaaa oruç daha önemli.sıkma canını haftaya acısını çıkarırsın hem vücudunu şaşırtmış olursun.

kevsercim pazartesiden cumartesiye ikimiz aynı kürleri kullanalım nesfitte yiyelim bakalım sonuç nolcak sırnaşık şey delikafadulden :sm_cool:

ben pazartesi günü halıları falan kötelklemiştim byük temizlil yapmıştım.hamlamışım.hemde sürekli spor yaptıgım halde.o yüzden pazartesiden beri hareket yapmadım hiç.dün akşam yapcaktım.misafir geldi çat kapı.öle kaldı.ama bugün kesin kesin yapcam.2 gün kaldı tartıya.ya bilmiyorum ama bu hafta felaket dişli rakibeler var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…