- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.481
kevsercim pazartesiden cumartesiye ikimiz aynı kürleri kullanalım nesfitte yiyelim bakalım sonuç nolcak sırnaşık şey delikafadulden :sm_cool:
he bu arada pazartesi işe başlıyorum kızlar.iş yerinde nası beslenmem lazım neler yapmam lazım blmiyorum yaa ilk bikaç gün zor olur ama sonra alışırım.pilav makarna olayına girmem çorbamı sebze yemeğimi salatamı yerim akiam 6 da çıkcam zaten.eve gelincede nesfit yerim böyle böyle yaparım artık olar dimi.sabahda domates salatamı götürürüm yanımda.veya form bisk alırım.ilk bi hafta form bik götürürüm heralde .ilk günden domates salata götüremem yaa piknik yapar gibi eyvahedigeldismile ayy çok mutluyum yaaa.akşamları leslieyi yaparım.işyeri evime çok yakın.yürüme 10 dk.yorgunluk olmaz zaten masabaşı iş malum.sadece kafa yorulur işte.
kullanacağın kürleri bana de canım ona göre alayım bende.sonra şu yürüşleride sıraya koyalım oazamn daha çok dikkt edio insan mesela bugün 3mil yarın 2 yani tam nasıl ii olur onu bilmiyorum..buarada işin hayırlı olsun canım a.s.
masabaşı olsada evde oturmak gibi olmaz canım..iyi gelir sana
haklısın canım.evdeyken yok bi erik yiyim yok bi form bisküvi atim ağzıma yok mutfaga girip çıkarken bi kepçe çorba içim derken gün sonunda günlüğüme yediklerimi yazaren oha lan ben mi yedim bunları diyorum sırnaşık şey
vallahi bakkafamçokkarıştı evde oldukça benim aklımda hep abur cubur olurcokacimcoook:kedi: akşama kadar mutfağa girip çıkıorum :bbo:
aynen yaa.ikide bi,acaba elmalı kurabiyemi yapsam yaş kek mi gibi şeyler geçiyo aklımdan bazende sesli düşünüyorum zemuszemus annem diyoki hadi hadi seni anca ot yaprak paklar diyo delikafadulden :sm_cool:
selam kızlar....
bu sabah yağsız bi omlet yedim içine baharat filanda kattım baya bi lezzetli oldu bi dilim kepekli ekmekle beraber
az öncede hoşaf içtim bi kase
akşama koca bi tabak salata yemeyi düşünüorum yağsız tuzsuz
tartıya az kalınca böle oluyo
yaa bide ben leslie yi indirdim ama benim media player acmıo onu ses var ama görüntü yok napmam lazımkiiibilmiyorumkismile
selam kızlar....
bu sabah yağsız bi omlet yedim içine baharat filanda kattım baya bi lezzetli oldu bi dilim kepekli ekmekle beraber
az öncede hoşaf içtim bi kase
akşama koca bi tabak salata yemeyi düşünüorum yağsız tuzsuz
tartıya az kalınca böle oluyo
yaa bide ben leslie yi indirdim ama benim media player acmıo onu ses var ama görüntü yok napmam lazımkiiibilmiyorumkismile
cnm benimkide açmamıştı.topraksu abla medie playerin yeni sürümünü indir demişti indirdimde yeni versiyonunda açmıiştı
he valladelikafaduldensırnaşık şey zayıflayınca yeriz kız şimdi boğazımızı tutmamız lazım..
media player varsa açması lazım ama tam bilemicem canım.buarada akşam sadece salatamı yiyosun.:1shok:
ArkadaŞlar merhaba.Öncelİkle hepİmİzİn kandİlİ mÜbarek olsun.bende kİlolarımdan rahatsızlık hİssetmeye baŞlamıŞtım.ve ne zaman kendİ kafama gÖre dİyet yapsam kİlo verİyordum fakat İkİ katı gerİ alıyordum.en gÜzelİ bİr dİyetİsyene baŞvurdum.daha bİr ay olmadı ve ben bol bol yİyerek 3.5 kİlo verdİm.ve vermeye de devam edİyorum.hergÜn 45 dakİka dÜzenlİ yÜrÜyerek yaĞlarımı yakmaya ÇalıŞıyorum.verdİĞİ lİsteye uyarak ta kİlo kaybımı kastan deĞİlde yaĞdan vermeye ÇalıŞıyorum.bİzİm kendİ kafamıza gÖre yaptıĞımız dİyetlerde hep kaslarımızdan kİlo vererek saĞlıĞımızıda zaman İÇerİsİnde bozmaya yol aÇıyoruz.Şunu unutmayalım arkadaŞlar.hepİmİzİn metabolİzması farklı ÇalıŞıyor.bana İyİ gelen bİr lİste,baŞkasına ters etkİ yapabİlİr.onun İÇİn lİstemİ malesef paylaŞamıcam.sİzlerİn zarar gÖrmesİnİ İstemem.lÜtfen bİr uzmandan yardım alın.saĞlık gÜvencenİz var İse bunu Ücretsİz yapabİlİrsİnİz.ben Özel gİdİyorum.ama toplam 300 tl karŞılıĞında İstedİĞİm kİloya ulaŞacaĞım.hemde aÇ kalmadan.Şu kadarını sÖylİyeyİm.dondurma bİle yİyebİlİyorum.daha ne olsun.hem yİyorum hemde kİlo verİyorum.hepİnİze saĞlık dolu gÜnler.
aman yaaaazayıflayıncada koruma derdi olur 1 dilim yeriz ondan sonra 3 gn aç kalırız opuyorumnanaktan
canım burda kimse bilinçsiz diyet yapmıyo hepimiz 3 ana 3 ara öğğün yiyoruz sporumuzu yapıyoruz ve yavaş yavaş veriyoruz kiloları.diyetisyen bi liste veriyo yok ızgara tavuk yok ızgara köfte bilmem ne.oldu 2 but için mangal yakarım.ve eti sevmeyen biriyim.he dondurmayı bizde yiyoruz.dondurma yediğimiz gün kalorili bka bişey yemiyoruz az kalorili beslenerek dengeliyoruz.bizleri düşündüğün için saol ama sen sıkma canını biz hallediyoruzz a.s
tatlım ellerine sağlık tam benim yazcaam cvabı vermişin artık diyet yapa yapa uzmanlaştık bizde zaten ne gerek var diyetisyenelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?