Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kevsercim pazartesiden cumartesiye ikimiz aynı kürleri kullanalım nesfitte yiyelim bakalım sonuç nolcak sırnaşık şey delikafadulden :sm_cool:

kullanacağın kürleri bana de canım ona göre alayım bende.sonra şu yürüşleride sıraya koyalım oazamn daha çok dikkt edio insan mesela bugün 3mil yarın 2 yani tam nasıl ii olur onu bilmiyorum..buarada işin hayırlı olsun canım a.s.

masabaşı olsada evde oturmak gibi olmaz canım..iyi gelir sana

cnm ben yürüyüşleri işe başlayana kadar hergün 3 mil yaparım ama işe başlayınca 2 akşamda bir düşünüyorum.kürlere gelince (sinameki,biberiye,funda,mate)bunlardan birer tutam koy bi çaydanlıga falan.üstüne kaynamış su doldur.ılıt ılıt iç.limon sık tadı kötü oluyo mateden dolayı.ama matesizde olmuyo yag yakma özellği varr

vallahi bakkafamçokkarıştı evde oldukça benim aklımda hep abur cubur olurcokacimcoook:kedi: akşama kadar mutfağa girip çıkıorum :bbo:

kızlar bugünkü menümü yazıyorum
kahvaltı:1 domates,1 salatalık,2 kk peynir,1 bardak çay.
ara:karışık ot çayım
öğlen:bi kase mercimek çorbası
ara:meyve,ot çayımdan
akşam:pirinç lapası(domates salatalıkla)

vallahi bakkafamçokkarıştı evde oldukça benim aklımda hep abur cubur olurcokacimcoook:kedi: akşama kadar mutfağa girip çıkıorum :bbo:

aynen yaa.ikide bi,acaba elmalı kurabiyemi yapsam yaş kek mi gibi şeyler geçiyo aklımdan bazende sesli düşünüyorum zemuszemus annem diyoki hadi hadi seni anca ot yaprak paklar diyo delikafadulden :sm_cool:

selam kızlar....
bu sabah yağsız bi omlet yedim içine baharat filanda kattım baya bi lezzetli oldu bi dilim kepekli ekmekle beraber
az öncede hoşaf içtim bi kase
akşama koca bi tabak salata yemeyi düşünüorum yağsız tuzsuz
tartıya az kalınca böle oluyo
yaa bide ben leslie yi indirdim ama benim media player acmıo onu ses var ama görüntü yok napmam lazımkiiibilmiyorumkismile

aynen yaa.ikide bi,acaba elmalı kurabiyemi yapsam yaş kek mi gibi şeyler geçiyo aklımdan bazende sesli düşünüyorum zemuszemus annem diyoki hadi hadi seni anca ot yaprak paklar diyo delikafadulden :sm_cool:

he valladelikafaduldensırnaşık şey zayıflayınca yeriz kız şimdi boğazımızı tutmamız lazım..

ArkadaŞlar merhaba.Öncelıkle hepımızın kandılı mÜbarek olsun.bende kılolarımdan rahatsızlık hıssetmeye baŞlamıŞtım.ve ne zaman kendı kafama gÖre dıyet yapsam kılo verıyordum fakat ıkı katı gerı alıyordum.en gÜzelı bır dıyetısyene baŞvurdum.daha bır ay olmadı ve ben bol bol yıyerek 3.5 kılo verdım.ve vermeye de devam edıyorum.hergÜn 45 dakıka dÜzenlı yÜrÜyerek yaĞlarımı yakmaya ÇalıŞıyorum.verdıĞı lısteye uyarak ta kılo kaybımı kastan deĞılde yaĞdan vermeye ÇalıŞıyorum.bızım kendı kafamıza gÖre yaptıĞımız dıyetlerde hep kaslarımızdan kılo vererek saĞlıĞımızıda zaman ıÇerısınde bozmaya yol aÇıyoruz.Şunu unutmayalım arkadaŞlar.hepımızın metabolızması farklı ÇalıŞıyor.bana ıyı gelen bır lıste,baŞkasına ters etkı yapabılır.onun ıÇın lıstemı malesef paylaŞamıcam.sızlerın zarar gÖrmesını ıstemem.lÜtfen bır uzmandan yardım alın.saĞlık gÜvencenız var ıse bunu Ücretsız yapabılırsınız.ben Özel gıdıyorum.ama toplam 300 tl karŞılıĞında ıstedıĞım kıloya ulaŞacaĞım.hemde aÇ kalmadan.Şu kadarını sÖylıyeyım.dondurma bıle yıyebılıyorum.daha ne olsun.hem yıyorum hemde kılo verıyorum.hepınıze saĞlık dolu gÜnler.

cnm benimkide açmamıştı.topraksu abla medie playerin yeni sürümünü indir demişti indirdimde yeni versiyonunda açmıiştı

media player varsa açması lazım ama tam bilemicem canım.buarada akşam sadece salatamı yiyosun.:1shok:

canım burda kimse bilinçsiz diyet yapmıyo hepimiz 3 ana 3 ara öğğün yiyoruz sporumuzu yapıyoruz ve yavaş yavaş veriyoruz kiloları.diyetisyen bi liste veriyo yok ızgara tavuk yok ızgara köfte bilmem ne.oldu 2 but için mangal yakarım.ve eti sevmeyen biriyim.he dondurmayı bizde yiyoruz.dondurma yediğimiz gün kalorili bka bişey yemiyoruz az kalorili beslenerek dengeliyoruz.bizleri düşündüğün için saol ama sen sıkma canını biz hallediyoruzz a.s

tatlım ellerine sağlık tam benim yazcaam cvabı vermişin artık diyet yapa yapa uzmanlaştık bizde zaten ne gerek var diyetisyenelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

tatlım ellerine sağlık tam benim yazcaam cvabı vermişin artık diyet yapa yapa uzmanlaştık bizde zaten ne gerek var diyetisyenelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aynen yaaa.araştırıyoruz dinlemediğimiz doktor girmediğimiz diyet sitesi kalmıyo zaten.bide böle herşeyi en yiyi ben bilirim havasıda olanlar çıkıyoya.hiç tutamam kendimi açatır çatır sölerim valla :kedi: :kedi: :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…