Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

vala yaa bende tutamam kendimi sanki biz ayda 10 kilo vermiyozya abartıpda yavaş yavaş herşeyden yiyerek gidio işte

evet yaaaa bide koruma derdi var ay ne yesem bundan ne kadar yesem acaba kaçırdımm mı öff 500 gr aldım kesin die düşün dur valla bende öle oluo cok sinir bi durumsempatiksalakcinni

ben korumakta zorlanmicam gibi geliyo yaaa.çünkü midem küçülmüş.dün bi tabak salata yedim ve söylediğim ilk cümle = ayy çok yedim şiştim yaaa = oldu bunu genelde zayıflar çok söler kuş kadar yiyip şiştim derler.mesela kahvatıda cnm artık helva sarelle reçel flan çekmiyo.çabuucak doyuyorum bide yavaş yiyorum artık ondan galiba.önümden kaçırcaklarmış gibi yemiyorum :roflol:

ama ne kadar dikkat etsekde giderek diyettekinden fazla yiyoz oda enaz 1 kiloyu kesin getirio ama sona düzeni tutturup abartmadan yemeye devam edince bi bakıosun o 1 kilo ucmuş gitmiş kaydirigubbakcemile3

insan diyet yapmadıgı zaman az fazla kaçırsa tartıya çıkmaya korkuyoçböle böle giderek kilolar geliyo.en iyisi kilo koruma evresinde 2-3günde bir tartılmak bence.bu şekilde beslenirsek hedef kilodanda aşagı düşeriz zamanla bence

16.06.2010

Kahvaltı : Klasik evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

3 kş taze fasulye
1 kase yoğurt

Ara : 16:00

1 elma

Akşam : 18:30

1 tabak börülce salatası
1 light ton balığı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 900

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

ben sızın ablanızım abla dıyın bakım bana hıııı hemde 10yas buyukum sızden bu arada toprak su ablmaız duymaın da
30yasındayım kızlar duzce yasadığım sehır beklerım falla

eweeetttt oğlen mısafırlerım hyırlısıyla gıttıler bende az kısır yedım şimdide karpuz yedım aksama bısey yemem daha yesıl cayımı ıcerım artık abartmayım yanı zaten corba oldu bu hafta yogun gectı bu hafta

evet ya abla demek gerekiyo ama demicem maşallah çıtırsın sen çıtırrr :kedi: aayy düzce yakın valla.burdan taksime 1 saatte gidiliyoda düzceyede 2 saat ne varki zemuszemus geliriz inşallah o günleride görürüzz

merhaba kizlar nasilsiniz ya giremiyorum buralara pcpde sorun var demistim zaten simdi biraz duzeltik format attik diyet felan yapamaz oldum zaten regl oldum bugun.artik haftaya tekrardan baslayacagim diyete herkese iyi aksamlar.

cıtırmıyım ayyyşş havalandırma kız dur benı :))))
deme bosver zaten sıkıldım abla olmaktan zaten ben kendımı 18 hıssedıyorum ki ehüehüehü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…