- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.501
evet yaaaa bide koruma derdi var ay ne yesem bundan ne kadar yesem acaba kaçırdımm mı öff 500 gr aldım kesin die düşün dur valla bende öle oluo cok sinir bi durumsempatiksalakcinni
aynen yaaa.araştırıyoruz dinlemediğimiz doktor girmediğimiz diyet sitesi kalmıyo zaten.bide böle herşeyi en yiyi ben bilirim havasıda olanlar çıkıyoya.hiç tutamam kendimi açatır çatır sölerim valla :kedi: :kedi: :kedi:
kevsercim dün akşam bende sadece salata yedim.son 2-3 gün çok daha dikkatli olmak lazım
evet yaaaa bide koruma derdi var ay ne yesem bundan ne kadar yesem acaba kaçırdımm mı öff 500 gr aldım kesin die düşün dur valla bende öle oluo cok sinir bi durumsempatiksalakcinni
ama kızlar ozamanda mide küçülüyo vermeden önce yediğimzle sonraki bir olmaz..a.s
ama ne kadar dikkat etsekde giderek diyettekinden fazla yiyoz oda enaz 1 kiloyu kesin getirio ama sona düzeni tutturup abartmadan yemeye devam edince bi bakıosun o 1 kilo ucmuş gitmiş kaydirigubbakcemile3
formu korumak lazım evet..inş bi verelimde:Saruboceq:ama ne kadar dikkat etsekde giderek diyettekinden fazla yiyoz oda enaz 1 kiloyu kesin getirio ama sona düzeni tutturup abartmadan yemeye devam edince bi bakıosun o 1 kilo ucmuş gitmiş kaydirigubbakcemile3
kızlar bana müsadee birazcık egzersiz yapıp duşa gircem öpüorum sizi görüşürüzzkaydirigubbakcemile3
kızlar hangi şehirdesiniz ve kaç yaşındasınız merak ediyorum.bakarsınız zayıflayınca buluşuruz kaydirigubbakcemile2
ben 20 canım..manisazemuszemus sen hangi şehirdesin
manisamııı yaaaaaa :gitme: ben istanbul cnm.bende 20 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?