- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.281
kizlaaaarrrr selamm nasilsiniz???dun aksam baya gevezelik etmissiniz bakiyorum da.... :))) kilo durumlari ne alemde bakem???
sympathiguecim günaydın.kusura bakmayın kaç gündür hastayım,dün bildiremedim kilomu.bende 62 kg. olmuşum.
evet mehaycim keske olsaydin yaw ,dun valla cenem dustu ,neseli gunumdeydim ,bugun biraz duruldum yine,simdilik iyi gidiyo ayni vermedim ,duruyo
sen nasilsin ,nasil gidiyo
ha canim bu arada resimlerime yaptigin yorumlar icin cok cok teskur, bidem oo senin guzelligin ,sen sanki benden asagisin
iyi günler canlarım a.s.
sabah erkenden kalkıp doktora gittim, kardiyolog olmadığı için dahiliyeye gittim
hastane müdürü tanıdık olduğu için ilk hasta bendim
doktor gelene kadar odasında bekledim 2 saat :1shok:
neyse anlattım şikayetlerimi, kalp grafiğimi istedi
kalp grafiğimi çektirdim, baktı, kalbimi dinledi
sonuç ne mi?
kalbimde istemsiz atışlar varmış, yani normalin dışında bir seyirle atıyormuş istemsiz olarak
bir ilaç verdi ve ilaç bitene kadar her gün kullanmamı istedi,
eğer ilacı kullanırken de aynı şikayetlerim devam ederse hemen bir kalp doktorunun görmesini istedi
işin kötü tarafı şu ki: ilaç kilo aldırıyor, iştah açıyor, kabızlık yapıyor, hafızada kayıba neden oluyor, kalp çarpıntısı yapıyor, depresif hallere sokuyor :bbo: yani olumsuz ne varsa yan etkilerde yazıyor. kilo alırsam şaşırmayın lütfen
umarım ilaç geçirir sorunlarımı, kilo işi kolay nasıl olsa...
kızlar yeni topik hayırlı olsun bu arada burayıda ihmal etmeyin özlerim sizi unutmadan
sempatikcim resmini göremedim,
hacer siyah beyaz fotona bayıldım bu arada geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir
myocean sende cok güzelsin allah ayırmasın ve benim yerimede boğazı seyret
yine zayiflarsin kilo alirsanda o onemli degil canim onemli olan senin sagligin...lutfen dikkat et kendine coookkkk gecmis olsun...a.s.
iyi günler canlarım a.s.
sabah erkenden kalkıp doktora gittim, kardiyolog olmadığı için dahiliyeye gittim
sonuç ne mi?
kalbimde istemsiz atışlar varmış, yani normalin dışında bir seyirle atıyormuş istemsiz olarak
eğer ilacı kullanırken de aynı şikayetlerim devam ederse hemen bir kalp doktorunun görmesini istedi
işin kötü tarafı şu ki: ilaç kilo aldırıyor, iştah açıyor, kabızlık yapıyor, hafızada kayıba neden oluyor, kalp çarpıntısı yapıyor, depresif hallere sokuyor :bbo: yani olumsuz ne varsa yan etkilerde yazıyor. kilo alırsam şaşırmayın lütfen
allah şifalar versin hacer arkadaşım a.s
biliyorsun ki yan etkiler tedbiren ihtimalen yazılır..
tüm ama tüm ilaçlarda var bu .. nadiren karşılaşılan durumlar
bunları takma kafana
ilaçlar fayda sağlar umarım :1rolleyes:
iyi günler canlarım a.s.
sonuç ne mi?
canim benimya cok gecmis olsun ,sen yinede tabiki ilaclarini kullan ilk once saglik ,birak alsan ne kadar alcanki kilo, alsanki kilo kolay verirsin ,kalp gibi onemli ir sorun var , tabi insallah ilaci kullaninca biterde, yan etkileri insallah olmaz, bazi ilaclarin iste boyle yan etkisi oluo, bi yerimizi duzeltelim diye, baska bi sey basliyo yan etkisinden dolayi
insallah yoktur bitanem sende kendine dikkat et
guzellik bir yana sende ayri bir sevimlilik var canimŞenizŞeniz
sempatikcim sonunda senide gördüm çok küçükmüşsün daha içinizde en büyük benim herhalde resimlerin çok güzel allah eşinden ayırmasın ve bebişini en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin ve son söz benim için louvre müzesini gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?