- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.021
kızlar biraz hastalıklı bir soru olacak ama 45 kiloyum sanırım boyum 163 bugün sabah yarım patatesli pogaca yedim akşamda kumru ekmeğine peynir ve yeşil biber koyup yedim bir kaç tane arada cips attım ağzıma fazlamı bu kilo aldırırmı yoksa aynımı kalırım??:S
canım sen sözlencen yılma sakın..ben çok inadımdır aslında.kolay kolay pes etmem düşün o kadar yorgun düştüm yaaa
günaydın kızlar nasılsınız.gelin artık özledim sizleri yaa nazlıbahar nerde 3 gündür acaba hasta falan mı yaaa
neyse şekerler asıl konuya gelim.sporsuz ve bol kaçamaklı bi haftanın sonun tartım beni şoka soktu :bbo: yarım kilo vermişim ya mutlu oldum :lepi: 79,5 im artık bende 70leri gördüm.70ler diye sayıkladım haftalardır resmen yaaa.bu hafta spor ve gerçekten sıkı bi diyetle 2 kilo birden hedefliyorum Çok üzgünüm çoook pazar günü piknik var herşeyden abartmadan yicem bol bol oynicam zıplicam kızlar
saol nemesis.teşekkür ederim mutluyum valla :)
tesnim canım bende başlarda aman 1 kilocuk verdim nolcakki aman yarım kilo verdim nolcakki diye diye geriye bi bakıyorumda şimdi tam 17 kilo gitmiş.bu iş sabır gerektiriyo.seni çok tebrik ediyorum bi haftada 1 buçuk kilo süper sonuç.yılmak yok yola dewamm
kızlar 1kilo vermişim 64 kilodayım..o güzelim 63 kiloları göremiyorum günlerdir:gitme:verdiğimi geri alıyorum ama budefa almıcam artık 1kilom gitmişzemuszemus
evet canim yilmadan devam etmeliyim.. umarim bende sizler gibi veririm kilocuklari
bu arada mervecim sen tam baslayali ne kadar oldu ne sürede verdin o kadar acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?