Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugun sabah lapami yedim sonra carsiya ciktim acliktan geberdim tabi 3 tane diyet biskuvi bir sise su ictim eve geldim 2 porsiyonluk lapa pisirdim simdi yiyorum .3.yatmadan yiyecegim bakalim yarin neolcak hic umudum yok ama bakalim.

biraz zor olcak ama elimden geldiğince kırmadan cevap vermeye çalışcam.
bak canım sen kilo alsan nolur almasan nolur yeterşnce hatta gereğinden fazla zayıfsın.bence senin problemin kilo almak isteyenlerin topiğinde cevaplanmalı yanlış yerdesin hayatım.senin bu sorun hepimizle dalga geçer gibi böle.diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ama 45 kilosun ve topiğimizin adına tıklaman bile hata yani.lütfen ya daha mantıklı sorularla meşgul edelim birbirimizi

günaydın kızlar nasılsınız.gelin artık özledim sizleri yaa nazlıbahar nerde 3 gündür acaba hasta falan mı yaaa
neyse şekerler asıl konuya gelim.sporsuz ve bol kaçamaklı bi haftanın sonun tartım beni şoka soktu :bbo: yarım kilo vermişim ya mutlu oldum :lepi: 79,5 im artık bende 70leri gördüm.70ler diye sayıkladım haftalardır resmen yaaa.bu hafta spor ve gerçekten sıkı bi diyetle 2 kilo birden hedefliyorum Çok üzgünüm çoook pazar günü piknik var herşeyden abartmadan yicem bol bol oynicam zıplicam kızlar

canım sen sözlencen yılma sakın..ben çok inadımdır aslında.kolay kolay pes etmem düşün o kadar yorgun düştüm yaaa

kızlar dun bana yaptırdıgınızlapa gercekten ıse yaradı uzun zamandır kılo vermem durmustu bıraz lapa dıyetıne bırazcıkta sporla destek verdım ve 1 kılo verdım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni şaka gıbı ya :dance:

canım tebrikler valla.evet gerçekten işe yarıyo.ayrıca yarın için şimdiden hayırlı olsun alah mutlu mesut ömrünüzün sonuna kadar beraber olmayı nasip eder size inşallah.sen hafta ortasında katılmıtın aramıza.o yüzden seni 67 olarak listeye dahil ediyorum tatlım

olsun kızlar yaa aynı kalabilmekde güzel.bu sayede hem zayıflıyoruz hemde hedefe ulaşınca korumak için neler gerektiğini öğreniyoruzz kaydirigubbakcemile3

herkese selamlarrr
bayadır giremiodum pc de olan sorunlardan dolayı malesef.off durumlar kötü bende yaa 58 kiloyum.haftabaşında hasta oldum zaten cok kötüydüm diyet yaptım ama malesef hiç kilo veremedim 4 gündür.ilk defa böle oluyo niye bilmem.cook sinirlerim bozuldu bugün ve yarın yerim biraz biraz.haftabaşında tekrar diyete devam .nefret ediorum kendimden.ama kendimi diyetle sıkmıcam artık anladımki kafaya taktkca olmuo az az yiyerek kilo vermeye calışcam artık yoksa diyete endeksli yaşamak psikolojimi bozuo benim

tatlım tebrik ederim seni 70 leri görmüşsün allah 60 ları görmeyide nasip etsin inşallahkaydirigubbakcemile3

saol nemesis.teşekkür ederim mutluyum valla :)
tesnim canım bende başlarda aman 1 kilocuk verdim nolcakki aman yarım kilo verdim nolcakki diye diye geriye bi bakıyorumda şimdi tam 17 kilo gitmiş.bu iş sabır gerektiriyo.seni çok tebrik ediyorum bi haftada 1 buçuk kilo süper sonuç.yılmak yok yola dewamm

kızlar 1kilo vermişim 64 kilodayım..o güzelim 63 kiloları göremiyorum günlerdir:gitme:verdiğimi geri alıyorum ama budefa almıcam artık 1kilom gitmişzemuszemus

26 haziran-3 temmuz zayıflama yarışması
mehay---------60,7-----------izinli
bilge------------66,9-----------66,9------------aynı
merve-----------80------------79,5------------500 gr gittiiii hihoyyyt
kevser----------65-------------64--------------1 kg vermiş hihoyyyt
nazlıbahar-----64,2--------???
princess-------65-------------65-----------aynı
eminn-----------82,5---------?????
nemesis--------56-----------58----------2 kg almış klava:
asya27----------59-------------????????
tesnim-----------108---------106,5---------1,5 kg vermiş hihoyyyt :hooray:
yasemin29-----67----------yeni yarışmacı

<<< kızlar kilo vereni herkesi tebrik ediyorum kilo alan herkesi şiddetle kınıyorum :tomato: :sm_cool: bildirim yapmayanlardanda bildirim bekliyorum >>>

Son düzenleme:

evet canim yilmadan devam etmeliyim.. umarim bende sizler gibi veririm kilocuklari

bu arada mervecim sen tam baslayali ne kadar oldu ne sürede verdin o kadar acaba ?

merhaba kizlar kilo veremedim bu hafta ama bugun o kadar cok yurudumki anlatamam kac kilometre yaptik esimle bilmiyorum guzel bir parka gittik orman kadar buyuk sabah gittik simdi geldik baya kalori yakmisimdir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…