- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.001
kızlar pazar gunu sözüm var bana şok bır dıyet lazım kaydirigubbakcemile3 acilennn lütfen var mı deedıgınız ve işe yarayan
ayyy canım benim yaa öncelikle hayırlı olsun diyorum.pazar gününe kadar her zaman yediklerinden daha az ye.zaten heycandan hiç yiyemezsin olumunekankayizsmile he bide sana sinameki öderiyorum.biberiyeyle sinamekiyi demle demle iç sözüne kadar.yarın lapa yap bizimle.güzel bi sonuç alırsın eminim.şok diyetleri geç şekerim ya.
ewet yarın kesınlıkle lapa yapıyorum zaten artı cumartesıde lapa yaparsam göbeksız bız söz yapabılırım heralde bilmiyorumkismile :jeyyar:
evet cnm kesinlikle göbek olmaz
gunaydin herkese lapalar yapiliyor degilmi benim 1 porsiyon lapam pisiyor simdi,eeee kimse gelmemis bugun herkes benim gibi uyudu herhalde bugun[/QUOTE
gunaydın tatlım
kızlar sabahtan berı sadece ıkı fıncan sekersız kahve ıctım aksamda menude lapa ve meyve var delikafadulden
selam kızlar.yorgunluktan ölmek üzereyim.bugün kpss başvurularının son günüydü ve ben de türkiyede %90 türk gibi son güne bıraktım.sabahın köründe namazla evden çıktım.saat 12ye kadar kuyrum bekledim.kuyrukta yarım paket eti form yedim.şu tahta gibi olandan.sonra içim yandı kuyrukta beklerken bi kutu kola içtim.lapa falan hak getire gözüm hiçbişey görmedi güçten düştüm.gelirken otobüste hem açlık hem uykusuzluk hem sıcak mahvoldum.eve geldimhemen yemek yedim valla
1 biber dolması
yarım domates
biraz peynir
bide halk emke kulübelerinde satılan altın ekmeği bilirsiniz.onun yarısını yedim.2 bardakta vişne suyu içtim.akşam bişey yemem.bol form çay.kilo veremedim bu hafta kesin.bugün lapa yapsaydım 1 kilo giderdi.ama napim ya ölememya.
:gitme::gitme::gitme: bana verdi gazı yapcaz dıye ben ölüyorum aclıktan sabahtan berı bır tane bıskuvı yedım sadece 1 adet etı form akşamda lapa yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?