Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sizlerle birlikte daha bi azimlendim farkindayim elimden gelse komple tüm kilolari atacagim da olmuyoorrrr mafoldumben

umarim zamanla olur sizler ne güzel vermissiniz bende verenlerden olurum ve uzun zamandir hayal ettigim kilolara ulasirim...

cnm kilo vermek çok sabır istiyo kimi zaman insana bıkkınlık geliyo o zamanlarda kendini ödüllendirip nefsini köreltmelisin.ama başaragına eminim.bende burayla başladım diyete.burdakilerin verdiği motivasyonla bu kilolara indim.inşallah sende verceksin canım inşallah.azim azim azim.

insaAllah canim.. :kedi:

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim.
-1 domates
-1 salatalık
-1 kk peynir,1 zeytin
-2 bardak çay
( ekmek yemedim.sabah tartıldımda tartım beni sevindirmeye dewam ediyo kızlar gaza geldim.bu akşam yürüyüş yapcam)

kız sen böyle devam edersen her gün bianda 5kilo birden verirsen ha kaydirigubbakcemile3
vallahi maşallah

aynen acayip sabır işi..ben gibi iradesiz olunca böyle kalır kilolar işte:gitme:

ay sağol şekerim sevindirik oldum :dance: ama ben hep böyle yiyorumki.vücut alıştı artık.bide aşırı fazlalıklar gittikçe kilo vermede yavaşlıyo ya.

yavaşlasın canım kararlısınya o yeter sana.arada yavaşlar hıuzlanır ama sen verirsin emin ol.. :lepi: inş bende tabi:Saruboceq:

yavaşlasın canım kararlısınya o yeter sana.arada yavaşlar hıuzlanır ama sen verirsin emin ol.. :lepi: inş bende tabi:Saruboceq:

canım senin fazla kilon yok.o yüzden çok kasma kendini.ama vermen tabikide iyi olur en azından rahat yiyip içersin.esneklik olur.2 kilo alsan bile 1 hafta dikkat edip atarsın hemen.ben çok zorlandım bu süreçte.uzun sürdü baya.ama çok şükür kalıcı eminim.fazla kaçırdıgım zaman almıyorum çünkü.e birazda mide küçüldü tabi.ne kadar çok yemek istesemde yiyemiyorum.

gerçekten büyük başarı seninki benim evet az ama veremiyorum onu bile(buarada ben mate,sinameki otu alabildim sadece bu ikisini karıştırıp içsem olurmu??bide yeşil çayım var okadar yani

gerçekten büyük başarı seninki benim evet az ama veremiyorum onu bile(buarada ben mate,sinameki otu alabildim sadece bu ikisini karıştırıp içsem olurmu??bide yeşil çayım var okadar yani

olur tabi kuzum ot olsunda herbirinin faydası var.zaten sinameki tek başına müthiş bişey ama yanında bişeyler olması gerekiyomuş o zaman zararlıymış.bak mateyle sinamekiyi demle bardağa koyarken bitanede yeşil çay at içine 3 ot olmş olur öyle dene.emin ol faydasını görcen canım.

canım cidden ya sen çok iyi gidiyodun ne güzel 60lara çok yaklaşmıştın.cuma beraber lapa yapalım.ya topicte kimse olmayınca benmde şevkim kaçıyo yaa

aynen ya bikaç gün daha dikkat etsem 60 olcaktım çok güzel gidiodu hareketsiz kaldım buaralar oyüzdende oldu.ama bu hafta hiç durağım yok tekrr dikkat etmeye başladım yediklerime.arada bi sarsack bişeyler olması lazım.geçen kıyafet bakmaya çıktım dışarı inanki bulamadım bişey almadan geri geldim tam bi can sıkıntısı yani( neyseki toparladım kendimi cumada lapa yapalım canım.bu kilolar gitmeden rahat yok bize :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…