- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.061
kızlar bende şimdi bi tabak taze fasülye yicem.
tesnimcim tost derken nası tost yarım ekmek deildir dimi :jeyyar:
:1rolleyes: yok degil cnm 2 ince dilim cavdar ekmegi ile yaptim
sizlerle birlikte daha bi azimlendim farkindayim elimden gelse komple tüm kilolari atacagim da olmuyoorrrr mafoldumben
umarim zamanla olur sizler ne güzel vermissiniz bende verenlerden olurum ve uzun zamandir hayal ettigim kilolara ulasirim...
cnm kilo vermek çok sabır istiyo kimi zaman insana bıkkınlık geliyo o zamanlarda kendini ödüllendirip nefsini köreltmelisin.ama başaragına eminim.bende burayla başladım diyete.burdakilerin verdiği motivasyonla bu kilolara indim.inşallah sende verceksin canım inşallah.azim azim azim.
belkide öyledir canım ya.neyse inşallah kötü bişey yoktur.
kahvaltım:
4-5 çatal sosisli omlet,2 kk peynir,yarım domates,1 salatalık,3 zeytin,1 tatlı kaşığı nutella,3 burçak bisküvi
kahvaltıyı baya fazla yapmışım.ama öğlenle birleşti.hem ben dünde akşam yemeğimi 4-5 gibi yedim erkenden çok acıkmıştım kızlar.bugün öğlen olarak bişi yemicem.bol su ve form çay.akşama yürüyüş.akşam üstü yine bi tabak sebze yemeği.
kız sen böyle devam edersen her gün bianda 5kilo birden verirsen ha kaydirigubbakcemile3
vallahi maşallah
aynen acayip sabır işi..ben gibi iradesiz olunca böyle kalır kilolar işte:gitme:cnm kilo vermek çok sabır istiyo kimi zaman insana bıkkınlık geliyo o zamanlarda kendini ödüllendirip nefsini köreltmelisin.ama başaragına eminim.bende burayla başladım diyete.burdakilerin verdiği motivasyonla bu kilolara indim.inşallah sende verceksin canım inşallah.azim azim azim.
ay sağol şekerim sevindirik oldum :dance: ama ben hep böyle yiyorumki.vücut alıştı artık.bide aşırı fazlalıklar gittikçe kilo vermede yavaşlıyo ya.
yavaşlasın canım kararlısınya o yeter sana.arada yavaşlar hıuzlanır ama sen verirsin emin ol.. :lepi: inş bende tabi:Saruboceq:
aynen acayip sabır işi..ben gibi iradesiz olunca böyle kalır kilolar işte:gitme:
canım senin fazla kilon yok.o yüzden çok kasma kendini.ama vermen tabikide iyi olur en azından rahat yiyip içersin.esneklik olur.2 kilo alsan bile 1 hafta dikkat edip atarsın hemen.ben çok zorlandım bu süreçte.uzun sürdü baya.ama çok şükür kalıcı eminim.fazla kaçırdıgım zaman almıyorum çünkü.e birazda mide küçüldü tabi.ne kadar çok yemek istesemde yiyemiyorum.
gerçekten büyük başarı seninki benim evet az ama veremiyorum onu bile(buarada ben mate,sinameki otu alabildim sadece bu ikisini karıştırıp içsem olurmu??bide yeşil çayım var okadar yani
canım cidden ya sen çok iyi gidiyodun ne güzel 60lara çok yaklaşmıştın.cuma beraber lapa yapalım.ya topicte kimse olmayınca benmde şevkim kaçıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?