Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba kizlar kilo veremedim bu hafta ama bugun o kadar cok yurudumki anlatamam kac kilometre yaptik esimle bilmiyorum guzel bir parka gittik orman kadar buyuk sabah gittik simdi geldik baya kalori yakmisimdir herhalde.

bizde yarın pikniğe gidiyoz :))) bol bol göbek atcam oynayıp zıplicam.ama hiçbişeyden kendimi mahrum etmicem ayda yılda bi oluyo.bi şişe kolayı tek başıma içebilirim :)))) zaten dünya kadar hazırlık yaptım.kurabiyeler börekler sarmalar keler havada uçuşcak :lepi: ama form çayı falan götürcem yanımda.ondan sonra ormanda tuvalet ararım hihoyyyt

AMİN tesekkurler tatlım kaydirigubbakcemile3

şekercim kilo veren hekesi hem tebrik edip hem kınamak nasıl oluyor :roflol::roflol:

gunaydin sekerler nabersiniz?

mervecigim piknik nasil gecti tuvalet aradinmi ormanlardaaklinialirimsmile

ben bugun spora basliyorum yeniden bir ay kaldi izine vermem lazim su illet kilolari ya:2:

gunaydin sekerler nabersiniz?

mervecigim piknik nasil gecti tuvalet aradinmi ormanlardaaklinialirimsmile

ben bugun spora basliyorum yeniden bir ay kaldi izine vermem lazim su illet kilolari ya:2:

canım çok güzeldi fazladan tek yediğim bi poğaça oldu gerisi hep diyetti.bide sabahtan akşama kadar tepindim ohhh tuvalet vardı yaaa ormanda sempatiksalakcinni baktım çok para gidiyo zırt pırt kendimi otların arasına attım dermişim :jeyyar:

kahvaltida 1 dilim kepekli ekmek domates salatalik az birsey peynir ve yesil cay

ögleni elma ile gecistirecegim

aksami henüz bilmiyorum kizlar belki sizden fikir alabilirim

iyi aksamlar herkese bende aksam yemeginde bir dolma biber,1 dilim kiymali lazanya,salata ve karpuz yedim ardindan 1 saat yuruyus yaptim simdi cay icecegim.

gunaydin merve vallahi bende merak ediyorum nazliyi ama bend ehic birsey bilmiyorum nerede acep kotu birsey olmasinda belki biraz mola vermek istemistir.

belkide öyledir canım ya.neyse inşallah kötü bişey yoktur.
kahvaltım:
4-5 çatal sosisli omlet,2 kk peynir,yarım domates,1 salatalık,3 zeytin,1 tatlı kaşığı nutella,3 burçak bisküvi
kahvaltıyı baya fazla yapmışım.ama öğlenle birleşti.hem ben dünde akşam yemeğimi 4-5 gibi yedim erkenden çok acıkmıştım kızlar.bugün öğlen olarak bişi yemicem.bol su ve form çay.akşama yürüyüş.akşam üstü yine bi tabak sebze yemeği.

kahvalti : 1 tost + 1 domates ( kücük ) yedim 1 litre suyu bitirdim yürüyüse gittim geldim

öglende: 1 meyve yedim

az az gecistiriyorum kizlar bugün haftasonuna daha fazla vermek istiyorum ins

su anda yesil cay iciyorum ve suya devam

aksam yemegini yine bilmiyorum bi fikrim yok henüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…