Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar ıstanbuldayım ama gelır gelmez hava degısımımden oglum hastalamdı 2 gundur atesı 39.5 larda dun 2 kere acıle goturdum ( tatıle geldıgımede sevınemedım bebegımle ugrasıyorum sıoz nasılsınız bır selam vereyım dedım

oooooo lapacilar cogalmis masallah diyim barime

mehayim gecmis olsun gulum iste gidersin bir dert gitmezsin iki dert allah acil sifalar versin kuzucuma

nasil gecti yolculuk cumaya benim arkadaslarda gidiyor bende 1 ay sonra offf gecmiyorki gunler

mehayım h.g oncelıkle cok gecmıs olsun cnm ınsallah hemen alısır ıyılesır bugun aklımdn gecmıstın
bolca alısverıs yaptı geldık walla fazla da yemedım aksamada sadece meyve bır ıkı yesıl cayla gecersem ohh mısmıs

kızlar günaydın kahvaltımı yaptm.2 incecik dilim kpekli ekmekten tost yaptım beyaz peynirli domatesli.yagsız yaptm tabiki.yarım domatesle yarım salatalık yedim.o kadar.öğlen yiyemem sanırım dışarda olcam.

Dadlum günaydın da bugun lapa yapmıyo muyduk akannehir

ben mı yanlıs anladım yoksa oglen lapa yemek ıcın bosunamı beklıyım ben sempatiksalakcinni

lapayı cumaya yapcaz
bende bugün kahvaltıda 1 haslama yumurta 2 dilim ekmek ve domates salatalık hepsi bu kadar
öğlen çorba ve mantar var onları yiyecem

kızlar baya yoruldum 2 saatten fazla yürümüşümdür.eve yeni geldm kahvaltıdan snra bişi yememiştim.sadece dondurma yedim o kadar.semiz otu yemöeği yapmayı düşünüyom ne zaman pişerse yerim yoğurtla artık

ayy kıyamamam yaa canım benimm :teselli: hava değişimi işte.düzelir tez zamanda inşallah sıkma canını.biz iyiyiz diyetlerde iyi sayılır yuvarlanıp gidiyok opuyorumnanaktan
ınsallah canım bugun daha ıyı zaten.aman dıkkat bozmayın dıyetlerı ben saldım cayıra mevlam kayıra hesabı yıyorumda yıyorum donunce sıkı bır dıyet gerekecek sanırıma.s
saol canımmmmmmmvalla yolculuk ıyı gectı ben daha zor gecer sanıyordum ama yavrum ucak kalktıktan yarım saat sonra uyudu taaakı ınene kadar hatta uyandırmasam uyanacagı yoktu kuzucugumun
saol askummmmm Şenizsende benım aklımdasın hep dun gırdım yoktun:asigim:
geçmiş olsun mehay

saolasın canım benıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…