Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

açıkçası spora ve diyete bi ara vermen iyi olmuş.sendeki bu fazlalık su zaten.öyle hemen kilo alınmaz lapa diyetiyle atarsın eminim canım benim.

kızlar akşam yemeğimi yiyorum
-bulgur lapası(1 domates ve pul biberle pişirdim)
<<araştırdımda faydasını gören çok var ve pirinç gibi iğrenç deil ya.kalorisi pirinçten daha azmış.ben yarın sabah normal kahvaltımdan sonra öğlen ve akşam yine bulgur yicem.cuma günüde pirinç yapcam.bakalım sonuç ne olcak

ayy cnm bende yapayim bulgur lapasi daha iyiyse yenme acisindan pirinc kolay olmuyor... bugün biraz basim agriyor du sabah pek gelemedim... ama aynen devam ins

ayy cnm bende yapayim bulgur lapasi daha iyiyse yenme acisindan pirinc kolay olmuyor... bugün biraz basim agriyor du sabah pek gelemedim... ama aynen devam ins

yap tabiki canım.aynı pirinç lapasındaki gibi yeşillikle veya yoğurtla baharatla falan tüketilebilirmiş.buşgur hastasıyım.faydasını görürsem pirinç lapası yapmam.yada 1 gün pirinç lapası yapıyosam 2 gün bulgur yaparım.kızın biri ince bulgur kalın bulgur her türlüsünüü yiyerek 1-5 ayda 16 kilo vermiş.kısır gibi yaparak yoğurtlusunu yiyerek falan.ama sadece bunu yapmış.o kadar uzun sürelisi zararlı bende 2 veya 3 gün olmalı

gunaydin kizlar nasilsiniz

mervecigim bulgur lapasi fayda ediyormu tatlim?

ben bu hafta az yedim yalniz pazartesi gunu 1 adet cikolata yedim dunde 2 kucuk tablet milka malum gunler yaklastigi zaman ben boyle oluyorum ya,

birazdan sporumu yapacagim sonra kahvalti 1 tane tost,yogurt ve yesillik yiyecegim.

sonrada doktorum var bugun tiroidim ben biyopsi yapilacak 6 ayda bir yapiyorlar cok canim yanacak cok:gitme:

slm kızlar nasılsınız bı haber bıle vremedım sıze oğlum cok hastalandı ardındanpc servıs gıttı yenı gedı daha
nasılsınız keyıfler nasıl ???ben azcık kılo alıp geldım yanınıza dıkkat edemedım pek sızdden ayrılınca bıde cumartesı kpss var onun stresı sardı benı bı gecsede artık rahatlasa su kafam ((

kılolar verılmıs olarak goruyorum sızlerı artık ben bu cumartesı bıldırım yapıp katkılırım yıne aranıza

kılzar benı merak eden arkadaslarımdan tekrar tekrar ozur dılıyorum ((
kılolar verılmıs tebrık edıyorum herkesı ya masallah
sımdılık kalkıyorum kızım oyun oynamk ıstıyor pc de artık burallardayım gorusuruz

prensesim evet aynı pirinç lapası gibi faydasını gören çok varmış.denedim.bugün de denicem.cumada pirinç lapasıyla cumartesi sabah süper sonuçlar görmeyi ümit ediyorum
nazlıcım hoşgeldin canım yaa geçmiş olsun çok üzüldüm.merak ettik inş kötü bişey yktur diye.allah yardımcın olsun.iyiyiz valla kilolarla mücadeleye dewam

biraz gewç yaxıyorum ama kahvaltım kızlar
1 salatalalık,2 kandil simidi ve çay
şimdi dışarı çıkcam geldikten sonra bi kase çorba içerim akşama tekrar bulgur lapası.yarın full piriç yicem bbööööö eyvahedigeldismile

tesnım merve cok saolun kızlar bıraz daha ii ama hırıltısı hala deva m edıyor bırazdan dr. cıkıcaz bakalım ne dıcek ?
merve cnm cok sevındım 70lerı gordun artık hadı hayırlısı bu hızla devam ınsallahh ...

sbh:bolca salatalık dom.bıber maydonoz bır dılım sucuk 3banım yumurta ve azcık ekmek
öğle:4kasık pılav bır bucuk kepce corba azcık tavuk mınnacık yanında da mınık kase cacık ufff bea ne yemısım
ssabha arada bır ıkı uzumyesıl cay yrm seftalı
bırazdan da ara da meyve yerım aksamada bır dılım kepek ekmek ve salata dusunuyorum ınsallah

nazlibaharim hosgeldin gecmis olsun tatlim oglusuna rabbim acil sifalar versin sanada kolayliklrat versin tatlim,

kandiliniz mubarek olsun hayirli kandiller dilerim hepinize

bende simdi 3 miles yurudum cip cip ter oldum ya hemen dusa gircegim sonrda kahvaltimi yepcem acuhtum artikinkaydirigubbakcemile3

merve bende yapsam ya ama bu hafta yapamam haftaya insallah canim.

sabah; 1 poğaça 1 milföy böreği çay..
(evet hiç diyete uygun değil)

öğlen; karışık sebze tabağı

az evvel; yarım şeftali

akşama doğru şu çıtır form yiyeceğinden yemeyi düşünüyorum

akşama da salata ve köfte

böyle gidersem kilo veremeyeceğim sanırım

ben diyete başladığım zaman iyi kilo veriyorum ama metabolizmam çok düşüyor hipotiroidi de var malesef ,, versem bir dert vermesem bir dert ama yavaştan başlıyorum ayın 25inde erkek arkadaşım geliyor görmesin beni duba gibi

kızlar kahvaltı ve öğlen arasında sadece sakız çiğnedim kaydirigubbakcemile3 şimdi öğlen yedim.bi kase mercimek çorbası ve 6-7 kaşık fasulye diblesi(genelde karadenizliler bilir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…