Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugünkü menümü toplu halde yazıyorum ne yemişim bi arada görim kaydirigubbakcemile3
sabah:1 salatalık,2 kandil simidi,çay
ara:yok
öğlen:bi kase mercimek çorbası ve 6-7 kaşık fasulye diblesi
ara:yok
akşam:yemeyi düşünmüyorum kızlar çok çok acıkırsam 2 kaşık yoğurda keten tohumu katıp yerim

yada yine yarım çay bardağı bulgur lapası olabilir yoğurtlu

arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba

gunaydin kizlar dun hafif gecti ancak bir kulah dondurma huplettim bir o var ya ooof

dun aksam sebze yemegi ve karpuz yedim sadece

simdide

1 peynirli,marullu ve domatesli sandevic yiyecegim ama once sporumu yapacagim.

arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba

canım fotolarına yorum yazdım ama burdanda yazmak istedim.sen şu anda tickerındaki kilondamısın.acayip güzel olmuşun yaa maşallah.çok belli oluyo çok.böyle dewam et

mervecım masallah ya azmıne hayranım cok kısa bı surede bu iş tmmdır ınsallah cnm

ayyy daha bi gaza geliyorum senin bu motivenle nazlıcım ya acayip seviniyorum olumunekankayizsmile allah razı olsun canım benim opuyorumnanaktan acelem yok yavaş gitsin ama daha gelmesin :kedi: şimdi lapamı yiyorum.

kızlar lapamı yedikten sonra dip köşe temizlik yaptık annemle.şimdide onlar kahvaltıya otrdu ben sadece salatalık yicem çay içcem onlarla.başka bişey yemicem fıstıklar.

kızlar lapamı yedikten sonra dip köşe temizlik yaptık annemle.şimdide onlar kahvaltıya otrdu ben sadece salatalık yicem çay içcem onlarla.başka bişey yemicem fıstıklar.

17 kilo vermişsin canım bende görünce takdir etmede geçemedim
bence bize yol göstermelisin, bu kadar kiloyu nasıl verdin..?

Benim problemim şu, biraz gaza geliyorum bikaç gün diyet uyguluyorum sonra kilo verince sanki hep öyle kalcakmışım gibi abur cubura hayır diyemiyorum.. taaa ki yine kilo alana kadar

öncelikle çok teşekkür ederim canım.çok zorlanmadım açıkçası.bu işler biraz sabır istiyo.ben geriye dönüp düşününce vay bee çok vermişim helal bana diyorum.sık sık az az yemelisin.mesela diyete ara mı verdin,bi paket cipsimi yedin.o gün akşam yemeği ya hiç yeme yada sadece meyveyle geçiştir.yani kendini cezalandır.örneğin bir dilim pasta yiyosan o gün akşam sadece salata veya sadece bi kase çorba iç.bi akşam yemeği fazla kaçırdıysa ertesi sabah ekmeksiz kahvaltı yap.her zamankinden daha çok form çay iç.spor kesinlikle yap.dışarı çıkamıyosan aç müziği oyna zıpla.biyere giderken çok çok uzak deilse dolmuşa binme.her zaman değişik kürler dene.kiraz yiyince saplarını kurut demle iç.bi hafta maydanoz kaynat iç.bi hafta sinamekiyle biberiye iç.bi hafta form çay iç.kendini alıştır.kendine ödül ve ceza vermesini öğren tatlım.şimdilik söyliceklerim bunlar.he en önemlisi bi numaralı gereken şey,burda bize takıl.bizim yazdıklarımızı oku.yediklertini yaz.yememen gereken bişey yediğinde bize söyle sana kızalım.günlük sohbetlere katıl.istediğin kiloya inmek çokda zor deil.keşke benimde azıcık fazlalığım olsaydı senin gibi.ama bak azmin elinden hiçbişey kurtulmuyo :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…