Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

harikasın valla ne diyim, ben de akşamları yediklerimi azcık azaltsam veririm zaten de, işte kaçıyor azcık ohaoldumsmile

bi ara buraya epey takılmıştım 56 ya inmiştim 2-3 haftada, sonra işlerden yoğunluktan fırsat bulamadım.. dediğin gibi burda bi sinerji var, hep beraber paylaşarak daha iyi kontrol ediyoruz aslında kendimizi...

canım senin kilo vermene gerek yokkii yerimseniben korusan yeter yani boyun ve kilon çok orantılı manken fiziği sendeki.boydan 10 kilo eksiğine öyle derlerya.

bugünkü menüm
kahvaltı:bulgur lapası(1 domates ve pulbiberli)

ara:1 salatalık
çay

öğlen:
1 şeftali(60 kl)
1 avuç üzüm(30-35 kl)

ara:
nescafe

akşam:
bulgur lapası
cacık

1,5 lt su ve 3 bardak form çay.yediklerimde hiç tuz yok.

Son düzenleme:
kimsecikler olmasada ben yine slm kızlar diyerek başlamak istiyorum.günaydın canlarım olumunekankayizsmile sabah tartıldım 78,5 çıktım.1 kilo vermişim canlar.ya bi yönden az geldi.bi yöndende iyi geldi.arada kaçamaklarım oldu,bu yönden 1 kilo çok çok iyi.kötü yönü yok aslında.spor yapmıyorum o yüzden yavaşladı.önümüzdki hafta eskisi gibi spor yapcam.ama yinede çok şükür geçen sene 73-74 kiloyken kimse bana kilo ver demezdi iyisin böle saçmalama derlerdi.bende mal gibi üstüne yemiştimde yemiştim :sinifsinif: neyse o günleri düşünmek bile istemiyorum.60 ları görünce resim paylaşcam sizlerle

selam kizlar malesef bu hafta sadece 500 gr vermisim.. haftanin son bi kac günü rahatsizdim biraz pek brisey yapamadim... cok üzgünüm cokk daha cok vermeliyim... boshayallersmile :gitme:

canım tebrikler.unutma hızlı verilen kilo fazlasıyla geri alınır.böylesi daha iyi.öyle öyle bi bakmışsın kilolar biter moralini bozma vücut kortizon salgılayıp su yopluyomuş o zaman.

kızlar pirinç lapası diyetine başladım bugün.bu ara kilo verişim yavaşladıgı için.2 gün devam ettikten sonra yine kilo verişim hızlanır dimi?

stress kilo aldiriyor diyorlar nasi oluyor bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varmi acaba..

ben 2 ay icinde verebilecegim kilo miktarini bilsem sanirim daha da azimlenirim

2 ay sonra türkiye ye tatile gidecegimm bu sekilde gitmek istemiyorum.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ins canim ya kac yildir görmedigim insanlari bu kilo ile görmek istemiyorum biliyorum herkes ayri birsey söyler

sana bişey sölim mi.insanların ne söylediği senin için önemli olmasın.bu seni çok üzer.sen sadece kendin için,görünüşten ziyade sağlıgın için zayıflamalısın.kimseyi takma.kimse 4-4lük deildir.sende verirsin zamanlar.uzun bi süreç gerektiiyo evet.ama sabredersen sonunda yuppiii nihayet bende dal gibiyim diceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…