- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.121
pelush cm senın boy kac?
öncelikle çok teşekkür ederim canım.çok zorlanmadım açıkçası.bu işler biraz sabır istiyo.ben geriye dönüp düşününce vay bee çok vermişim helal bana diyorum.sık sık az az yemelisin.mesela diyete ara mı verdin,bi paket cipsimi yedin.o gün akşam yemeği ya hiç yeme yada sadece meyveyle geçiştir.yani kendini cezalandır.örneğin bir dilim pasta yiyosan o gün akşam sadece salata veya sadece bi kase çorba iç.bi akşam yemeği fazla kaçırdıysa ertesi sabah ekmeksiz kahvaltı yap.her zamankinden daha çok form çay iç.spor kesinlikle yap.dışarı çıkamıyosan aç müziği oyna zıpla.biyere giderken çok çok uzak deilse dolmuşa binme.her zaman değişik kürler dene.kiraz yiyince saplarını kurut demle iç.bi hafta maydanoz kaynat iç.bi hafta sinamekiyle biberiye iç.bi hafta form çay iç.kendini alıştır.kendine ödül ve ceza vermesini öğren tatlım.şimdilik söyliceklerim bunlar.he en önemlisi bi numaralı gereken şey,burda bize takıl.bizim yazdıklarımızı oku.yediklertini yaz.yememen gereken bişey yediğinde bize söyle sana kızalım.günlük sohbetlere katıl.istediğin kiloya inmek çokda zor deil.keşke benimde azıcık fazlalığım olsaydı senin gibi.ama bak azmin elinden hiçbişey kurtulmuyo :lepi:
harikasın valla ne diyim, ben de akşamları yediklerimi azcık azaltsam veririm zaten de, işte kaçıyor azcık ohaoldumsmile
bi ara buraya epey takılmıştım 56 ya inmiştim 2-3 haftada, sonra işlerden yoğunluktan fırsat bulamadım.. dediğin gibi burda bi sinerji var, hep beraber paylaşarak daha iyi kontrol ediyoruz aslında kendimizi...
1,70 boyum cnm
evet canım hızlanır.
evet ya sıcakta spor yapılmıyo.ama yapacak bişey yok gerekirse akşamları çıkcam ben ramazana kadar baya atmam lazım kloları
ins canim ya kac yildir görmedigim insanlari bu kilo ile görmek istemiyorum biliyorum herkes ayri birsey söyler
sen verirsin canim inaniyorum buna cok güzel azimlisin takdir ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?