Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

daha da gelir verirsin diledigin kilona cabukca kavusmani dilerim....

insanlarin lafi sözü bitmez aslinda ama yillardir artik agiz aliskanligi olmus herkeste kiloma söylenirler cevaplarini versemde...

son gidip geldikten sonra da almistim baya... bakalim artik vermeye calisacagim sizlerin sayesinde ins biraz daha iyiyim moral olarak... tesekkürler merve destegin icin... a.s.

inşallah diyelin artıkın :)) ama şu anda bile çok büyük fark var.eskiresimlerime bakıyorumda baya baya belli oluoy.şöle bi 10 kilo sonra dahada göze batacak kadar olur heralde

kilo veren herkesi cok ama cok tebrik ederim ben verememisim yine olmuyor veremiyorum artik 65 takili kaldim iki aydir ya ne yapcam ben sporumuda yapiyorum olmur ya olmuyor

merve canım sen ne kadar zaman da indin bu kiloya.ben 75 e inicem ama ne kadar zamanımı alır acaba.

canım benim tam 3 buçuk ay oldu.seninde tahminimce yavaş yavaş sağlıklı bi şekilde diyet ve sporla beraber yaklaşık 5 aya yakın i zaman alabilir.ama gözünde sakın büyütme.zaman hesabı yaparsan olmuyo.hiç tutmuyo o hesaplar bazen oluyo fazla veriyosun bazen oluyo 2 kilo vermişimdir dediğin hafta 500 gr vermişin sadece.o yüzden en güzeli sabretmek yavaş ve sağlıklı kilo vermek.buraya takılmanı öneririm.burdakiler olmasa veremezdim b kiloyu.onlara çok şey borçuyum

kilo veren herkesi cok ama cok tebrik ederim ben verememisim yine olmuyor veremiyorum artik 65 takili kaldim iki aydir ya ne yapcam ben sporumuda yapiyorum olmur ya olmuyor

bende buraya katilmadan önce 10 kilo vermis 1 ay takili kalmistim doktorum normal 1 hafta takili kalmasi dedi 10 gün sonra yine veremeyince 2 hafta normal yemek yedim diyeti biraktim tabi normal yerkende az miktarda tüketmeye calistim..

verdigim kilolaradan hic geri almadim sükür burda sizlerle tekrar basladim ve vermeyede basladim sükür...

sanirim arada mola gerekiyor

cnm bende burdayım.:) 90 kilo üzeri topiğinde yazıyorum sürekli.çook iyi oluyor.ocak 1 de 72 falan olmasını bekliyorum.ayy inşallah.:Saruboceq:

kızlar gecıktım cok bılıyorum mervecım affın SIGINIYORUM CNM BENIM ya kps sınavım vardo cocukalrı babanneden aldım yemek falan yedım ıste geldım sukur 64.8e ındım gerı bılıyormusunuz ben 69,5 70 e kadar cıktım aranızda yokken ıtıraf edıyorum ama cabuk toparladım bakın verdım hemen geldım bu hızla devam edıcem ınsallah
kılo veren herkesı tebrık edıyorum bende ıyı geceler

tesnım cnm cok saol

gnydn bu arada

ınsallah hepımız ıcın gzl hızlı kalıcı olur bu sabahda gzl bı sekılde vermıs olarak uyandım ama bgn pzar aksama dıkkat ederım artık ama sunu anladım bu ıkı haftada kahvaltıda cok gzl yemelısın oğlene az aksama da cok cokc ok hafıffff bu hafta baya verırım ınsallah yıne ama yuruyu s olmadan zor dun cok gzl tempolu yuruudum cocuklar yanımda olmayınca ıkı gunde bır yurumeyı dusunuyorum bakalım

günaydın kızlar.nazlıbaharcım estagfirullah canım benim yaaa.hepimiz senin bahaneni biliyoruz.bende inat ettim listeyi yaptım.bildirim yapmayanlara kızdım ( sen hariç)şimdi liste yapcam ve bildirim yapmayanları listeye bile yazmicam.

3-10 temmuz zayıflama yarışmasında olanlar
mehay-izinli
merve----------79,5----------78,5------------1 kilo verdimmmm kaydirigubbakcemile2
nazlıbahar---------------65--------------64,8----------20 gr gitmiş zemuszemus
princess---------------65-------------------65------------aynı -------- alsanaalsanasmile
tesnim------------------105,5---------------105----------------500 gr vermiş sositososito

kızlar bu haftaki listemiz bu kadar.sanırım en çok veren benim kendimi tebrik ediyorum sempatiksalakcinni bu haftadan sonra şöyle bişey yapmayı düşünüyorum kızlar.listeye dahil olan arkadaşlar eğer hafta içi paylaşımda bulunmazlarsa cumartesiyi beklemeden silcem.böle olmuyo gerçekten ya.yada söylesinler şu kadar gün giremicem diye dimi ama (nazlıbaharcım sen hariç canım )

canlarım bende belki bu cuma değil diğer cuma memlekete gidebilirim öyle bişey var ama net belli değil.önümzdeki hafta sonu netleşir.2 hafta kalcam gdersem.ramazan başı burda olurum.diyeti kesinlikle bırakmicam.hatta sahil kesim oldugu için arada yürüyüş bilem yaparım guclubacismile he bide 2 haftam var ve 2 şer kilo vermem gerekiyo.beni memlekettekiler en son gördüklerinde 74 falandım kızlar şşu anda o zamanki halimden daha iyiyim o seneden sonra boy atmıştım.ama içim rahat olsun.enn çok motiveye benm ihtiyacım var.
not:sevgilimin aileside memlekette.onlarda beni en son 73-74lerde gördüler.sevgilim askerde ama yinede yanlarına uğramam gerek kızlar en iyisi 2 hafta 2 şer gün lapa yapim dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…