Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlaar slm.buaralar giremiyorum ayr niyetliydim yine ben.ayr tartıdan dolayı bildirimde yapamıorum:kedi:...ama diyetim kaçamaksız bişekilde güzel gidio niyetliyken akşam yemeklerimi hafif seçtim çorba salata türü hepkaydirigubbakcemile2.bugünkü menüm yok bişey yemedim daha canım istemio.birazdanda yürüyüşeçıkıcam

bu hafta bi gayret daha cok vermeliyim ins...

kahvalti : 1 büyük patates (haslanmis), 4-5 dilim salatalik,

öglen : kücük kase kiraz

aksam : henüz karar veremedim her zamanki gibi :))

gnydn kızlar

mervecım verırsın sen ya ıkı hafatada 4kılo nedırkı senın ıccın ama sendena yrı kalırsak buralar cok sessızlesır kımsecıkler uğramaz artıkın buralara

daha kalkamdık yataktayım cocukla uyurken keyıf yapayım azz ben
am oğlusum kıpırdanıyor yatakta sanırım uyanmak uzere gorusuruz kahvaltı sonrası yazarım yıne

yrm bardak sut ıctım yanında da bır kepek ekmekten peynırlı tost

cnm cok sıkkın hıc bısey ıstemıyorum ew darman dagın hallar desenız ole ıyı bı temızlık lazım cocuklarla olmuor baklaım yavastan gırıseyım dıye dusunuyorum

gunaydin kizlar nasilsiniz?

mervecigim tebrik ederim canim 1 kilo daha gitmis muthissin birtanem

ben simdi sporumu yapacagim sonrada 1 sandevic yiyecegim sebzeli ve peynirli

günaydın hanımlarr, kilo verenleri tebrik ediyorum
bu sıcak havada spor yapanları da aynı şekilde :)
azimliyiz hepimiz vericez fazlalıklarımızı
hadi bakalımmmm iyi haftalarrrr :dance::dance::dance::dance::dance::teytey:

canım senin kilo vermene gerek yokkii yerimseniben korusan yeter yani boyun ve kilon çok orantılı manken fiziği sendeki.boydan 10 kilo eksiğine öyle derlerya.

yok canım mankenlerle alakam yok maalesef, yani tabi çok fazlam yok ama azcık versem süper olur.. göbek ve bel çevresi simidim gayet yerli yerinde kaydirigubbakcemile3

aslında boyundan 10 değil de 15 eksiği süper duruyor bence..
ama neticede türk kadınıyız belli bi genetiğimiz var, koca kalçalı göbekli koca memeli
artık elimizden geldiğince dikkat edicez napalım...

günaydın kızlar.sagol nazlıbaharcım.veririm ben ya inanıyorum.da memleket gidip gitmicem kesin deil daha.gidebilirimde gitmeyebilirimde.prensesi teşekkürler darısı başına kaydirigubbakcemile3 bende 1 saat oldu kalkalı şimdi kahvaltı hazırlicam sonra gelirim

Merhaba arkadaslar.Uzun zamandır dıyetteyım.Ama burda paylasımlarla daha kolay olacagını dusunuyorum.Kabul edersenız ben de aranıza katılmak ıstıyorum.Herkese saglıklı zayıflamalar dılıyorum..

tabkide kabul ederiz canım hoşgeldin aramıza.düzenli paylaşımda bulunursan,cuumartesi öğlene kadar kilo bildirimi yaparsan seviniriz.seni cumartesi listeye dahil ederim.

kızlar kahvaltımı yaptım geldim.1 domates 1 salatalık 2 kk peynir 1 çatal yumurta ve çay.şimdide ot çayımı içcem (sinameki,funda,biberiye,mate)

kızalr halıları bır hısımla yıkadım gamzem ewde kardesıne baktı arada yanıma ındırdım zor oldu ama bıttı yrm baardak sut ve ıkı form bıskuvı bır armut yedım oğlen yemegım malesrf kaynadı bunlarla ıdare edıcem bırazdanmeyve azcık yesıl cayımı ıcerım aksamada sadece bır dılım kepek ekmek ve salata dusunuyorum gecede yesıl cay tmm dır bgn zaten cnm pek bıuse ıstemıyor bugun ((

ben de bır armut daha yedım sımdı yesıl cayımım ıcıcem bır saat sonrada salatamı yerım artık son bulurr gun ınsallah bu haftada bu sekılde gıdersem cok gzl bı sonuc alırm kesın gecen hata cok azımlıydım ama reglı olmam lazım 4gun gecıktı bakalım neler olcak

sanırsamherkes tatılde kımseler uğramaz olmus artıkın buralara((
ama havalarda gzl gercekten ewde durulcak gıbı deıl yanı
bu arada kollarımı hıssetmıyorum cok agrıyo cooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…