Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar bende ev temizldeim camları sildim.ütü yaptım.ve menümü yazıyorum size.
kahvaltı:2 kk peynir,1 domates,1 salatalık,çay
arat çayı
öğlen: bi kase dondurma
ara:1 kandil simidi nescafe
akşam:1 salatalık.

(dondurma yediğim için akşamı salatalıkla geöçiştiriyorum kendime ceza veriyorum klava:

oyyyyy yerım senı ya ben bende yedım salatamı ekmeeemanırsın i gırıstım odaları sılıp suourmeye yrn a cok iş kalmasın camlar perdeler salon mutfak iştemutfagı yarın a ellemem artık her tarafı tek basıma ayaklandrmayım onuda sonrakı gun artık
cok hamlamısım ama her yanım acıyor :))) ama bgn nasıl yuruyus yapsam dıyordum ii oldu hareket bamna sınav var dıye iice bosvernmıstım

mervem bı sALAtalıkla dayanabılcenmı gercı sen dayanırsın masallh sana 41 kere

nazlıcım dayandım valla.bi bardakta kaysılı meyve suyu içip sokaga attım kendimi.çocuklarla ortada sıçan ve 9 taş oynadık bi ter attım bi ter attım sorma.9 buçuktan beri oynuyoduk şimdi çıktım eve işte.baya spor oldu bana
sanada maşallah 2 çocukla o kadar işi yapıyosun

günaydınnnn...
sabah 1 paket light mısır patlağı ile çeyrek gevrek yedim.. azcıcık da peynir :)
maalesef bugün sabah 58,8 çıktım pofffff

kizlar ben gelemedim sabah kahvalti da cavdar ekmegi ile 1 tost yedim bu saate kadar 3 bardak elma cayi ictim

öglen de karpuz yedim 2 dilim

aksama misafirimiz var ama ben corba ve salata ile yetinecegim ins

Merhaba arkadaslar,anca yazabılıyorum,bır suru utu yaptım inşallah sauna etkısı yapmıstır.Bu arada su an regliyim,reglımden once 70.5 tım bugun 71.0 cıktım umarım sadece reglıyle alakalıdır.Oyle oldugunu dusunup moralımı bozmuyorum..
kahvaltım
bı dılım peynır, bı dılım ekmek,2 bardak sekersız cay,yarım salatalık
ogle
ıkı kasık makarna,ıkı kasık bıber kavurma cok az yaglı.
Bu arada bugun dıs tedavısıne baslıyorum.Malum gebelık sonrası,emzırme derken mahfoldu dıslerım.aksam menumu yazamayabılırım.

bu arada dıet tickerımı da yaptım.rakamları gordukce moralım bozuluyor ama burda arkadasların verdıgı kıloları gorunce ben de verebılecegıme ınanıyorum.guclubacismile

anca gelebıldım kızlar hemen sbh esım aradı apar topar hazırlandık denıze gıttık yenı geldık bı dus cocukalrı hallettım sıze geldım hemen bende sımdı reglı olmusum Allah tan denız ısınden sonra oldum he sanslıyım yanı bakaım napıcaz???

şanslı gacısın vesselam.bende bugün olmuşum varya sancıdan duvarları tırmaladım resmen.bende bu seneye kadar düzensizlik vardı.doktora gittimkilodan dedi kilo ver düzelir hiçbişeyn yok herşey normal dedi.gerçektende öyleymiş ilo verdim gün şaşmıyo allaha şükürler olsun nazlıcım yaaa aklinialirimsmile

kızlar bugün sanırım her zamankinden fazla yedim ama pişman deilim.nerdeyse 3 aydır ağzıma sürmemiştim pilavı.ama çok yedi sanmayın hee sadece 1 kaşık kaydirigubbakcemile3

kahvaltı:yarımşar domates salatalık,1 kk peynir,1 ince dilim ekmek ve yaklaşık 7-8 tsne patates kızartması.öğlen:yok.akşam:bi kepçe çorba,1 kaşık pilav ve 1 kaşık tavuk sote

ayyy ben bgn yedım kızlar walla pogaca ıcınede acıka surdum hemde sarma donuste de karpuz yıne pogaca sabhta yrm kepek ekmkle az peynır yemıstım aksama yemem bısey daha artık yesıl cayımı ıcıcem bgn hıcıcmedım ıkı barak ıceım artık
massallah mervem saa bır kasıkla fırenledın kendıneı tütütütüttüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…