Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

oyyy ben dayanamam walla hele bıde yanına yakısan bı r yemek varsa yer de yerım am bende esksı gıbı yemıyorm artık en guzelı yesemde yanında ekmek yemıyorum ihihihiihihii dusunsene makarnayı pılavı ekmekle yıyenlrden bende ama artık yemıyorum

h e bu arada sımdı yan komsum arkaasım anı zamnada elmalı zayıflama cayı yapıyor dıyetısyene gıdıyor oda ıkıgund ebır yapıp getırr saolsun koca bır bardak huplettım onu karanfıllı falan mıgıbı bısey ya aksama da yesıl caylarımı ıceyımde pogacaları halledeym

ben bugün ot çayı içmedim.zaten karnımın sancısından ölüyorum.bide onuda içersem hep geberirim diye düşündüm.o da karın ğarısı yapıyo bağırsakları ters düz ediyo malum kaydirigubbakcemile3

ayyy bır yaıyorkokusu ta pişirirkrn bıze gelıyor alırım cnm yazarım musaıt br zamanda zaten karar aldık bır lıtre sabhtan bırımız bır lıtre aksama bırımız yapıcaz sıcak sıcak bol bol ıccez ıkıgunde bır sınırsız ıcebılırsın demıs musaıt bır gunum olsa da malzemmelerı bende alıp baslasam ıyı olcak o amn hemen tarıfını yazarım hemen

:))))))))9 cık cı ewety aksam serınlemısken ii olur bızımde yrn pazarımız bende sımdı oğlumu sallıyorum ters bır vakıtte uyuycak galıba ama cok mızmızlanıyor benı daha ock yoruyor uyutsam bı dert uyutmasam bır dert

ay evet yaa şimdi uyusa gece yarısı uyanır sabaha kadar uyumaz böle böle uyku düzeni kayar.ne kötü ya anacım çocuk büyütmekde bi dert.yoklugu hep bi dert.nazlıbaharcım senin branşın ne

kizlar bende bi tarif var ama aynisi mi bilemicem olabilir de olmayabilir de ben eklim bu hafta 3 gündür ictigim cay karisimini icilmeyecek gibi degil hatta bence güzel de kokusu ve lezzeti metabolizma hizlandiriyor diye biliyorum

3 litre suya
3 elma
1 limon
1 tarcin
1 kasik top karabiber
5 karanfil

elma ve limonlar 4 e bölünerek, elmanin cekirdekleri cikarilarak tüm malzemeler düdüklü tencereye konuluyor
ilk fissss sesinden sonra :)) 7 dak ocakta kaliyor ve kapatiliyor...

bende tokluk hissi de veriyor bu cay karisimi dilerim sizlerde faydalanirsiniz...

gnydnlarrr
ayyyy gerı gelmıs sıtemıs eskı halına cok sevındım ya :)
tesnım cnm benı m ewet bu tarıf benım bahsettıgımde ıkı gunde bır 1lt. suyla yapıyor arkadas dıyetısyen hanım ole demıs ;,)
kalkmadık daha ccuklaer uyuyor bende yatak keyfı yapıyrum bırazdan baslar benım maraton

dün aksam saatlerinde giremedim sayfa açılmadı bu gün yazayım dün yediklerimi
öğle 1 kepce corba 3 kasık bamya
aksam da 3-4 kasık barbunya ve 2-3 kasık pilav yoğurt salata
ekmek yok

gunaydin sekerler ay dunku yorumlar ucmus aman olsun sitemize geri kavustuk ya buda yeter napiseniz bend eyeni kalktik uykulu uykulu kuruldm pc nin basina birazdan evi temizleyecegim bugun biraz ders calisacagim okul kapandigindan beri elime kitap almadim.calismayincida unutuyorum ogrendigim herseyi ne zor seymis dil ogrenmek yaamafoldumben

spor yapamiyorum zaten reglden dolayi sadece yediklerime dikkat ediyorum ama dun aksam baya kacirdim 2 kucucuk fransiz bageti yedim heminde nohut ve pirinc pilavinin yaninda gerci tabagimda az yemek vardi ama ekmekleri yuttum yanik:2:

günaydın kızlar.ayyyyyyyy site eski haline gelmişşş çok mutlu oldum yaa oh bee opuyorumnanaktan
ben dün akşam çayın yanında çerez çemezi fazla kaçırdım.bu sabah tartıda hemen fazla çıktım sanırım bugün dikkatli olursa hemen inerim dimi.bi akşamda yağ depolanmaz sanırım.sudur bu su dimi bilmiyorumkismile
kahvaltım:yarımşar domates salatalık,1er kk kaşar ve beyaz peynir,2-3 çatal yumurta ve çay.birazdan ot çayımı içcem.sonrada form çay içcem.halledim şu çerezleri zemuszemus

günaydın canımmm, olsun artık yenilene bişey yapamayız ama bugün dikkat edersin :))

haftalık ödülün olsun dünkü ama 1 hafta boyunca dikkat et bence canım lmaz:

aylardır ağzıma cips falan sürmedim.o yüzden sanırım.ama pişman değilim.sonuçta bu haftadan sonra sıkı b maratona girip ramazan bayramına 69la girmek istiyorum

oooffff mervem yetıstınartık bıze kız hadı bakalım gecersındebbu hızla bız sayıklarken buralarda ınallah
bısey olmaz bısey olmaz bı kerede n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…