- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.201
:))))))))9 cık cı ewety aksam serınlemısken ii olur bızımde yrn pazarımız bende sımdı oğlumu sallıyorum ters bır vakıtte uyuycak galıba ama cok mızmızlanıyor benı daha ock yoruyor uyutsam bı dert uyutmasam bır dert
gunaydin sekerler ay dunku yorumlar ucmus aman olsun sitemize geri kavustuk ya buda yeter napiseniz bend eyeni kalktik uykulu uykulu kuruldm pc nin basina birazdan evi temizleyecegim bugun biraz ders calisacagim okul kapandigindan beri elime kitap almadim.calismayincida unutuyorum ogrendigim herseyi ne zor seymis dil ogrenmek yaamafoldumben
spor yapamiyorum zaten reglden dolayi sadece yediklerime dikkat ediyorum ama dun aksam baya kacirdim 2 kucucuk fransiz bageti yedim heminde nohut ve pirinc pilavinin yaninda gerci tabagimda az yemek vardi ama ekmekleri yuttum yanik:2:
günaydın kızlar.ayyyyyyyy site eski haline gelmişşş çok mutlu oldum yaa oh bee opuyorumnanaktan
ben dün akşam çayın yanında çerez çemezi fazla kaçırdım.bu sabah tartıda hemen fazla çıktım sanırım bugün dikkatli olursa hemen inerim dimi.bi akşamda yağ depolanmaz sanırım.sudur bu su dimi bilmiyorumkismile
kahvaltım:yarımşar domates salatalık,1er kk kaşar ve beyaz peynir,2-3 çatal yumurta ve çay.birazdan ot çayımı içcem.sonrada form çay içcem.halledim şu çerezleri zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?