Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayyy ınsallah cnm bende amasya da okudum coğu zamanım samsunda gectı cok gzl bı sehır ccok begenıyorum ve gorumcemde dıyetısyenlık okuyro bu yıl 1.sınıf bıttı samsun da

evet samsun son bikaç senedir daha da güzelleşti,yine gelmelisin bence aslen nerelisin demişsin onu atlamışım samsunluyum,samsunda okuyorum

ohhh ne gzl gelıcez ıınsallah bı karadenız turu dusunuyyrouz trabzona kadar bakalım
he kızlar bu arada ben cumatesı tatıle cıkıyorum bır ıkı hafta yokum gıderkn haber verıcem ınsallah sıze

ohhh ne gzl gelıcez ıınsallah bı karadenız turu dusunuyyrouz trabzona kadar bakalım
he kızlar bu arada ben cumatesı tatıle cıkıyorum bır ıkı hafta yokum gıderkn haber verıcem ınsallah sıze

gel gel güzel karadenizeopuyorumnanaktan ama tatilde yediklerine dikkat et kaçamak fazla yapmamaya çalış aman amankaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

evet tatlım sudur o giden.ama 2 haftadan sonra verilen kilo yağdan olur.ilk başta bende haftada 4 kilo haftada 3 kilo öyle vermştim.sonra yarım yarım veya 1 kg 1 kg verdim
inşallah bir an önce yağdan gitmeye başlar.eylülün sonuna yani okul açılana kadar güzelce zayıflamak istiyorum.artık gönlümce giyinebilmek istiyorum:Saruboceq:

artık gönlümce giyinebilmek istiyorum

ne güzel demişsin... tam gazlayıcı bir cümle
aynen canım,hatta dün şöyle bişey oldu.komşular sağolsun güzel kızartmalar yapmışlar kokuları bizim evde olduğu gibi.annemle ağzımızı şapırdatırken dedim ki..şimdi yesek kızartmayı zevki 5 dk 10 dk sürecek.ama alışverişe çıktığımızda yine beğendimizi alamıcaz.yine eve mutsuz dönücez.10 dk lık zevk mi önemli bi ömür aynaya baktığında yaşadığın zevk mi.ben kalıcı mutluluğu seçtim kilolardan vazgeçtim
kaydirigubbakcemile2

bunu kızartma burnunua buram buram kokarken diyebildiysen ne mutlu sana canım, beynin inanmış demek ki ve bu harika..

istediğimizi giyicez kızlar, mini mini etekler bile yakışcak selülit hiiiiç kalmıcak alışveriş yapmak çoook zevkli olcak.. ne giysek yakışcak hihoyyyt

inandık başarıcazzz sonuna kadar devammmhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…